Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak właśnie planowałam w tym roku odwiedzić polskie morze...bo jaby dzidziuś był to pewnie bym się bała tak podróżować.A ja z małżem tak skromnie w tym roku i do Zakopanego jedziemy na urlop
Raz tylko byliśmy w Egipcie, ale jakoś mnie nie urzekł
A w Polsce jest tyle pięknych miejsc do zwiedzenia i tyle cudnych zakątków, że żal jechać gdzie indziej ;-)
Może poszukaj na innych stronkach, na pewno znajdziesz ofertę, która Cię usatysfakcjonuje![]()
Ale mnie dziś bierze na "słodkie"![]()
Tak właśnie planowałam w tym roku odwiedzić polskie morze...bo jaby dzidziuś był to pewnie bym się bała tak podróżować.
Mnie się w Egipcie podobało, ale chyba już mam dość tych arabskich krajów.

Kochana ja własnie wcinam sernik, który sama wczoraj upiekłam i najeść się nie mogę, na dodatek jak patrzę na "kinderki" to ślinotoku dostaję.....To wpadaj do mnie...kupiłam wczoraj masę słodyczy ->kasztanki, michałki, buławki, malagi etc...a i po sernik później polecę.

Goopolek.....nie doceniasz swojej urody kochana ;-)![]()
Ale mnie dziś bierze na "słodkie"
MARTUŚ, pytać miałam - i co? Dostałaś może zwrot z poczty?

Ale mnie dziś bierze na "słodkie"
MARTUŚ, pytać miałam - i co? Dostałaś może zwrot z poczty?

a moze LODZIKA?????
uroda???? gdzie??? ale o co chodzi????![]()

z bitą? 

Tylko chyba ciepła trochę tam brak :-):-)

Ech......to ktoś się cieszy....NIC nie dostalam ;zawstydzona/y:
![]()
qrcze....wnerwia mnie to już...połowa przesyłek do mnie nie dochodzi.....i wsio przez urzędasów, bo wymyślili nazwę ....