• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Witajcie
nie wiem czy dam rade odnaleźć Nigdy nie próbowałam tutaj sie zadomawiać , nie wiem czy dam rade czasowo ogarnąć wszystkie te fora. Ale sie postaram, jak mus to mus. Jeśli nie wszystko będę jarzyć to wybaczcie.:zawstydzona/y:
Tymczasem pozdrawiam. Ide sie ogarnąć i jade odebrać wynik crp . Trzymajcie kciuki.
Pati - kicior na pewno sie odnajdzie poszedł albo na chłopaki albo pobjegać po wczorajszych pączkach

reklama
Witajcie
nie wiem czy dam rade odnaleźć Nigdy nie próbowałam tutaj sie zadomawiać , nie wiem czy dam rade czasowo ogarnąć wszystkie te fora. Ale sie postaram, jak mus to mus. Jeśli nie wszystko będę jarzyć to wybaczcie.:zawstydzona/y:
Tymczasem pozdrawiam. Ide sie ogarnąć i jade odebrać wynik crp . Trzymajcie kciuki.
Pati - kicior na pewno sie odnajdzie poszedł albo na chłopaki albo pobjegać po wczorajszych pączkach

witaj w naszych skromnych progach :-)
u nas jest na prawde miło... a dziewczyny są świetne... zresztą sama się przekonasz :-):-)
Trzymamy kciuki !!!!

Witajcie
witam serdecznie i mam nadzieje ze bedziemy sie tu czesciej widywac ;)

Witam witam :-):-):-):-):-):-)

Miłego dzionka życzę;-) Śmigam teraz cos zjeść, bo jeszcze nic nie jadłam:baffled:

a ladnie to tak glodzic brzusio??? witaj Kochana :)

ja juz wrocilam piknie na polu ale strasznie wieje... nawet mi dobrze zrobilo takie dotlenienie sie :) poloze o 12 malego a potem wezme sie za chrusciki wczoraj nie mialam juz sily siedziec i lepic :)

No niestety, znowu lipa, musze pracować..:no:
A chciałam dzisiaj na luzie z wami popisać....
No nic, miłego....:-(:tak:

reklama
dzięki dziewczyny za przywitanie.
A ja odebrałam wynik crp i mam 9,3 przy normie 5. Zobaczymy co pani dr na to. Napisałam do niej coś wspominała o antybiotyku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry