• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ech... ale mam lenia :-p:-p:-p

nie mam siły nadrabiac zaległości ale witam dziewczynki które do nas dołączyły :-) zapewniam że tutaj jest bardzo przyjemnie a towarzystwo najlepsze n świecie :tak::tak::-):-)

Ewelinko nie fochaj się... tęsknię Dusz :***:-)

Danusia jak walentynki??? :-)

Wiola mam nadzieje ze bal byl wspaniały :-)

Madzia a Ty co sie obijasz?:-p:-p

Majsi co z Wami ??? nadal w dwupaczku? :-)

Gabrysia, Iza, Ola, Ilonka, Iwonka, Mysza,
pozdarwaim gorąco :-)

nadal sypie????:szok::szok::szok:
u nas wieczorem wczoraj popadal deszcz a dzis troche mokro ale juz sie sloneczko przebija teraz mamy 3 stopnie ;) a w dzien ma byc 6 HAWAJE normalnie:-D:-D:-D:-D

no... jest naprawdę cudnie :-D:-D:-D
e... to u Was już wiosna :-p:-p:-p:-p:-p

Martus
życze Ci milutkiego dnia Kochana :-):-):-) i zmykam ;-) dziękuje za miłe towarzystwo przy kawce :-):-):-) buziaki :***

BTW jutro raczej mnie nie będzie więc się nie martwic kochane ;-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-):-):-):-)

reklama
no... jest naprawdę cudnie :-D:-D:-D
e... to u Was już wiosna :-p:-p:-p:-p:-p

Martus
życze Ci milutkiego dnia Kochana :-):-):-) i zmykam ;-) dziękuje za miłe towarzystwo przy kawce :-):-):-) buziaki :***

BTW jutro raczej mnie nie będzie więc się nie martwic kochane ;-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-):-):-):-)

Wzajemnie Anetko :* dozobaczenia w takim razie we wtorek :):):)

cumolki dla Ciebie i malza :):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry