rudzia789
szczęściara
Wiesz....jak nie wiadomo o co tutaj chodzi to chodzi o jedno!!!
A kręcony????z bitą?
![]()
z BITA koniecznie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz....jak nie wiadomo o co tutaj chodzi to chodzi o jedno!!!
A kręcony????z bitą?
![]()

Ech......to ktoś się cieszy....qrcze....wnerwia mnie to już...połowa przesyłek do mnie nie dochodzi.....i wsio przez urzędasów, bo wymyślili nazwę ....
![]()
Nową tsiepaćką???z BITA koniecznie![]()

Kochana, ale wiesz, że ja doceniam fatygę....nic sie nie martw jak nie dostane do konca miesiaca to wysle nowa paczuszke NIE PODDAM SIE ;-);-);-)

;-)Aaaa jest mozliwość, że cosik się tam rozwija??? Bo jeśli tak to faktycznie nie ma co szaleć z urlopem....
Ja Ci powiem tak, że nie tyle, że mi się nie podobało - bo widoki przecudne i w ogóle przyjemnie, ale chyba wolę bardziej aktywnie spędzać urlop.....a łażenie po górach to "miód malina" w moich nóżkach![]()
Nową tsiepaćką???
Nie mów, że wymieniałaś.....hmmm......nowszy model? Pewnie z turbo-przyspieszeniem.....![]()

Kochana, ale wiesz, że ja doceniam fatygę....
Nie musisz przecież.....wiesz....;-)
A rozumiemNa razie to na pewno nic się tam nie rozwija...i dlatego wiem, że to byłby najlepszy moment, żeby coś wymyślić i trochę jeszcze poszaleć![]()
No ja jednak jestem za leżakowaniem na wakacjach...więc góry, choć piękne, to nie dla mnie.
WPadaj i zjedz nawet wszystko...mniej będzie dla mnie, a że poza ciężkimi buciorami powinnam zrzucić jeszcze kilka kg to nawet lepiej. A przy okazji załapiesz się na imprezkę, którą dzisiaj organizuję.

Dżemku może nie ale marmiladę!!!i ze śprycownicajesli bedziesz chciala do smietanki troche dzemku
![]()

nie musze ale CHCE ;-);-);-)

dzx - kochana jesteś****Sobota...ostatki i zaległe urodzinyA rozumiem
No wiesz...każdy ma tam swoje upodobania ;-)
A dzisiejsza imprezka to jakaś okazja??? Co ja pytam - przecież każda sobota to dobra okazja na imprezkę![]()