reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć kochane :-)

Ilonka ja też trzymam za to kciuki w tym roku mam nadzieje będzie lepiej ja w poprzednim :tak:

Anecia lodówka znowu?? Ojj biedulo ale leci jedno za drugim tak to jest jak nie ma się kasy wszystko się sypie wiem coś o tym niestety :sorry:

Marta pozdrów Monie i powiedz, że my tu kciuki mocno trzymamy za nią :tak::-) Nie stresuj się kobieto urodzisz raz dwa i będzie po krzyku :-)

Cześć Wiola :-)

Sis:*** buziaki zostawiam

A co Tom? Straszy Cię czy jak?

nie nie walkuje ciagle temat cesarki ze to lepsze gada do malego zeby sie okrecil bo to dla nas lepsze a jak chce sobie rodzic normalnie to on nie bedzie ze mna bo przeciez kto zostanie TYLE godzin z Kacprem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja tu klopotu zadnego nie widze moja psiapsiola napewno mi pomoze i kto wogole powiedzial ze bede rodzic 30 czy 3 godziny??? denerwuje sie tym strasznie nie moge o tym nie myslec :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie nie walkuje ciagle temat cesarki ze to lepsze gada do malego zeby sie okrecil bo to dla nas lepsze a jak chce sobie rodzic normalnie to on nie bedzie ze mna bo przeciez kto zostanie TYLE godzin z Kacprem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja tu klopotu zadnego nie widze moja psiapsiola napewno mi pomoze i kto wogole powiedzial ze bede rodzic 30 czy 3 godziny??? denerwuje sie tym strasznie nie moge o tym nie myslec :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To powiedz mu, że nie chcesz tego słuchać i ma się nie wypowiadać na ten temat, co on wie jak jest lepiej rodzić i niech takich bzdur nie gada bo normalnie czytać tego nawet nie można :no:

To powiedz mu, że nie chcesz tego słuchać i ma się nie wypowiadać na ten temat, co on wie jak jest lepiej rodzić i niech takich bzdur nie gada bo normalnie czytać tego nawet nie można :no:

oj czasami ciezko tym bardziej ze mi coraz blizej do godziny zero i smutno mi ze on tego nie rozumie ale trudno co ma byc to bedzie.... jakby co dam se sama rade :(

oj czasami ciezko tym bardziej ze mi coraz blizej do godziny zero i smutno mi ze on tego nie rozumie ale trudno co ma byc to bedzie.... jakby co dam se sama rade :(

Wiesz przykro się czyta takie coś, mężczyzna ojciec tego dziecka żeby nie umiał wczuć się w to jak odbierasz jego słowa i zamiast być podporą i podtrzymywać na duchu robi wszystko, żeby było odwrotnie. Właśnie nie jesteś sama masz faceta on powinien być przy Tobie szczególnie teraz przy Tobie i z Tobą

nie balabym sie tak gdyby nie tom :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kochana pogadaj z nim... jak coś to młotek wez i wybij mu z głowy takie gadanie...
alebo przyslij go do mnie i do Danusi tutaj na chwilkę:sorry:

Anecia lodówka znowu?? Ojj biedulo ale leci jedno za drugim tak to jest jak nie ma się kasy wszystko się sypie wiem coś o tym niestety :sorry:

ano... jak to mówią biednemu wietr w oczy... ale mam nerwa... normalnie nejchetniej to bym se jakiego drina strzeliła ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry