reklama

Odskocznia;))))

reklama
no wlasnie DWA latka ja nie wierze normalnie dopiero co przyjechalismy ze szpitala do domu .....
Anetka dawaj na SZKOCJE:-D:-D

Kochana czas nie stoi w miejscu lata lecą :tak:
Dobra kochane ja uciekam za nie długo do białego a teraz obiad może jakiś zrobić, mężula mam w domu nie pojechał do pracy jak mnie zobaczył w jakim jestem stanie, stwierdził, że sama na Katowice nie pojadę i koniec.

Miłego dnia kochane :***
Buziam :***

Dobra kochane ja uciekam za nie długo do białego a teraz obiad może jakiś zrobić, mężula mam w domu nie pojechał do pracy jak mnie zobaczył w jakim jestem stanie, stwierdził, że sama na Katowice nie pojadę i koniec.

milego dzionka :* uwazaj na siebie :* cumolki :*

na co ci buty w papuciach ruszaj:-D:-D:-D

taaa... jasne :-D:-D:-D;-);-);-);-)

tzrymaj sie Danusiu :-) uwazajcie i życze wam milego dnia :-)

Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt
:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt
:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

normalnie mam łzy w oczach...

Bartusiu witamy po tej stronie brzuszka :-D:-D:-D
Sówka ogromne, wielkie gratulacje !!!!!!!!!! bardzo się cieszę !!!!!
Bartuś to nasz drugi "odskoczniowy" dzieciaczek :-D:-D:-D WITAMY !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sóweczko nasza kochana gratuluje z całego serca oj jak się cieszę :-) i życzę Wam wszystkiego naj naj...Bartuś maluszku witaj na świecie :-)

ps.
Anecia dziękuje jeszcze raz :*** na Ciebie to zawsze można liczyć i polegać kochana moja :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry