Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
no i zostałam sama, miłego dnia dziewczynki:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro do pracy:-) powiem wam ze tak się przyzwyczailam ze jak mam wolne to się nudzę, coś ze mną nie tak
a w pracy brakuje mi damskiego towarzystwa, mam już dosyć facetów i ich glupiego poczucia humoru![]()
no i zostałam sama, miłego dnia dziewczynki:-)

...Witajcie kochane. Tylko przywitam sie . Wczoraj wróciłam z gór. A zaraz lece do dentysty brrr:-(
Rudzia ale po twoim suwaczku widać jak ten czas leci
Przesilenie wiosenne - czy chorujesz?
Hej Kobietki :-) Co tam u Was? Ja siedzieć nie mogę więc za dużo nie napiszę. Od wczoraj jestem w domku Majusia grzeczniutka śpi i je na zmiane :-) Pozdrowionka i tymczasem Kochane :*

widziałam że pytałyscie o buraki... no więc już prawie dobrze :-) Nuka przynajmniej już normalnie oczko otwieradziękuje za troskę
ech... Wy znowu o jedzeniu![]()

jutro do pracy:-) powiem wam ze tak się przyzwyczailam ze jak mam wolne to się nudzę, coś ze mną nie tak
a w pracy brakuje mi damskiego towarzystwa, mam już dosyć facetów i ich glupiego poczucia humoru![]()

Nie dziwie się, że masz dość facetów która by nie miała na dłuższy czas robią się męczący...obcy oczywiście bo swoich to jeszcze jakoś idzie strzymać ;-)Witajcie kochane. Tylko przywitam sie . Wczoraj wróciłam z gór. A zaraz lece do dentysty brrr:-(
Rudzia ale po twoim suwaczku widać jak ten czas leci
Hej
Ale wpadkę zaliczyłam...
Kilka ostatnich dni byczyłam się w domu - na zaległym urlopie - i dziś święcie przekonana, że to już pora pojechałam do pracy..no i - okazało się,że jeszcze mam urlopik -haha ogólnie wesołość wywołałam w kadrach i moim wydziale-że wolontariuszką jestem .NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU :0 więc się zawinęłam i piję herbatkę w domciu - a jutro juz harowka

zakręcona kobieta 

i co tak KRZYCZYSZ?????![]()
Witajcie kochane. Tylko przywitam sie . Wczoraj wróciłam z gór. A zaraz lece do dentysty brrr:-(

Hej
Ale wpadkę zaliczyłam...
Kilka ostatnich dni byczyłam się w domu - na zaległym urlopie - i dziś święcie przekonana, że to już pora pojechałam do pracy..no i - okazało się,że jeszcze mam urlopik -haha ogólnie wesołość wywołałam w kadrach i moim wydziale-że wolontariuszką jestem .NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU :0 więc się zawinęłam i piję herbatkę w domciu - a jutro juz harowka

artystka