• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

kotek wykastrowany i wychodzacy ale do kolegow a nie na dziewczynki :/ bo nie ma jajek :-D... jutro moze pojade do schroniska i do naszej rady dzielnicy to moze mi pozwola na wywieszenie ogloszenia... dzieki dziewczyny za odpowiedz... ja juz mialam sporo kotkow i jak ktorego nie bylo jeden dwa dni to raczej juz nie przychodzil a teraz taka zima, moze gdzies sie wcisnal i nie umi wyjsc i zamarzl przez noc :-( jesli wroci to dam wam znac. moze poszukal sobie innego domu bo to znajda byl...

reklama
kotek wykastrowany i wychodzacy ale do kolegow a nie na dziewczynki :/ bo nie ma jajek :-D... jutro moze pojade do schroniska i do naszej rady dzielnicy to moze mi pozwola na wywieszenie ogloszenia... dzieki dziewczyny za odpowiedz... ja juz mialam sporo kotkow i jak ktorego nie bylo jeden dwa dni to raczej juz nie przychodzil a teraz taka zima, moze gdzies sie wcisnal i nie umi wyjsc i zamarzl przez noc :-( jesli wroci to dam wam znac. moze poszukal sobie innego domu bo to znajda byl...

nie musisz miec pozwolenia... sa słupy ogłoszeniowe, zawsze mozna zapytac w sklepie czy mozna zostawic ogłoszenie... kochana zrob tak jak najszybciej... wiem ze to działa... duzo duzo ogłoszen... równiez w necie...

rety ja dzis caly dzien siedze sama:-(:-(:-( tom poszedl do pracy na 8 i konczy o 22 wiec w domu bedzie ok 23 :-(:-( juz bede chrapac pewnie:-(:-(

To masz tak jak ja S jak wychodzi o 13 wraca o 23 prawie :sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zmykam suszyc włosy bo pewnie zraz buraki beda mnie molestowac o spacer :szok::szok::-D

Pokaz jak wygląda molestowanie w wykonaniu psów?? Tego jeszcze nie widziałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Znajdzie się na pewno zagdał się z kumplami ;-) znajdy przeważnie wracają do swoich domków wierne są bardziej jak inne zwierzęta :tak:

pierwszy raz tak robi bo 2 na urlopie i zostal sam zazwyczaj konczy o 3 i musi wrocic do pracy na 7 do 10 a dzis stwierdzil ze nie chce mu sie wracac na ta chwile do domu bo wiekoszosc czasu spedza w autobusie i zostaje do konca juz na szczescie tak pracuje tylko w piatki bo bokiem mi juz to wychodzi:-(:-(

znajdzie sie tylko zrob tak jak Anetka pisze... napewno ktos go gdzies widzial.. ;)
jak to chlop zagadal sie pewnie z kumplami i zabalowal ;)

pierwszy raz tak robi bo 2 na urlopie i zostal sam zazwyczaj konczy o 3 i musi wrocic do pracy na 7 do 10 a dzis stwierdzil ze nie chce mu sie wracac na ta chwile do domu bo wiekoszosc czasu spedza w autobusie i zostaje do konca juz na szczescie tak pracuje tylko w piatki bo bokiem mi juz to wychodzi:-(:-(

No wiesz ktoś musi robić a wiesz jak to praca czasami tak jest...ale wiem jakie to uciążliwe tym bardziej, że jesteś zupełnie sama z małym do tego w ciąży na pewno nie jest Ci lekko, ale to tylko jeden dzień :tak:

No wiesz ktoś musi robić a wiesz jak to praca czasami tak jest...ale wiem jakie to uciążliwe tym bardziej, że jesteś zupełnie sama z małym do tego w ciąży na pewno nie jest Ci lekko, ale to tylko jeden dzień :tak:

na szczescie.... jeden dzien... to prawda ciezko tak samemu no ale cio tam ....

dzis to nawet na spacer nie chce isc z Kacprem choc ladnie na polu bo po tej nocy to naprawde marnie sie czuje daleko nie zajde....:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry