Anetka83
zbyt wiele...
No nic idę coś porobić bo wygląda na to, że sama zostałam![]()
ja jestem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nic idę coś porobić bo wygląda na to, że sama zostałam![]()

kochana pogadaj z nim... jak coś to młotek wez i wybij mu z głowy takie gadanie...
alebo przyslij go do mnie i do Danusi tutaj na chwilkę
ano... jak to mówią biednemu wietr w oczy... ale mam nerwa... normalnie nejchetniej to bym se jakiego drina strzeliła ;-)

Wiesz przykro się czyta takie coś, mężczyzna ojciec tego dziecka żeby nie umiał wczuć się w to jak odbierasz jego słowa i zamiast być podporą i podtrzymywać na duchu robi wszystko, żeby było odwrotnie. Właśnie nie jesteś sama masz faceta on powinien być przy Tobie szczególnie teraz przy Tobie i z Tobą
z jednej strony go rozumiem bo sie martwi o Kacpra co bedzie jak to potrwa i 2 dni mi samej bedzie ciezko rodzic i myslec jak tam maly w domu no ale coz nie mamy wyjscia nikt do nas nie przyjedzie zostajemy sami na polu bitwy i jakos musimy dac rade ehhh

a Ty jak sie dzis czujesz Danusiu????
TAK JEST wsadze na piotle i kierunek danusia Anetkaheheheh
![]()

jestem kochana za 15 minurtek... psy wzywaja ;-)
Kochana ile by to nie trwało masz przyjaciółki na pewno się zajmą małym to duży chłopak krzywda mu się nie stanie jak pobędzie troszkę bez mamy nic mu nie będzie. A Ty masz myśleć o sobie i maleństwu i o tym by szybko urodzić zrowego Frania to jest teraz najważniejsze. A mały to już dwulatek i na pewno będzie dzielny
Tak jak i wczoraj biorę jakieś leki okazało się, że mam ob 80 prawie a to oznacza stan zapalny tylko nie bardzo wiadomo skąd i dlaczego. Jak skończe brać antybiotyk może spadnie będe sprawdzać jeszcze raz dziś biorę ostatnią pigułę i zobaczymy czy coś się zmieni