• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
hahaha dobre :):):))

tutaj jest 100 funtow za kupke :) na kazdym rogu stoja specjalne smietniki na kupki... i dziala bo bynajmniej na chodniku czysto...

no rewelacja ;-)

ja jestem za sprzatanie kupek.... ale 500 zł za kupke a 100zł za sople... cos nie tak... za sople to powinno byc z 1 tys :wściekła/y:

:szok::szok::szok: o matko:szok::szok::szok: no przy takiej pogodzie to sie nie dziwie..... a co to bedzie jak sie cieplo zacznie robic masakra jakas.....:szok::szok:

kochana no mowie Ci... az mnie zmroziło na samą mysl co by moglo sie stac... juz wszystko topnieje... bo +3 i słoneczko teraz sie pojawilo

no rewelacja ;-)

ja jestem za sprzatanie kupek.... ale 500 zł za kupke a 100zł za sople... cos nie tak... za sople to powinno byc z 1 tys :wściekła/y:

kochana no mowie Ci... az mnie zmroziło na samą mysl co by moglo sie stac... juz wszystko topnieje... bo +3 i słoneczko teraz sie pojawilo

w polskim prawie juz nic mnie nie zdziwi..... dobrze ze sa jeszcze taki ludzie jak ty ktorzy sie tym przejmuja i zglaszaja.... to tez ulatwia prace innym... wiekszosc ma to w nosie a jak sie cos stanie to maja pretensje do calego swiata tylko nie do siebie

w polskim prawie juz nic mnie nie zdziwi..... dobrze ze sa jeszcze taki ludzie jak ty ktorzy sie tym przejmuja i zglaszaja.... to tez ulatwia prace innym... wiekszosc ma to w nosie a jak sie cos stanie to maja pretensje do calego swiata tylko nie do siebie

ja wychodzę z założenia że w koncu po to takie służby są żeby pomagac (hehe... tak zostałam wychowana;)) i nie waham sie dzwonic... bo wlasnie... panuje totalna znieczulica a pozniej ludzie mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie :no:

bo trzeba reagowac...

Hej kochane

Ja dziś wysiadam ledwo do tej kliniki dojechaliśmy nie wiem co mnie bierze czy to po tych antybiotykach ale każdy ruch sprawia mi tak ból jakbym była połamana..szok normalnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry