Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Sis***dziendoberek
witam sie przy porannej herbatce ale niestety pewnie sama ja wypije bo wszystkie weekendowe leniuchy pewnie jeszcze spia
cumolki![]()
Witaj Myszko :-)Witajcie Kobietki!
Do tej pory siedziałam głównie na ciąża po... ale ostatnio dowiedziałam się że i tutaj jest wesoło. Reklama chyba to miała nie być, ale weszłam i widzę, że towarzystwo świetne.
Więc się dołączam :-)
rudzia789 witam za mojego kubka z herbatką!
Rudzia - co to za liść?????prawdziwa wiedźma z Ciebietrzymam && za dobre wyniki
co do bolu glowy to polecam pić zioła. Mięta zawiera olejki eteryczne, które zmniejszają napięcie mięśni towarzyszące bólowi wywołanemu przez stres. Łyżkę ziół lub torebkę herbatki fix zalej szklanka wrzątku. Napar pij lekko przestudzony. Jeśli po godzinie ból nie minie, wypij następną szklankę. Gdy podejrzewasz, że ból głowy ma związek z jakąś infekcją, sięgnij po korę białej wierzby. 1 i 1/2 łyżeczki sproszkowanej kory zalej 1/3 szklanki wrzątku. Pij po 1/4 szklanki naparu 3 razy dziennie. Jeśli powodem bólu jest nadużycie alkoholu, pomoże imbir. Jedz odrobinę sproszkowanego imbiru 4–5 razy dziennie lub pij napar z niego.
babcine ale sprawdzone poza tym dobra relaksujaca kapiel nie zaszkodzi
polecam tez lisc ostrozenia on mi zawsze zycie ratuje w niejednej sytuacji![]()
rety ja to chyba naprawde bo babci zostalam "czarownica"![]()

A proszę Cię bardzo.......uu dietetyczny .to dziś na mój brzuszek w sam razpoproszę oczywiscie ładnie o przepis :-)
To kochana przycupnij z nami na kawkę, a potem za serniczek sie zabieraj....ewelina28 to i ja teraz z Tobą kawkę wypiję...tylko muszę najpierw zrobić. A z tym sernikiem to strzeliłaś w 10! Od wczoraj gadam o tym, ze mam ochotę na sernik. Dzisiaj mam gości więc będzie okazja wybrać się do ulubionej cukierni :-)
gabrysiaa ja też się sobie dziwię. Śpioch dyplomowany ze mnie jest, ale czasami tak bywa, że i śpiochy nie śpią.
DObra zmykam robić kawkę.
albo do cukierni ;-)To kochana przycupnij z nami na kawkę, a potem za serniczek sie zabieraj....albo do cukierni ;-)