reklama

Odskocznia;))))

reklama
no mnie to juz chyba nic nie zdziwi..... matko kochana:szok::szok::szok:

Ja nie wiem co bym zrobiła ludzie po 350 tys powpłacali i teraz nie mają nic kompletnie a najgorsze, że mimo tego, że wykupili mieszkania nie mają do nich żadnych praw tak jakby to nie było za ich pieniądze bo w kolejce stoją inni wierzyciele...chwała bogu, że ja kupiłam na rynku wtórnym mam przynajmniej spokojną głowę i gdzie mieszkać :sorry:

Ja nie wiem co bym zrobiła ludzie po 350 tys powpłacali i teraz nie mają nic kompletnie a najgorsze, że mimo tego, że wykupili mieszkania nie mają do nich żadnych praw tak jakby to nie było za ich pieniądze bo w kolejce stoją inni wierzyciele...chwała bogu, że ja kupiłam na rynku wtórnym mam przynajmniej spokojną głowę i gdzie mieszkać :sorry:

to jest jakas paranoja..... mnie sie to w glowie nie miesci .... takie rzeczy to tylko w PL:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ano tak zapomniałam :-D:-D:-D:-D:-D
Ludzie kupili od deweloperów mieszkania które jeszcze były wykańczane i deweloper ogłosił upadłość i teraz ani mieszkania ani pieniędzy kredyty spłacają i kto wie czy cokolwiek odzyskają pani sydnyk powiedziała, że zawsze mogą drugi raz wykupić mieszkanie czujecie to???? W tej naszej polsce to ja nie wiem co jest za prawo, na prawdę :no:

słyszałam podobną historię juz w Krakowie... masakra jakas :no:

no cio :-p:-p:-p

tajemnica:-d:-d:-d:-d

foch ;-);-);-)

szalona to malo powiedziane i podobno -4 na polu ladnie ladnie:-D:-D:-D:-D

no ale siem ubrałam :-)

to jest jakas paranoja..... mnie sie to w glowie nie miesci .... takie rzeczy to tylko w PL:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No niestety nie tylko u nas się tak dzieje ale u nas jest to ostatnio nagminne szczególnie przez deweloperów dlatego powiedziałam nigdy nie kupiłabym takiego mieszkania chociaż jak szukaliśmy mieszkania myśleliśmy o takim ale przeraziło nas to ile trzeba w takie mieszkanie jeszcze włożyć kasy i kupiliśmy po remoncie i chyba dobrze na tym wyszliśmy z tego co widuje ostatnio

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry