• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

eeeeeeeee............yyyyyyyyyyy.............hm................. jabłka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
nio bo padła lodówa... a tam troszke żarcia jest :-(

Oooo no to sporo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

stoi na razie na podwórku... zeby mi w domu lac nie zaczela jak sie zacznie rozmrazac :tak:

Tak szybko się nie rozmrozi jak nie będzie otwierana ale sposób masz dobry...a nie pokradną Ci z niej rzeczy??

powiem Wam ze mialam tyle rzeczy dzisiaj do zrobienia... ech... a po prostu dopadł mnie taki len... przez to wszystko ze mam wszystko w czterech literach :zawstydzona/y:

Ja też mam od kilku dni nic mi się nie chce :no:

Uciekam ogarnąć 4 kąty
Pa
kobiałeczki

Pa...kobiałeczki? :sorry:

rety tom dzwonil powiedzial ze ma pewnien plan i takie tam.... w kazdym razie tak mi nadzieji narobil ze juz myslalam ze wracamy do PL....ehhhhh juz myslalam ze sie bede pakowac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No to w końcu jakie tam ma plany?

reklama

Tak szybko się nie rozmrozi jak nie będzie otwierana ale sposób masz dobry...a nie pokradną Ci z niej rzeczy??

Pa...kobiałeczki? :sorry:

No to w końcu jakie tam ma plany?
narazie nic nie pisze bo nie wiem czy wogole sie zdecydujemy na to troche kasy trzeba bedzie wsadzic musimy to obgadac zobaczyc plusy i minusy taki maly interesik w krakowie :)

kiedys napewno sie doczekam :):):)

Danusia co dzis na obiadek???

ja mam zurek od wczoraj i nie robie dzis nic :):):)

napewno kochana napewno :-)

a ja mam to co sie rozmrozi ;-)

no... sporo sporo :-D:-D:-D

e...nie to zamkniete podwórko :tak:

ech... ten nieodłączny towarzysz leń :szok:

kiedys napewno sie doczekam :):):)
Danusia co dzis na obiadek???
ja mam zurek od wczoraj i nie robie dzis nic :):):)

Ja dziś zupka porowo-serowa na życzenie wyrażne męża :-)

narazie nic nie pisze bo nie wiem czy wogole sie zdecydujemy na to troche kasy trzeba bedzie wsadzic musimy to obgadac zobaczyc plusy i minusy taki maly interesik w krakowie :)

A propo Krakowa oglądałyście wczoraj ekspres reporterów? O deweloperach i mieszkaniach w krakowie jak ludzi załatwili?

napewno kochana napewno :-)
a ja mam to co sie rozmrozi ;-)
no... sporo sporo :-D:-D:-D
e...nie to zamkniete podwórko :tak:
ech... ten nieodłączny towarzysz leń :szok:

Spryciara ;-)słuchaj leń też jest potrzebny :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry