• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama

a gdzie się podziała ta...hmm...jak jej tam?? no ta... z Nowego Dworu...???
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze... wyleciało mi z głowy jej imię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:)))))

No właśnie gdzie się podziała ta wiecie kto?? Też jakos imię mi z głowy wyleciało ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie
nie wiem czy dam rade odnaleźć Nigdy nie próbowałam tutaj sie zadomawiać , nie wiem czy dam rade czasowo ogarnąć wszystkie te fora. Ale sie postaram, jak mus to mus. Jeśli nie wszystko będę jarzyć to wybaczcie.:zawstydzona/y:
Tymczasem pozdrawiam. Ide sie ogarnąć i jade odebrać wynik crp . Trzymajcie kciuki.
Pati - kicior na pewno sie odnajdzie poszedł albo na chłopaki albo pobjegać po wczorajszych pączkach

Witaj skoro nigdy nie próbowałaś to może czas spróbować?? Nie gryziemy nie krzyczymy, chyba że ktoś o to poprosi i umiemy i słuchać i rozmawiać...kto wie może Ci się u nas spodoba. Kciuki zaciśnięte &&&

Witam witam :-):-):-):-):-):-)

Miłego dzionka życzę;-) Śmigam teraz cos zjeść, bo jeszcze nic nie jadłam:baffled:

Witaj :-)
Nie no dopiero jedzenie?? Ojj nie dbasz o brzusio nie dbasz ;-)

Matko Boska..... :no:
no nic kochane... ja uciekam:) jade do mamusi i babuni na kawkę a pozniej po M i wio na zakupy :-D
Życze Wam miłego weekendu i do zobaczenia w poniedziałek :-)

Kochana nawzajem miłego weekendu Ci życzę :-)
Buziaczki dla mamusi i babuni :-)
No i udanych zakupów :-)

No niestety, znowu lipa, musze pracować..:no:
A chciałam dzisiaj na luzie z wami popisać....
No nic, miłego....:-(:tak:

Ojjj biedulo mimo wszystko miłego dnia :-)

dzięki dziewczyny za przywitanie.
A ja odebrałam wynik crp i mam 9,3 przy normie 5. Zobaczymy co pani dr na to. Napisałam do niej coś wspominała o antybiotyku

To sporo poniesione ale jak jest do wyleczenia to dobra nowina wyleczysz szybko i po sprawie ja już biorę antybiotyk na chlamedie i mam nadzieje, że szybko wyleczę :tak:

tylko nie wiadomo skąd to?No zobaczymy. nie zanudzam Was. Buziaki potem sie odezwę

Ja też nie wiem skąd mi się to wzieło ale pewnie tego się nigdy nie dowiemy, ważne, żeby wyleczyć szybko :tak:
Nie zanudzasz wcale, buziaki i wpadnij jeszcze :-)

Kochane zycze wszytskim milego weekendu :* do pozniedzialku :* ja sie poloze na chwilke odpoczne i biore sie za wypieki bo mam wene :):):):)

CUMOLKI:*

To potem zostaw tu jaki kawałek ;-)
Buziolki miłego weekendu :-)

Ja też uciekam miłego weekendu kochane :-)
buziam :*****

ps.
Sis wszystko dobrze?? Odezwij się jak będziesz buziam :****

cześć dziewczyny
postanowiłam i ja zajrzeć, bo zaniedbałam was :(
przepraszam

Gabrysia złotko, a co u ciebie?? Bo już dawno chyba nie pisałaś
witaj ja teraz niezbyt często, bo wróciłam do pracy a wieczorem mąż mnie absorbuje i tak to wygląda.
(*) dla Twojego aniołka

Cześć kochane

Gabrysia no witam koleżankę po długiej nie obecności...a jak tam u Ciebie?? :-)
stara bida i tyle ;-)
Cześć kochane, dzisiaj mam luz w pracy bo wszyscy sa w delegacji więc zaglądam do Was:-)

gabrysiuu mnie w pracy dobrze a ty jak się czujesz?
ogólnie dobrze ale dziś po tych wczorajszych pąkach... zatruli mnie łobuzy!!! i boli brzuchol

dziendoberek.....

Gabrysia a Ty gdzie sie podziewalas tyle czasu??? :)

no i witam wszystkie nowe LASECZKI :)
jeste takim podglądaczem jestem...ale czasu na pisanie ni ma a do tego ta zima.

A w dodatku - wszystkie się juz do poniedziału żegnają - a ja dopiero co przebrnęłam przez zaspy (z pracy ucieklam) i przez posty ;-) a tu uciekają uciekinierki :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziewczyny, Wy to dopiero macie produkcję!Jakoś cieżko mi to ogarnąć:)
Ja wróciłam z biobsji..nie było to przyjemne, ale do przeżycia

Ja dzis do stolicy jadę na szkolenie z ksiegowości..pewnie czasem zajrze ale nie czesto..więc milego weekendu życzę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry