• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Co prawda, meteorolodzy zapowiadają, że na wiosnę będziemy musieli dłużej w tym roku poczekać, ale ja jakos sceptycznie do tego podchodzę, wierzę, że już marzec będzie co najmniej przyzwoity i pozwoli na zrzucenie "ciężkich" buciorów i ubrań!:tak:

Tak właśnie pomyślałam że to byłby najlepszy pomysł na wakacje...przeglądnęłam stronę itaki, ale jakoś bez rewelacyjnych ofert last. Albo Egipt albo Kanarki...właściwie to nic więcej. Oby meteorolodzy nie mieli racji i wiosna przyszłą szybko.

Tak właśnie pomyślałam że to byłby najlepszy pomysł na wakacje...przeglądnęłam stronę itaki, ale jakoś bez rewelacyjnych ofert last. Albo Egipt albo Kanarki...właściwie to nic więcej. Oby meteorolodzy nie mieli racji i wiosna przyszłą szybko.

A ja z małżem tak skromnie w tym roku i do Zakopanego jedziemy na urlop :tak:
Raz tylko byliśmy w Egipcie, ale jakoś mnie nie urzekł :zawstydzona/y:
A w Polsce jest tyle pięknych miejsc do zwiedzenia i tyle cudnych zakątków, że żal jechać gdzie indziej ;-)
Może poszukaj na innych stronkach, na pewno znajdziesz ofertę, która Cię usatysfakcjonuje :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry