reklama

Odskocznia;))))

to pewnie ta pogoda ja zawsze sie tak paskudnie czuje na zmiany cisnienia czy pogody....
14 dni??? dlugo troszke ... no ale coz jak trzba to trzeba ehhhh

Ano długo ale co zrobić....to chyba nie z pogody nigdy na zmiany tak się nie czułam a od momentu brania antybiotyku tak się czuje więc chyba to jego działanie tak na mnie wpływa nie wiem zobacze co biały powie

Daj buziaka Kacperkowi od e-cioci na urodzinki ZDRÓWKA maluszku Ci życzę dużo..

A właśnie jak dzisiaj ma dalej tempke?

pa Wiola:) milego dnia :-)
no ba !!!! dla Ciebie zawsze
images

a u mnie wsio ok... myje okna sobie :-)

Dziękuje :** kochana jesteś :**
Okna? Szalona nikt by mnie dziś nie zagonił

reklama
Ano długo ale co zrobić....to chyba nie z pogody nigdy na zmiany tak się nie czułam a od momentu brania antybiotyku tak się czuje więc chyba to jego działanie tak na mnie wpływa nie wiem zobacze co biały powie

Daj buziaka Kacperkowi od e-cioci na urodzinki ZDRÓWKA maluszku Ci życzę dużo..

A właśnie jak dzisiaj ma dalej tempke?

Dziękuje :** kochana jesteś :**
Okna? Szalona nikt by mnie dziś nie zagonił
o nie temperatura juz wcozraj zostala opanowana zabkow narazie nie widze nowych ale za to dzis nadrabia zaleglosci z wczoraj i lata jak szalony :) nie spi juz od 5.30 :) wlasnie go polozylam co by pozniej nie marudzil jak tom wroci :) na torcik i prezenty :)
dziekujemy za zyczonka CIOCIU :)

o nie temperatura juz wcozraj zostala opanowana zabkow narazie nie widze nowych ale za to dzis nadrabia zaleglosci z wczoraj i lata jak szalony :) nie spi juz od 5.30 :) wlasnie go polozylam co by pozniej nie marudzil jak tom wroci :) na torcik i prezenty :)
dziekujemy za zyczonka CIOCIU :)

No to dzisiaj imprezka będzie powiedz małemu, że na kawałek tortu ciocia wpadnie

spoko... ja lubie myc okna :-)
:-):-):-)
heh... no ja cierpie jak widze brudne okna... mam takiego małego hopla na tym punkcie :-)

To widzę masz jak moja babcia ona 2 razy w miesiącu myje...ja dwa razy w roku na wiosne i święta :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry