• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Witam się z Wami, w ten wyjątkowy dzień ;-) Chociaż u mnie, ten dzień nie wyróżniał się czymś szczególnym, prawie cały dzień przeleżałam w łóżeczku, ale bynajmniej czuje sie wypoczęta że hej :-)
Cały dzień sypie śnieg, jestem ciekawa jak będzie wyglądała jutro moja droga do pracy :eek:
Nic innego mi nie pozostaje jak tylko życzyć Wam stosunkowo udanej nocy:-p:-D:-D:-D:-D w sumie to i sama sobie takiej życzę:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Dobry.....

Dziś dzień stresów....
Dziewczynki pamiętacie prawda? :zawstydzona/y:To proszę o &&& ....:-p

Anetko, coś się mijamy ostatnio :zawstydzona/y:tęsknię Duszq***
Danuś, Ciebie też wcięło...wsio OK??? Buź***
Marta, i pokominkowane....znajomi nas na dżamp wyciągnęłi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale było hm....przebojowo ;-)
Wiola, jak po balu? Tańce na stole były?
Madzia, Ciebie również miło "zobaczyć" :-D:-D buziam pięknoto ;-)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewuszki, życząc miłego poniedziałku - o ile poniedziałek może być miły (?) ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry