• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Cześć , jestem Monika.
od początku związana z "ciążą po...." co prawda mało się udzielam ale czytam co u innych dziewczyn .
nie jestem w ciąży , narazie się nie staram , 2xporoniłam , ale mam też 2 córki
potrzebuje niekiedy napisać co mnie gryzie ,
dzisiaj moje córy poleciały na ferie do swojego ojca i tak mi troche smutnawo
siedzę i buszuje po necie

nie macie wyjścia , musicie mnie przygarnąć i już;-)
Pozdrawiam Wszystkie Panie i spróbuje szybko się wdrożyć.
Vjolka --- dostałaś dotacje , Ty to łebska jesteś , super i do dzieła teraz z biznesem!!!!

reklama
witajcie, oj ja też nie dam rady nadrobić :(
Gabrysiu dziekuję :)
Czarna jesteś the best off :)

Rudzia
wyniki Wiolka ma za 2 tygodnie :) doczytałam na ciąży po... :)
A ja ty się czujesz??

a my wróciliśmy z kina, byliśmy na trójwymiarowym Avatarze, zajefajne efekty, chociaż od czasu do czasu zrobiło mi się niedobrze z tego nadmiaru trójwymiarowości :)
wszystkie was kochane pozdrawiam

Cześć , jestem Monika.
od początku związana z "ciążą po...." co prawda mało się udzielam ale czytam co u innych dziewczyn .
nie jestem w ciąży , narazie się nie staram , 2xporoniłam , ale mam też 2 córki
potrzebuje niekiedy napisać co mnie gryzie ,
dzisiaj moje córy poleciały na ferie do swojego ojca i tak mi troche smutnawo
siedzę i buszuje po necie

nie macie wyjścia , musicie mnie przygarnąć i już;-)
Pozdrawiam Wszystkie Panie i spróbuje szybko się wdrożyć.
Vjolka --- dostałaś dotacje , Ty to łebska jesteś , super i do dzieła teraz z biznesem!!!!

Wita witaj :-):-) Miło, że tu zawitałaś, jak dobrze pamiętam, to jakiś czas temu nawiązałyśmy jakiś temat na ciąży po..

Chciałam Wam dziewczynki życzyć miłego weekendu :-)

witajcie, oj ja też nie dam rady nadrobić :(
Gabrysiu dziekuję :)
Czarna jesteś the best off :)

Rudzia
wyniki Wiolka ma za 2 tygodnie :) doczytałam na ciąży po... :)
A ja ty się czujesz??

a my wróciliśmy z kina, byliśmy na trójwymiarowym Avatarze, zajefajne efekty, chociaż od czasu do czasu zrobiło mi się niedobrze z tego nadmiaru trójwymiarowości :)
wszystkie was kochane pozdrawiam

a dziekuje dzis troche lepiej niz wczoraj ostatnio mam klopoty z kregosslupem mam nadzieje ze dzis da mi troche pospac i wkoncu troche odpoczne...
no wlasnie chcialam wiedziec jaki jest ten film jedni mowia ze kicha drugim sie bardzo podoba :) heheh czasamo co za duzo to nie zdrowo ale efekty musialy byc super :):):)

reklama
Ilonka - my byliśmy już jakiś czas temu. Ale film bardzo mi się podobał
Rudzia - może ty masz jakiś sposób na ból głowy. Nie chce brać tabletek ale boli mocno(zwłaszcza ze od poniedziałku antybiotyk)
A ja siedze w domku bo mój M wyjechał i sie nudzę:-(Ogladam stare sezony gotowych na wszystko. Jakoś tak mnie zebrało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry