rudzia789
szczęściara
Zdradz rąbek ja mam do Krakowa bliziutko![]()
wiec pewnie nie raz nas odwiedzisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdradz rąbek ja mam do Krakowa bliziutko![]()
no mnie to juz chyba nic nie zdziwi..... matko kochana![]()

nie no... nie zapomniałam sie ubrac... spodni na pupe zalożyłam i kurtkę na plecy... i dawaj![]()

Ja nie wiem co bym zrobiła ludzie po 350 tys powpłacali i teraz nie mają nic kompletnie a najgorsze, że mimo tego, że wykupili mieszkania nie mają do nich żadnych praw tak jakby to nie było za ich pieniądze bo w kolejce stoją inni wierzyciele...chwała bogu, że ja kupiłam na rynku wtórnym mam przynajmniej spokojną głowę i gdzie mieszkać![]()

Ano tak zapomniałam
Ludzie kupili od deweloperów mieszkania które jeszcze były wykańczane i deweloper ogłosił upadłość i teraz ani mieszkania ani pieniędzy kredyty spłacają i kto wie czy cokolwiek odzyskają pani sydnyk powiedziała, że zawsze mogą drugi raz wykupić mieszkanie czujecie to???? W tej naszej polsce to ja nie wiem co jest za prawo, na prawdę![]()

Niezle![]()

tajemnica:-d:-d:-d:-d
szalona to malo powiedziane i podobno -4 na polu ladnie ladnie![]()
polozylam malego ja sama tez sie troche legne i odpocznewpadne do was pozniej :* cumolki :*
Anetka tylko gariorow nie zapomnij wlozyc

to jest jakas paranoja..... mnie sie to w glowie nie miesci .... takie rzeczy to tylko w PL![]()
polozylam malego ja sama tez sie troche legne i odpocznewpadne do was pozniej :* cumolki :*
Anetka tylko gariorow nie zapomnij wlozyc
słyszałam podobną historię juz w Krakowie... masakra jakas
no cio:-)
foch ;-);-);-)
no ale siem ubrałam :-)