• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Dzień dobry :-) Dziękuję za miłe słowa :) No jakoś będę musiała dać radę :tak: Jakimś dziwnym cudem obudziłam się dziś z dobrym humorem i mimo, że spałam może z 2 h to jestem wyspana :-D Aaaaaa i muszę się pochwalić, że w końcu wybraliśmy imię dla Dzidzi będzie Majka :-p Czyli tak jak ja mam na nazwisko :-p idę po śniadanko i wracam niebawem :D

reklama
Dzień dobry :-) Dziękuję za miłe słowa :) No jakoś będę musiała dać radę :tak: Jakimś dziwnym cudem obudziłam się dziś z dobrym humorem i mimo, że spałam może z 2 h to jestem wyspana :-D Aaaaaa i muszę się pochwalić, że w końcu wybraliśmy imię dla Dzidzi będzie Majka :-p Czyli tak jak ja mam na nazwisko :-p idę po śniadanko i wracam niebawem :D

czesc Kochana :-D czyli czekamy na Majeczkę :-D:-D:-D smacznego... no i czkema na Ciebie :-)

dziendoberek.....

Violcia GRATULUJE pani BEZNES ŁUMEN :-D:-D:-D

Madziu Tobie rowniez milego dzionka i oby tak dalej z wielbicielem :-D:-D

Anetko witam i zapraszam na kawusie ja sie musze obudzic cala noc nie spalam tak mnie plecy bolaly :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Izunia odwiedzaj nas czesciej Kochana :*

Gabrysia a Ty gdzie sie podziewalas tyle czasu??? :)

Danusiu no ja mam nadzieje ze juz tak Franek zostanie ale zobaczymy co bedzie... nie chce juz o tym myslec bo Tom zamiast sie wczoraj cieszyc jak mu o tym powiedzialam to stwierdzil : " no ja mam nadzieje ze jednak bedzie NIEGRZECZNY":zawstydzona/y::zawstydzona/y:
sama urodzie nie potrzebuje go tam jak nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

SIS a Ty gdzie???:szok::szok:

no i witam wszystkie nowe LASECZKI :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry