reklama

Odskocznia;))))

reklama
jutro do pracy:-) powiem wam ze tak się przyzwyczailam ze jak mam wolne to się nudzę, coś ze mną nie tak:szok::szok:
a w pracy brakuje mi damskiego towarzystwa, mam już dosyć facetów i ich glupiego poczucia humoru:sorry:

wierzę ;-);-):-):-)

no i zostałam sama, miłego dnia dziewczynki:-)

miłego dnia Madziu :-)

ja tez uciekam :-)

Danusia:***, Rudzia, Majsi, Madzia, Ewelinka, Gabrysia, Iwonka, Ilonka, Wiola Marti pozdrawiam gorąco :-)

Witajcie kochane. Tylko przywitam sie . Wczoraj wróciłam z gór. A zaraz lece do dentysty brrr:-(

Rudzia ale po twoim suwaczku widać jak ten czas leci

Ostatnia edycja:
Hej
Ale wpadkę zaliczyłam :-D:-D...
Kilka ostatnich dni byczyłam się w domu - na zaległym urlopie - i dziś święcie przekonana, że to już pora pojechałam do pracy..no i - okazało się,że jeszcze mam urlopik -haha ogólnie wesołość wywołałam w kadrach i moim wydziale-że wolontariuszką jestem .NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU :0 więc się zawinęłam i piję herbatkę w domciu - a jutro juz harowka

Witajcie kochane. Tylko przywitam sie . Wczoraj wróciłam z gór. A zaraz lece do dentysty brrr:-(

uu to wypoczęta jesteś - super!! Twój suwaczek też mknie - ja to ogólnie w szoku jestem,że to tak szybka- a jak sama w ciąży chodziłam - to czas wooolno leciał.To tak jak z tym kawałem - Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest
08:05.
:-)
miłego dnia dziewczyki
Rudzia jak tam brzuszek z Franiem?Okna pomyte? ;-);-)

Witajcie porą popołudniową :-)

Przesilenie wiosenne - czy chorujesz?

Wiesz chyba i jedno i drugie sił brak za bardzo na cokolwiek ;-)

Hej Kobietki :-) Co tam u Was? Ja siedzieć nie mogę więc za dużo nie napiszę. Od wczoraj jestem w domku Majusia grzeczniutka śpi i je na zmiane :-) Pozdrowionka i tymczasem Kochane :*

No mamunia biedulo jak się czujesz?? Widzisz nie było żle przeżyłaś poród ;-) ucałuj Majeczkę cudo dziewczyna :tak:

widziałam że pytałyscie o buraki... no więc już prawie dobrze :-) Nuka przynajmniej już normalnie oczko otwiera :tak: dziękuje za troskę :tak:

ech... Wy znowu o jedzeniu :-D:-D:-D

To dobrze jak już z burakami lepiej oby nie nawróciło się znowu :tak:

jutro do pracy:-) powiem wam ze tak się przyzwyczailam ze jak mam wolne to się nudzę, coś ze mną nie tak:szok::szok:
a w pracy brakuje mi damskiego towarzystwa, mam już dosyć facetów i ich glupiego poczucia humoru:sorry:

Ojjj kochana pracoholik??? :-D:-D:-D Nie dziwie się, że masz dość facetów która by nie miała na dłuższy czas robią się męczący...obcy oczywiście bo swoich to jeszcze jakoś idzie strzymać ;-)

Witaj to wypoczęta musisz być :-) co tam na górskich szlakach słychać??

Hej
Kilka ostatnich dni byczyłam się w domu - na zaległym urlopie - i dziś święcie przekonana, że to już pora pojechałam do pracy..no i - okazało się,że jeszcze mam urlopik -haha ogólnie wesołość wywołałam w kadrach i moim wydziale-że wolontariuszką jestem .NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU :0 więc się zawinęłam i piję herbatkę w domciu - a jutro juz harowka

:-D:-D:-D:-D:-D zakręcona kobieta :-D:-D:-D:-D:-D

Sis:** tęsknie kochana i przytulam

Marta jak malowanie pokoju?? Pewnie latasz już za mebelkami??

Iza helllo !!! Żyjesz?? Pozdrawiam :-)

Wiola, Marti, Karola, Ilonka i reszta pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
reklama
i co tak KRZYCZYSZ?????:-D:-D:-D

ten model już tak ma ;-);-);-):-)

hej:))) powodzenia u zębologa :tak:

Hej

:-D:-D:-D:-D:-D artystka :-D:-D:-D:-D

czesc Danusiu :-)
jak się czujesz kochana ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry