• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Zdecydowanie jednak cukiernia. Choć jak widzę ten śnieg za oknem to mi się nos na to zimno nie chce nawet wychylać... Ja chcę już wiosny !!!
Kawka już zrobiona :-) pół na pół z mlekiem więc już się nadaje do wypicia!:tak:
Ja też chcę wiosnę....ale jeszcze trochę i będziemy w japonkach latać :-D czas tak szybko leci.....:zawstydzona/y:

cos mi sie nie wydaje,że on dietetyczny... ale jak tylko już mój brzuchol odpocznie zrobię takowy - taka głodna jestem że sama bym cały zjadła
Kochana bez wątpienia.....dietetyczny, bo przepis od serca dany, więc nie tuczy :-D:-D:-D ;-)

reklama
Obyś miała rację. Ja bym już chciała moje autko z garażu wytarabanić, a póki zima musi tam stać... No i tęskni mi się już za tymi lenimy ciuchami, które tylko w szafce teraz przekładam.

Co prawda, meteorolodzy zapowiadają, że na wiosnę będziemy musieli dłużej w tym roku poczekać, ale ja jakos sceptycznie do tego podchodzę, wierzę, że już marzec będzie co najmniej przyzwoity i pozwoli na zrzucenie "ciężkich" buciorów i ubrań!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry