reklama

Odskocznia;))))

Hej Kobietki :-) Co tam u Was? Ja siedzieć nie mogę więc za dużo nie napiszę. Od wczoraj jestem w domku Majusia grzeczniutka śpi i je na zmiane :-) Pozdrowionka i tymczasem Kochane :*

reklama
ja mam nadzieję że zima już do nas nie wróci;)
pozałatwiałam sprawy i caly dzień mam wolny, tzn mam zamiar zrobić dobry obiadek rodzicom;) mam nadzieję że nie wyszłam z wprawy:szok:
a ty jak się czujesz?

w miare dobrze tom wlasnie zaczal malowac malego pokoj wiec sie ciesze ze za chwilke bedzie skonczony teraz tylko wybrac jakies mebelki i wprowadzic go tam :)

im blizej godziny zero tym mam wiekszego stresa tego 5go mam USG i sie dowiem jaki mam wyrok ale ..... nie wiem zaczynam sie zastanawiac czy naturalny porod to dobry pomysl.... mam metlik w glowie tak bym chciala ale z drugiej strony tak samo zaczynam sie bac :) wariactwo :):):):-D:-D:-D

ja dzis na obiadek robie ogorkowa a ty?? :)

w miare dobrze tom wlasnie zaczal malowac malego pokoj wiec sie ciesze ze za chwilke bedzie skonczony teraz tylko wybrac jakies mebelki i wprowadzic go tam :)

im blizej godziny zero tym mam wiekszego stresa tego 5go mam USG i sie dowiem jaki mam wyrok ale ..... nie wiem zaczynam sie zastanawiac czy naturalny porod to dobry pomysl.... mam metlik w glowie tak bym chciala ale z drugiej strony tak samo zaczynam sie bac :) wariactwo :):):):-D:-D:-D

ja dzis na obiadek robie ogorkowa a ty?? :)
uwielbiam ogórkową:-) ale ja robię zapiekankę z mięsa mielonego i ziemniaków:-)
kurde wywala mnie z bb:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry