• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Rudzia - może ty masz jakiś sposób na ból głowy. Nie chce brać tabletek ale boli mocno(zwłaszcza ze od poniedziałku antybiotyk)
Jam nie Rudzia, ale z tego co pamiętam to Koti na bóle głowy (chyba o migrenowych pisała) proponowała moczenie nóg w gorącej wodzie, a Agatka smarowanie skroni amolem

reklama
Ilonka - my byliśmy już jakiś czas temu. Ale film bardzo mi się podobał
Rudzia - może ty masz jakiś sposób na ból głowy. Nie chce brać tabletek ale boli mocno(zwłaszcza ze od poniedziałku antybiotyk)
A ja siedze w domku bo mój M wyjechał i sie nudzę:-(Ogladam stare sezony gotowych na wszystko. Jakoś tak mnie zebrało

rudzia - wyniki za 2 tyg!

trzymam && za dobre wyniki ;)

co do bolu glowy to polecam pić zioła. Mięta zawiera olejki eteryczne, które zmniejszają napięcie mięśni towarzyszące bólowi wywołanemu przez stres. Łyżkę ziół lub torebkę herbatki fix zalej szklanka wrzątku. Napar pij lekko przestudzony. Jeśli po godzinie ból nie minie, wypij następną szklankę. Gdy podejrzewasz, że ból głowy ma związek z jakąś infekcją, sięgnij po korę białej wierzby. 1 i 1/2 łyżeczki sproszkowanej kory zalej 1/3 szklanki wrzątku. Pij po 1/4 szklanki naparu 3 razy dziennie. Jeśli powodem bólu jest nadużycie alkoholu, pomoże imbir. Jedz odrobinę sproszkowanego imbiru 4–5 razy dziennie lub pij napar z niego.
babcine ale sprawdzone poza tym dobra relaksujaca kapiel nie zaszkodzi ;)
polecam tez lisc ostrozenia on mi zawsze zycie ratuje w niejednej sytuacji :)

rety ja to chyba naprawde bo babci zostalam "czarownica":-D:-D:-D

Dzień Dobry.........:zawstydzona/y:

no i wrocilam..... polozna powiedziala mi ze z tego co ona wyczuwa to maly juz ma glowke w kanale i jesli bedzie grzeczny to juz tak zostanie ale wszytsko zadecyduje to USG 5go... a to co myslalam ze jest golka to jest pupcia ;) narazie sie jeszcze nie nastawiam bo dokladnie tak bylo z Kacprem wiec jeszcze wszytsko moze sie zdarzyc....

A nie mówiłam? Cieszę się Sis** nawet nie wiesz jak bardzo...i trzeba być dobrej myśli, już Franiu wie jak się ułożyć, żeby mamusia bardzo nie cierpiała ;-)

witojcie kolezanki!!!!
Rudzia... to niewiarygodne,że bąbelek już się przygotowuje... pamiętam jak Ci gratulowalam I kresek
Vjolka- no no to teraz będziesz biznes łOMEM:)) gratulejszyn
pozdrawiam dziewczynki -jestem sobie cichutko, pamiętam o Was i podczytuję od czasu do czasu.
A dziś z rej pazerności zatułam się pączkami!!!!bleh
Cześć Kochana, wpadaj częsciej - choć wiem, że "czas" czasem nie pozwala...pozdrawiam serdecznie:-)

hej kochane:-)
pojadłyście pąków? ja tak:-p
u mnie zamieć i mam nadzieję że dojadę jutro do pracy:szok:
całuję Was gorąco:-)
Witaj Żabko moja** :-D:-D Ja tylko 5 pączków zjadłąm :sorry:to jakieś 8-9h na siłce - pikuś :-D buziam***

Widzisz Martuś nie trzeba sie na zapas nerwować :) :*

Ja się pączkami aż przejadłam :-)
Kuedę no wszędzie śniezy tylko u mnie nie :-p
Miłego wieczorku :)

Vjolka gratuluję :-):-):-):-):-)

Doła mam :-(
Monia, a cóż to za doły????? Kochana Ty nam się tu nie smutkaj tylko pozytywnie nastrajaj, bo niedługo wielkie zadanie Cię czeka! Siły kochana i wytrwałości w tym wszystkim Ci życzę - buziaki***:-)

Hej dziewczyny..
Na ogól jestem na "ciaża po poronieniu", ale po tym nieciekawym icydencie dziś postanowiłam dziś zajrzeć na odskocznie...zazwyczaj wchodzę na forum tylko wieczorami i nie mam siły zaglądać na inne wątki..poczytałam kilka stron, bardzo w temacie nie jestem, ale wesoło tu macie:)
Jesli mi czas pozwoli to bede czasem to Was zaglądać, jesli mozna oczywiście:)
Pozdrawiam
Witaj Wiola :-) My serdecznie zapraszamy.....pozdrawiam ;-)

Cześć kochane
Ja dziś dopiero w domu...nawet nie pytajcie...
Widzę, że moje koleżanki bardzo pośmiewne się zrobiły :-D:-D:-D a szprycę mam i to nie jedną ale kilka i w różnych kolorach :-p:-D pączki też miałam nie szukałam :-D:-D
Sis kochana ja już trzymam kciuki mocno &&& uważaj!!!! nachuchaj jeszcze co by pewniejsze było ;-)(mówiłam chuchaj a nie pluj :-p:-D:-D)
Wiesz mowa o szprycach, a czopki same jakoś takoś naszły :-D:-D:-D ooo to widzę że ty masz urozmaicone - różne kolory - fiu fiu....
Dzx za & - boję się.....:zawstydzona/y:

hej
ja na chwilke bo padam
jutro wziełam wolne i ruszam do wrocka na badania:-)
a moze co i fajnego sie trafi,szukam zasłonek do domku,pobuszuje troche:-)
dziewczynki spokojnej nocy i mełego dnia i weekendu
IZA witaj :-) z chęcią pomogłabym w wyborze zasłonek!! Uwielbiam takiego rodzaju zakupy :-D pozdrawiam mocno***

Cześć Moje Kochane :-)
Tak tak, zaniedbałam :-p Tak ja pisałam kilka dni wcześniej mam mnóstwo pracy, do tego teściówka miała operacje kilka dni temu na haluksy i wszystko na mojej głowie:eek: Także padam na twarz...Ale zagladam od czasu do czasu, tylko czasami nie mam weny :confused2: by cokolwiek napisać, ale myślami jestem z Wami ;-)
No tak, chcialabym każdej z Was odpisać chodziać po jednym zdanku, ale wybaczcie, nie nadrobię w tej chwili tego:confused2: Jutro pracuję z domku, więc będe miała czas by chwilke z Wami pobyć:-)
Chciałam jeszcze poruszyć wątek, który jest na ciąży po.. Mi jest tutaj dobrze:-), ale oczywiście nie wytrzymałam i musiałam tam podzielic sie swoim zdaniem:sorry: Bo rzeczywiście dobrze się nie dzieje..Ale już nie ma co drążyć:tak:
Kochana Iwonko :-) ja rozumiem, że masz mnóstwo pracy, więc wybaczam, najważniejsze, że zaglądasz do nas...tęsknimy***, pozdrawiam sredcznie**

dzień dobry:-D
nadrabiam zaległości ;-) i wcinam pączka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Żarłoczka**** :-D:-D:-D:-D daj kawałek :-p
Duszyczko*** humorek to ja mam dziś baaaaaaaardzo zły - podły? Nawet nie wiem jak go określić.....w każdym razie dobrze nie jest.....:zawstydzona/y:buź***

Cześć dziewczyny
Anetko, Danusiu no niestety mam drugiego aniołka :( Smutno mi okropnie, ale staram się poświęcić ostatnio cały swój czas na szukaniu badań i przyczyn, które mogły być powodem zniknięcia naszego bobasa. Na razie troszkę mnie to wszystko przeraża, bo badań jest w brud i przyczyn też mnóstwo, więc chyba ciężki rok przed nami. A jeszcze wlazłam na forum o tarczycy i dowiedziałam się, ze dobre badania wcale nie muszą świadczyć o braku choroby i bądź tu człowieku optymistą :( Aj, co zrobić
wszystkim życzę miłego dzionka
Kochana, wiem co czujesz....i bardzo mocno Cię przytulam.....daj sobie troszkę czasu.....wiem, że zupełnie ran nie zagoi, ale pozwoli Ci spojrzeć na niektóre rzeczy inaczej....musisz mieć siłę i wiarę, by móc walczyć....a my jak tylko będziemy mogły słowem pomożemy Ci w tej walce :zawstydzona/y: Mocno ściskam i pozdrawiam.....

Witam, miłego dnia Wam życzę.
Witaj Olcia :-)
I był gotowiec????;-) pozdrawiam serdecznie.

A gdzie ta moja zgaga sis??????????? WSTAWAJ!!!!!!!! :-D:-D
Jak ja Ci dam "zgagę" Ty pipko gorchowianko to zobaczysz - nie nerwuj lwa, bo humor zły ma!!! :zawstydzona/y: buź* sis*

Upociłam się.....

Cześć , jestem Monika.
od początku związana z "ciążą po...." co prawda mało się udzielam ale czytam co u innych dziewczyn .
nie jestem w ciąży , narazie się nie staram , 2xporoniłam , ale mam też 2 córki
potrzebuje niekiedy napisać co mnie gryzie ,
dzisiaj moje córy poleciały na ferie do swojego ojca i tak mi troche smutnawo
siedzę i buszuje po necie

nie macie wyjścia , musicie mnie przygarnąć i już;-)
Pozdrawiam Wszystkie Panie i spróbuje szybko się wdrożyć.
Vjolka --- dostałaś dotacje , Ty to łebska jesteś , super i do dzieła teraz z biznesem!!!!
Witaj Monia :-)
Ależ my z miłą chęcią przyjmujemy Cię do naszego grona :tak::tak:pozdrawiam serdecznie

a gdzie to znow SABAT zaginal????
a Ewelinka?? mam nadzieje ze bedzie miala jakies dobre usprawiedliwienie bo sie MARTWIE
Nic się nie martw - złego diabli nie biorą....;-)mam usprawiedliwienie na kolanie pisane - uwzględnione będzie?? :zawstydzona/y:

No właśnie gdzie się podziała ta wiecie kto?? Też jakos imię mi z głowy wyleciało ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie gadam z Wami pindy jedne****:zawstydzona/y:

Cześć kobiałki!
Cześć Kobiałko!
A my kooleżanko to musimy poważnie porozmawiać, o! :-p
Pozdrawiam....;-)

Jeśli kogoś pominęłam to sorka, ale jakaś rozkojarzona jestem dziś....Ale za to gorąco pozdrawiam!!!!!!! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry