• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
z BITA koniecznie :-D:-D:-D:-D
Nową tsiepaćką??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie mów, że wymieniałaś.....hmmm......nowszy model? Pewnie z turbo-przyspieszeniem.....:-D:-D:-D:-D:-D

trzepaczka-okragla-01.jpg

Aaaa jest mozliwość, że cosik się tam rozwija??? Bo jeśli tak to faktycznie nie ma co szaleć z urlopem....
Ja Ci powiem tak, że nie tyle, że mi się nie podobało - bo widoki przecudne i w ogóle przyjemnie, ale chyba wolę bardziej aktywnie spędzać urlop.....a łażenie po górach to "miód malina" w moich nóżkach :-D:-D:-D

Na razie to na pewno nic się tam nie rozwija...i dlatego wiem, że to byłby najlepszy moment, żeby coś wymyślić i trochę jeszcze poszaleć :happy:
No ja jednak jestem za leżakowaniem na wakacjach...więc góry, choć piękne, to nie dla mnie.
WPadaj i zjedz nawet wszystko...mniej będzie dla mnie, a że poza ciężkimi buciorami powinnam zrzucić jeszcze kilka kg to nawet lepiej. A przy okazji załapiesz się na imprezkę, którą dzisiaj organizuję.

Na razie to na pewno nic się tam nie rozwija...i dlatego wiem, że to byłby najlepszy moment, żeby coś wymyślić i trochę jeszcze poszaleć :happy:
No ja jednak jestem za leżakowaniem na wakacjach...więc góry, choć piękne, to nie dla mnie.
WPadaj i zjedz nawet wszystko...mniej będzie dla mnie, a że poza ciężkimi buciorami powinnam zrzucić jeszcze kilka kg to nawet lepiej. A przy okazji załapiesz się na imprezkę, którą dzisiaj organizuję.
A rozumiem :tak:
No wiesz...każdy ma tam swoje upodobania ;-)
A dzisiejsza imprezka to jakaś okazja??? Co ja pytam - przecież każda sobota to dobra okazja na imprezkę :-D:-D

i ze śprycownica :):):) jesli bedziesz chciala do smietanki troche dzemku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dżemku może nie ale marmiladę!!! :-D:-D:-D:-D
Cicho Ty o śpricowaniu nic nie gadaj, bo Danusia sie znów oburzy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie musze ale CHCE ;-);-);-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzx - kochana jesteś****

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry