Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiadomosci od Monisi : wczoraj wieczorem jeszcze do mnie pisala dosla kroprowke ale niestety nic sie nie ruszylo w nocy mieli jej dac spokoj i dzis od rana znow zacyznaja z wywolywaniem... Majce nie spieszy sie na ten swiat ani troche dobrze jej pod serduszkiemtwarda babka z niej bedzie
![]()
obie...
Oj potrzebne, potrzebne...
Tym bardziej, ze teraz będzie nas czekało mnóstwo pracy
z tym moim sklepem

dziendoberek![]()
wiadomosci od Monisi : wczoraj wieczorem jeszcze do mnie pisala dosla kroprowke ale niestety nic sie nie ruszylo w nocy mieli jej dac spokoj i dzis od rana znow zacyznaja z wywolywaniem... Majce nie spieszy sie na ten swiat ani troche dobrze jej pod serduszkiemtwarda babka z niej bedzie
![]()

:-):-)no tak... rozkręcanie biznesu niestety wymaga poświecenia duzo czasu
kiedy startujesz?
Witaj!
Mojego Kacpra też wywoływali!
Na razie wciąż czekam...

hihih no taka mala a juz taka upartano to obie sie maja dobrze
no tak... rozkręcanie biznesu niestety wymaga poświecenia duzo czasu
kiedy startujesz?
hej Martus :-)
Uparta Majeczka... no nic czekamy i kciuki trzymamy:-):-)
hey Slonce
a jak dlugo???
ja sie juz nie moge doczekac jak napiszesz OTWARTE!!!!!Na razie wciąż czekam...
Czekam na pisemne potwierdzenie otrzymania dotacji,potem ktoś z PUP musi przyjechać na "wizję lokalną" mojego lokalu,
ponieważ ja ten lokal mam dzielić z kimś, więc muszą sprawdzić,na jakiej zasadzie będzie się ten podział odbywał...
Potem muszę podpisać z nimi umowę na dotację, no i czekać na pieniążki
A jak już pieniążki będą na koncie, no to kierunek IKEA po meble do sklepu,
no i składam zamówienia u producentów, np. tu
Odzież, moda, odzież dziecięca, ubrania dziecięce: swetry, ubranka dla dzieci - producent
no i chciałabym najpóźniej 20 marca ruszyć!!!
To będzie jakoś tak 2 tyg przed Wielkanocą, więc wydaje mi się, że to dobry czas,
bo ludzie będą już powoli przygotowywali się do świąt, więc ubrań dla swoich milusińskich też będą poszukiwać!