Danula
czekam ciągle czekam.....
zaraz jestem... dzwonknę do M... musimy cos wymyslic z ta lodówka
Dzwoń dzwoń ja do kuchni lukne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz jestem... dzwonknę do M... musimy cos wymyslic z ta lodówka

jedziemy po lodówke dzisiajjeszcze trza jakis tranport wykombinic
![]()
Znaczy jak jedziecie?? Po nową??
no... dzwoinlam do paru mechesów... i wszyscy raczej odradzali naprawę... poza tym nie mamy 500 zł gotowki zeby wylozyc na naprawe... wezmiemy jakas na raty...
A no w sumie racja ale czemu martwisz się o transport to sklep nie dowozi zakupionego towaru??
najwczesniej jutro... jak beda miec wolne terminy...
a tak czy siak trza placic

Hmmm to dziwnie jakoś u nas dowożą tego samego dnia co zakupiony towar albo od razu albo po zamknięciu sklepu...jak widać co miasto to inne obyczaje
Te kochane pieniądze ja nawet nie mysle teraz nam numer wywineli na konice że szok dostaje dostacje na kredyt hipoteczny znaczy przez rok płaci mi urząd pracy po 2 latach muszę zacząć oddawać i w millennium zrobili konto na które wpływają te pieniądze a że ja płacę hipoteczny 11 a te z urzędu wpłynęly dopiero 12 wzieli na ratę z mojego konta i te 560 zł teraz brakuje mi strasznie nie mam na resztę opłat i kombinuje już jak koń pod górkę bo te co wpłynęły 12 są przeze mnie nie do ruszenia (nowe przepisy) i co zrobić?? echhh

jak pisałam... biednemu zawsze wiatr w oczy :-(Uciekam powoli ogarnąć może mieszkanie trochę od kilku dni nie mam na to siły a już by trzeba było.
Miłego dnia Aneciu
Buziam :***