• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
kregoslup w miare dobrze ale teraz maly wzial sie za zebra.... dzis prawie wcale nie spalam tak ganial po mnie cala noc wciaz daje czadu na prawa strone w zyciu mnie tak zebra nie bolaly :):)) maly agent jest :):))

Może to jakiś sportowiec będzie?? Może biegacz jakiś ;-)
A ja Ci powiem im bliżej do kolejnej próby tym bardziej się boje, że znowu może być coś nie tak. I cieszę się i boję kolejnego zabiegu nie chce już przez to przechodzić...chyba już zawsze będę się bać :sorry:

Może to jakiś sportowiec będzie?? Może biegacz jakiś ;-)
A ja Ci powiem im bliżej do kolejnej próby tym bardziej się boje, że znowu może być coś nie tak. I cieszę się i boję kolejnego zabiegu nie chce już przez to przechodzić...chyba już zawsze będę się bać :sorry:

takie obawy to chyba normalne... po tym co cie przeszlo :* najwazniejsze zeby miec nadzieje ze sie uda i tak napewno bedzie :*

takie obawy to chyba normalne... po tym co cie przeszlo :* najwazniejsze zeby miec nadzieje ze sie uda i tak napewno bedzie :*

Wiesz ja sobie to cały czas powtarzam ale nie wiele to daje strach i tak gdzieś siedzi i nie wiem jak będzie między 7-9 tygodniem jak będe miała iść na kontrole chyba zanim dojdę już będe ryczeć :sorry: echh pogmatwane to jest

Wiesz ja sobie to cały czas powtarzam ale nie wiele to daje strach i tak gdzieś siedzi i nie wiem jak będzie między 7-9 tygodniem jak będe miała iść na kontrole chyba zanim dojdę już będe ryczeć :sorry: echh pogmatwane to jest

to normalne Kochana i wiem ze latwo pisac i owic a duzo ciezej zrobic.... ale pamietaj ze teraz jestescie na dobrej drodze i musi byc wszytsko dobrze...

to normalne Kochana i wiem ze latwo pisac i owic a duzo ciezej zrobic.... ale pamietaj ze teraz jestescie na dobrej drodze i musi byc wszytsko dobrze...

Poszperałam trochę w necie i rzeczywiście jestem mocno zarażona chlamedią po wynikach to widać, kończymy już antybiotyk zrobię znowu wyniki i zobaczymy jak przyjdzie też z toxo no i wtedy zadecydujemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry