• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
A ja z małżem tak skromnie w tym roku i do Zakopanego jedziemy na urlop :tak:
Raz tylko byliśmy w Egipcie, ale jakoś mnie nie urzekł :zawstydzona/y:
A w Polsce jest tyle pięknych miejsc do zwiedzenia i tyle cudnych zakątków, że żal jechać gdzie indziej ;-)
Może poszukaj na innych stronkach, na pewno znajdziesz ofertę, która Cię usatysfakcjonuje :tak:
Tak właśnie planowałam w tym roku odwiedzić polskie morze...bo jaby dzidziuś był to pewnie bym się bała tak podróżować.
Mnie się w Egipcie podobało, ale chyba już mam dość tych arabskich krajów.

Tak właśnie planowałam w tym roku odwiedzić polskie morze...bo jaby dzidziuś był to pewnie bym się bała tak podróżować.
Mnie się w Egipcie podobało, ale chyba już mam dość tych arabskich krajów.

Aaaa jest mozliwość, że cosik się tam rozwija??? Bo jeśli tak to faktycznie nie ma co szaleć z urlopem....
Ja Ci powiem tak, że nie tyle, że mi się nie podobało - bo widoki przecudne i w ogóle przyjemnie, ale chyba wolę bardziej aktywnie spędzać urlop.....a łażenie po górach to "miód malina" w moich nóżkach :-D:-D:-D

To wpadaj do mnie...kupiłam wczoraj masę słodyczy ->kasztanki, michałki, buławki, malagi etc...a i po sernik później polecę.
Kochana ja własnie wcinam sernik, który sama wczoraj upiekłam i najeść się nie mogę, na dodatek jak patrzę na "kinderki" to ślinotoku dostaję.....:zawstydzona/y:
Uważaj, bo na prawdę wpadnę i będziesz miała po słodyczach! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry