• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Hej dziewczyny..

Na ogól jestem na "ciaża po poronieniu", ale po tym nieciekawym icydencie dziś postanowiłam dziś zajrzeć na odskocznie...zazwyczaj wchodzę na forum tylko wieczorami i nie mam siły zaglądać na inne wątki..poczytałam kilka stron, bardzo w temacie nie jestem, ale wesoło tu macie:)

Jesli mi czas pozwoli to bede czasem to Was zaglądać, jesli mozna oczywiście:)

Pozdrawiam
Witam cię bardzo serdecznie w imieniu nas Odskoczniowiczek...
No i zapraszamy...

A powiedz mi, podobała ci się książka?

reklama
cześć dziewczyny
postanowiłam i ja zajrzeć, bo zaniedbałam was :(
przepraszam

Majsii, kobito ty jeszcze w dwupaku :)
Rudzia i ty już prawie jedną nogą na porodówce, ale to leci :)
Gabrysia złotko, a co u ciebie?? Bo już dawno chyba nie pisałaś
V_Jolka jeszcze raz gratuluję, bo nie wiem czy doczytałaś w ciąży po.....
Wiolka ja chyba poszłam za twoim przykładem i tu dotarłam, chociaż ja mam sentyment tu wracać, bo dziewczyny bardzo mi pomogły stanąc na nogi i zakopywały moje okropne dołki łopatą :)
Madzia, Danusia,Anetka co u was kochane?? Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i obiecuję częściej wracać :)

Cześć kochane

Ja dziś dopiero w domu...nawet nie pytajcie...

Widzę, że moje koleżanki bardzo pośmiewne się zrobiły :-D:-D:-D a szprycę mam i to nie jedną ale kilka i w różnych kolorach :-p:-D pączki też miałam nie szukałam :-D:-D

Sis kochana ja już trzymam kciuki mocno &&& uważaj!!!! nachuchaj jeszcze co by pewniejsze było ;-)(mówiłam chuchaj a nie pluj :-p:-D:-D)

Anecia mam nadzieje, że jednak podejrzenia do suni nie będą miały racji bytu i obejdzie się bez interwencji...jak tam po wizytacji?? :-D

Martuś może jednak się udało i mały lezy jak należy....echh poeta tylko głowa nie ta :-D:-D....usg wyjaśni na pewno i za to trzymam mocno kciuki &&&

Madzia Ty obżartuchu jeden :-D:-D co tam u Ciebie kochana??

Wiola gratuluje!!! to teraz nic tylko bierz się do dzieła :tak:

Gabrysia no witam koleżankę po długiej nie obecności...a jak tam u Ciebie?? :-)

Monia Ty jeszcze w dwupaczku??????????? :szok: rozpakowuj się kochana...choć przytulę biedulo no widzisz taki urok marynarza ;-) ale my będziemy jakby co będziemy wspierać :-)

Iza pozdrawiam serdecznie !!!! jak u Ciebie??

Iwonka a Ty gdzie nam znikłaś...zdawało mi się, że "mignął" mi Twój nick ale nie mogę znaleść żadnego posta od Ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane :-):-)
Chciałam Wam napisać, że ja widzę, że "odskocznia" jest dla Was równie ważna, jak dla innych "ciąża po..." :tak::tak: Ja osobiście chętnie bym się tu częściowo przeprowadziła ;-);-), ale ostatnio i tak rzadko na kompie bywam i ledwo czasu starczy na nadrobienie "ciąży...." . Chociaż... I tak was w miarę na bieżąco podczytuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Taka mała podglądaczka ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie obrażajcie się na wszystkie z "ciąży..."... :sorry::sorry: My naprawdę Was doceniamy :sorry::sorry:
Buziaki :-D

Ja się tam nie obrażam jest mi tylko smutno jak się czyta takie rzeczy tym bardziej, że mało która tu bywa z ciąży po i chyba nie jest obiektywna co do oceny...ale to już ich sprawa..
Zaglądaj..podglądaj czy jak tam wolisz ;-) zapraszamy :-)

Cholercia nie chce mi się zabrac za ten obiadek. No ale zaraz głodomor z pracy wróci. I jak trza to trza. Bo coby głodny nie był bo pewnie i zły wtedy by był :-) A na co mie jego nerwy potrzebne hmm;-)

Kogo widza moje oczy :szok:;-) I co wynikło z obiadkiem???

Hej dziewczyny..
Na ogól jestem na "ciaża po poronieniu", ale po tym nieciekawym icydencie dziś postanowiłam dziś zajrzeć na odskocznie...zazwyczaj wchodzę na forum tylko wieczorami i nie mam siły zaglądać na inne wątki..poczytałam kilka stron, bardzo w temacie nie jestem, ale wesoło tu macie:)
Jesli mi czas pozwoli to bede czasem to Was zaglądać, jesli mozna oczywiście:)
Pozdrawiam

U nas nie trzeba zaproszeń jeżeli masz ochotę wpadaj i już ;-) u nas na ogół nie ma jednego tematu za to sporo śmiechu na 100% a jak trzeba to i rozmowy na poważnie.

cześć dziewczyny
postanowiłam i ja zajrzeć, bo zaniedbałam was :(
przepraszam

Majsii, kobito ty jeszcze w dwupaku :)
Rudzia i ty już prawie jedną nogą na porodówce, ale to leci :)
Gabrysia złotko, a co u ciebie?? Bo już dawno chyba nie pisałaś
V_Jolka jeszcze raz gratuluję, bo nie wiem czy doczytałaś w ciąży po.....
Wiolka ja chyba poszłam za twoim przykładem i tu dotarłam, chociaż ja mam sentyment tu wracać, bo dziewczyny bardzo mi pomogły stanąc na nogi i zakopywały moje okropne dołki łopatą :)
Madzia, Danusia,Anetka co u was kochane?? Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i obiecuję częściej wracać :)

Kochana widzę, że kolejny aniołek [*] przykro mi bardzo [*]
U mnie zaczyna się coś dziać ginek "znalazł" chlamedie i toxo już lecze i kto wie może nie długo już staranka których tak samo się boje jak i cieszę :sorry:
A tak raz z górki raz pod górkę jak to w życiu ;-)

Ja właśnie doczytałam to "piekiełko" na ciąży po i nie będe komentować bo nie warto....już to kiedyś przerabiałam...a tu jest mi dobrze. Jak ktoś nas nie zna i nie ma ochoty poznać...jego sprawa... wiem jedno spotkałam tu same dobre "duszyczki" i za to będe wdzięczna do końca życia bo to forum i WY kochane powodujecie, że mam ochotę wstawać i walczyć....i tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Ostatnia edycja:
A teraz to ja idę sobie do wyrka bo mężuś zagrzewa łóżeczko...trzeba pączki nadzieniem na szprycować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i już oplułam monitor :-D:-D:-D

Spokojnych snów kochane buziam :*** dobranoc :***

hej
ja na chwilke bo padam
jutro wziełam wolne i ruszam do wrocka na badania:-)
a moze co i fajnego sie trafi,szukam zasłonek do domku,pobuszuje troche:-)
dziewczynki spokojnej nocy i mełego dnia i weekendu

ja tu wpadlam na chwilke:))
danula i jak to laboratorium juz zrobili ci te badanka?

Jadę w poniedziałek dzwoniłam tam nie trzeba się zapisywać więc jedziemy jak mąż wróci z pracy bo ja i Katowice to...wrogowie jeżeli chodzi o jazdę po nim :-)
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje niesamowicie mi pomogłaś :-)

reklama
hej
ja na chwilke bo padam
jutro wziełam wolne i ruszam do wrocka na badania:-)
a moze co i fajnego sie trafi,szukam zasłonek do domku,pobuszuje troche:-)
dziewczynki spokojnej nocy i mełego dnia i weekendu

Jakie badania kochana?? To potem relacja musi być jak poszło pamiętaj :-)
Pochwalisz się zakupami??????? :-)
Dobranoc i miłego spokojnego weekendu :-)

Uciekam dobranoc paaaaa :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry