• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

A rozumiem :tak:
No wiesz...każdy ma tam swoje upodobania ;-)
A dzisiejsza imprezka to jakaś okazja??? Co ja pytam - przecież każda sobota to dobra okazja na imprezkę :-D:-D

Dżemku może nie ale marmiladę!!! :-D:-D:-D:-D
Cicho Ty o śpricowaniu nic nie gadaj, bo Danusia sie znów oburzy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzx - kochana jesteś****

DANUSIA!!!!!! to z milosci NASZEJ WIELKIEJ:-D:-D:-D:-D:-D

prosisz marmylade masz marmylade:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• marmolada3.gif
    marmolada3.gif
    25,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
to sie bedzie dzialo chowac STOLY!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
No coś Ty.....nówki nie ruszymy!!! :-D:-D:-D
W końcu w ciszy posiedzimy przy kominku.....brakowało mi tego ostatnio wiesz......
.....bo ostatnimi czasy to moje drzwi wejściowe niczym firanka, każdy wchodził i wychodził, wiecznie full ludzi....imprezy...:zawstydzona/y:...a dziś.......cisza......spokój.....ech.....aż się rozmarzyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No coś Ty.....nówki nie ruszymy!!! :-D:-D:-D
W końcu w ciszy posiedzimy przy kominku.....brakowało mi tego ostatnio wiesz......
.....bo ostatnimi czasy to moje drzwi wejściowe niczym firanka, każdy wchodził i wychodził, wiecznie full ludzi....imprezy...:zawstydzona/y:...a dziś.......cisza......spokój.....ech.....aż się rozmarzyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko kuperkow nie przypalcie przy tym kominku:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry