Mysza84
Fanka BB :)
Tylko pamiętaj o nożach i widelach, bo pogrzebacz może już być zajęty :-);-)przy kominku:
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko pamiętaj o nożach i widelach, bo pogrzebacz może już być zajęty :-);-)przy kominku:
![]()

Kiedy lekarz to zwykły KONOWAŁ to jest możliwe........o matko jedyna 4 lata????mniam mniam ,a dajcie przepis na lsagne bo ja nie umiem
a mam pytanko czy waszym zdaniem to możliwe ,żeby chodzić 4 lata po porodzie z pękniętą szyjką i żaden lekarz nie zauważył??

to chyba ślepym trzeba być by nie zauważyć....
No broń boszzze...nie liczę na wyrzuty sumienia! Bo boję się pytania "a co to jest sumienie".Jak zwykle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ jedne...........MEA CULPA....biję sie w pierś normalnie![]()

Eeeee to musim do garażu się przenieśćchyba przy blacie bez nog![]()

No broń boszzze...nie liczę na wyrzuty sumienia! Bo boję się pytania "a co to jest sumienie".![]()

Witaj :-)Witajcie
apropo wstawania dopiero jem śniadanko:-)
A dostałam śliczne tulipanki pocztą kwiatową od mężusia.Mój kot bardzo się cieszy. Bo bardzo mu smakują tulipanki:-):-):-)

mniam mniam ,a dajcie przepis na lsagne bo ja nie umiem
a mam pytanko czy waszym zdaniem to możliwe ,żeby chodzić 4 lata po porodzie z pękniętą szyjką i żaden lekarz nie zauważył??
Jak zwykle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ jedne...........MEA CULPA....biję sie w pierś normalnie![]()