rudzia789
szczęściara
No niestety, znowu lipa, musze pracować..![]()
A chciałam dzisiaj na luzie z wami popisać....
No nic, miłego....:-tak:
oj bidulko moja ylko sie nie przepracuj :* milej pracy a przede wszystkim milego weekendziku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki dziewczyny za przywitanie.
A ja odebrałam wynik crp i mam 9,3 przy normie 5. Zobaczymy co pani dr na to. Napisałam do niej coś wspominała o antybiotyku
tylko nie wiadomo skąd to?No zobaczymy. nie zanudzam Was. Buziaki potem sie odezwę
a gdzie się podziała ta...hmm...jak jej tam?? no ta... z Nowego Dworu...???kurcze... wyleciało mi z głowy jej imię
))))

Witajcie
nie wiem czy dam rade odnaleźć Nigdy nie próbowałam tutaj sie zadomawiać , nie wiem czy dam rade czasowo ogarnąć wszystkie te fora. Ale sie postaram, jak mus to mus. Jeśli nie wszystko będę jarzyć to wybaczcie.
Tymczasem pozdrawiam. Ide sie ogarnąć i jade odebrać wynik crp . Trzymajcie kciuki.
Pati - kicior na pewno sie odnajdzie poszedł albo na chłopaki albo pobjegać po wczorajszych pączkach
Witam witam :-):-):-):-):-):-)
Miłego dzionka życzę;-) Śmigam teraz cos zjeść, bo jeszcze nic nie jadłam![]()
Matko Boska.....
no nic kochane... ja uciekamjade do mamusi i babuni na kawkę a pozniej po M i wio na zakupy
Życze Wam miłego weekendu i do zobaczenia w poniedziałek :-)
dzięki dziewczyny za przywitanie.
A ja odebrałam wynik crp i mam 9,3 przy normie 5. Zobaczymy co pani dr na to. Napisałam do niej coś wspominała o antybiotyku

tylko nie wiadomo skąd to?No zobaczymy. nie zanudzam Was. Buziaki potem sie odezwę

Kochane zycze wszytskim milego weekendu :* do pozniedzialku :* ja sie poloze na chwilke odpoczne i biore sie za wypieki bo mam wene
CUMOLKI:*
witaj ja teraz niezbyt często, bo wróciłam do pracy a wieczorem mąż mnie absorbuje i tak to wygląda.cześć dziewczyny
postanowiłam i ja zajrzeć, bo zaniedbałam was
przepraszam
Gabrysia złotko, a co u ciebie?? Bo już dawno chyba nie pisałaś
stara bida i tyle ;-)Cześć kochane
Gabrysia no witam koleżankę po długiej nie obecności...a jak tam u Ciebie?? :-)
ogólnie dobrze ale dziś po tych wczorajszych pąkach... zatruli mnie łobuzy!!! i boli brzucholCześć kochane, dzisiaj mam luz w pracy bo wszyscy sa w delegacji więc zaglądam do Was:-)
gabrysiuu mnie w pracy dobrze a ty jak się czujesz?
jeste takim podglądaczem jestem...ale czasu na pisanie ni ma a do tego ta zima.dziendoberek.....
Gabrysia a Ty gdzie sie podziewalas tyle czasu???
no i witam wszystkie nowe LASECZKI![]()