reklama

Odskocznia;))))

reklama
wiadomosci od Monisi : wczoraj wieczorem jeszcze do mnie pisala dosla kroprowke ale niestety nic sie nie ruszylo w nocy mieli jej dac spokoj i dzis od rana znow zacyznaja z wywolywaniem... Majce nie spieszy sie na ten swiat ani troche dobrze jej pod serduszkiem :) twarda babka z niej bedzie ;)

wiadomosci od Monisi : wczoraj wieczorem jeszcze do mnie pisala dosla kroprowke ale niestety nic sie nie ruszylo w nocy mieli jej dac spokoj i dzis od rana znow zacyznaja z wywolywaniem... Majce nie spieszy sie na ten swiat ani troche dobrze jej pod serduszkiem :) twarda babka z niej bedzie ;)

Witaj!
Mojego Kacpra też wywoływali!

obie...
:-D:-D:-D:-D:-D

Oj potrzebne, potrzebne...
Tym bardziej, ze teraz będzie nas czekało mnóstwo pracy
z tym moim sklepem

no to obie sie maja dobrze :-D:-D:-D

no tak... rozkręcanie biznesu niestety wymaga poświecenia duzo czasu :tak::tak:
kiedy startujesz?

hej Martus :-)

Uparta Majeczka... no nic czekamy i kciuki trzymamy :tak::tak::-):-)

no tak... rozkręcanie biznesu niestety wymaga poświecenia duzo czasu :tak::tak:
kiedy startujesz?
Na razie wciąż czekam...
Czekam na pisemne potwierdzenie otrzymania dotacji,potem ktoś z PUP musi przyjechać na "wizję lokalną" mojego lokalu,
ponieważ ja ten lokal mam dzielić z kimś, więc muszą sprawdzić,na jakiej zasadzie będzie się ten podział odbywał...
Potem muszę podpisać z nimi umowę na dotację, no i czekać na pieniążki
A jak już pieniążki będą na koncie, no to kierunek IKEA po meble do sklepu,
no i składam zamówienia u producentów, np. tu
Odzież, moda, odzież dziecięca, ubrania dziecięce: swetry, ubranka dla dzieci - producent
no i chciałabym najpóźniej 20 marca ruszyć!!!
To będzie jakoś tak 2 tyg przed Wielkanocą, więc wydaje mi się, że to dobry czas,
bo ludzie będą już powoli przygotowywali się do świąt, więc ubrań dla swoich milusińskich też będą poszukiwać!

hey Slonce :)

a jak dlugo???

U mnie to nie trwało długo...
Do szpitala trafiłam we wtorek 14 października 2003 r z plamieniami po wizycie u gina,
to była jakoś koło 23.00.
Rano w środę 15 na obchodzie zakazali mi jeść, bo szykowali mnie do cesarki - Kacper był już 8 dni po terminie...
Koło 10.00 dali mi jakąś maść na wywołanie, i tak na dobre zaczęło się koło 18.00-19.00.
A Kacpra urodziłam o 00:02, więc już 16 października 2003!

reklama
Na razie wciąż czekam...
Czekam na pisemne potwierdzenie otrzymania dotacji,potem ktoś z PUP musi przyjechać na "wizję lokalną" mojego lokalu,
ponieważ ja ten lokal mam dzielić z kimś, więc muszą sprawdzić,na jakiej zasadzie będzie się ten podział odbywał...
Potem muszę podpisać z nimi umowę na dotację, no i czekać na pieniążki
A jak już pieniążki będą na koncie, no to kierunek IKEA po meble do sklepu,
no i składam zamówienia u producentów, np. tu
Odzież, moda, odzież dziecięca, ubrania dziecięce: swetry, ubranka dla dzieci - producent
no i chciałabym najpóźniej 20 marca ruszyć!!!
To będzie jakoś tak 2 tyg przed Wielkanocą, więc wydaje mi się, że to dobry czas,
bo ludzie będą już powoli przygotowywali się do świąt, więc ubrań dla swoich milusińskich też będą poszukiwać!
ja sie juz nie moge doczekac jak napiszesz OTWARTE!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry