reklama

Odskocznia;))))

reklama
kochana pogadaj z nim... jak coś to młotek wez i wybij mu z głowy takie gadanie...
alebo przyslij go do mnie i do Danusi tutaj na chwilkę:sorry:
ano... jak to mówią biednemu wietr w oczy... ale mam nerwa... normalnie nejchetniej to bym se jakiego drina strzeliła ;-)

O jest ktoś :-D:-D:-D
Dokładnie podeślij go do nas naprawimy go :tak:
Kup flaszkę i wypij drinka a co...albo poczekaj ja dojadę z weselną jeszcze jak trochę pogoda się zmieni ;-)

Wiesz przykro się czyta takie coś, mężczyzna ojciec tego dziecka żeby nie umiał wczuć się w to jak odbierasz jego słowa i zamiast być podporą i podtrzymywać na duchu robi wszystko, żeby było odwrotnie. Właśnie nie jesteś sama masz faceta on powinien być przy Tobie szczególnie teraz przy Tobie i z Tobą

z jednej strony go rozumiem bo sie martwi o Kacpra co bedzie jak to potrwa i 2 dni mi samej bedzie ciezko rodzic i myslec jak tam maly w domu no ale coz nie mamy wyjscia nikt do nas nie przyjedzie zostajemy sami na polu bitwy i jakos musimy dac rade ehhh

z jednej strony go rozumiem bo sie martwi o Kacpra co bedzie jak to potrwa i 2 dni mi samej bedzie ciezko rodzic i myslec jak tam maly w domu no ale coz nie mamy wyjscia nikt do nas nie przyjedzie zostajemy sami na polu bitwy i jakos musimy dac rade ehhh

Kochana ile by to nie trwało masz przyjaciółki na pewno się zajmą małym to duży chłopak krzywda mu się nie stanie jak pobędzie troszkę bez mamy nic mu nie będzie. A Ty masz myśleć o sobie i maleństwu i o tym by szybko urodzić zrowego Frania to jest teraz najważniejsze. A mały to już dwulatek i na pewno będzie dzielny :tak:

a Ty jak sie dzis czujesz Danusiu????

Tak jak i wczoraj biorę jakieś leki okazało się, że mam ob 80 prawie a to oznacza stan zapalny tylko nie bardzo wiadomo skąd i dlaczego. Jak skończe brać antybiotyk może spadnie będe sprawdzać jeszcze raz dziś biorę ostatnią pigułę i zobaczymy czy coś się zmieni

reklama
Kochana ile by to nie trwało masz przyjaciółki na pewno się zajmą małym to duży chłopak krzywda mu się nie stanie jak pobędzie troszkę bez mamy nic mu nie będzie. A Ty masz myśleć o sobie i maleństwu i o tym by szybko urodzić zrowego Frania to jest teraz najważniejsze. A mały to już dwulatek i na pewno będzie dzielny :tak:

Tak jak i wczoraj biorę jakieś leki okazało się, że mam ob 80 prawie a to oznacza stan zapalny tylko nie bardzo wiadomo skąd i dlaczego. Jak skończe brać antybiotyk może spadnie będe sprawdzać jeszcze raz dziś biorę ostatnią pigułę i zobaczymy czy coś się zmieni

oj to nie dobrze :( moze te tabletki tak dzialaja lekarz nic nie mowil???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry