Anetka83
zbyt wiele...
no chociaz tyle
dobrze zrobilas![]()
no mam nadzieje ze szybko zadziałają... bo na prawde strach wyjsc z domu
sople wisza... tak na oko... nawet 2 metrowe 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no chociaz tyle
dobrze zrobilas![]()
sople wisza... tak na oko... nawet 2 metrowe 
a wisz jaki mandat grozi włascicielom kamiennic.... 100 złżenada... za niepozbieranie psiej kupy... 500zł
rzeczywiscie gorsze wykroczenie... ta kupa
no mam nadzieje ze szybko zadziałają... bo na prawde strach wyjsc z domusople wisza... tak na oko... nawet 2 metrowe
![]()

o matko

no przy takiej pogodzie to sie nie dziwie..... a co to bedzie jak sie cieplo zacznie robic masakra jakas.....

hahaha dobre)
tutaj jest 100 funtow za kupkena kazdym rogu stoja specjalne smietniki na kupki... i dziala bo bynajmniej na chodniku czysto...

o matko
no przy takiej pogodzie to sie nie dziwie..... a co to bedzie jak sie cieplo zacznie robic masakra jakas.....
![]()
no rewelacja ;-)
ja jestem za sprzatanie kupek.... ale 500 zł za kupke a 100zł za sople... cos nie tak... za sople to powinno byc z 1 tys
kochana no mowie Ci... az mnie zmroziło na samą mysl co by moglo sie stac... juz wszystko topnieje... bo +3 i słoneczko teraz sie pojawilo
w polskim prawie juz nic mnie nie zdziwi..... dobrze ze sa jeszcze taki ludzie jak ty ktorzy sie tym przejmuja i zglaszaja.... to tez ulatwia prace innym... wiekszosc ma to w nosie a jak sie cos stanie to maja pretensje do calego swiata tylko nie do siebie

Witaj Danusiu!