rudzia789
szczęściara
To może połóż go niech pospi sobie?
nie zasnie mi teraz widac ze sie meczy nic nie zrobie ..... lezy sobie na tapczaniku puscilam mu bajki dalam mu czopik powinno go troche puscic .....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może połóż go niech pospi sobie?
nie zasnie mi teraz widac ze sie meczy nic nie zrobie ..... lezy sobie na tapczaniku puscilam mu bajki dalam mu czopik powinno go troche puscic .....
Czopek na pewno mu pomoże![]()
A jak Ty się czujesz?? Lepiej teraz??
kregoslup w miare dobrze ale teraz maly wzial sie za zebra.... dzis prawie wcale nie spalam tak ganial po mnie cala noc wciaz daje czadu na prawa strone w zyciu mnie tak zebra nie bolaly) maly agent jest
)

Może to jakiś sportowiec będzie?? Może biegacz jakiś ;-)
A ja Ci powiem im bliżej do kolejnej próby tym bardziej się boje, że znowu może być coś nie tak. I cieszę się i boję kolejnego zabiegu nie chce już przez to przechodzić...chyba już zawsze będę się bać![]()
takie obawy to chyba normalne... po tym co cie przeszlo :* najwazniejsze zeby miec nadzieje ze sie uda i tak napewno bedzie :*
echh pogmatwane to jestWiesz ja sobie to cały czas powtarzam ale nie wiele to daje strach i tak gdzieś siedzi i nie wiem jak będzie między 7-9 tygodniem jak będe miała iść na kontrole chyba zanim dojdę już będe ryczećechh pogmatwane to jest
to normalne Kochana i wiem ze latwo pisac i owic a duzo ciezej zrobic.... ale pamietaj ze teraz jestescie na dobrej drodze i musi byc wszytsko dobrze...
rety Kacper ma juz 39 stopni ;(