reklama

Odskocznia;))))

reklama
witaj Anecia :)

musialam sobie sniadanko zrobic i kawusie :):):)

co tam u ciebie jak buraki???
hej:))
no widzę że u Ciebie juz 35 tyd:szok::-D:-D:-D ale ten czas leci :-)
super ze pokoik juz wymalowany :-):-):-)

smacznego:-)
ja tez wlasnie zrobilam sobie kawusię ;-)

a dobrze dobrze... tylko brudne takie z pola przychodzą że :szok::szok::szok: Nuka ma czarne łapy trza po kazdym spacerku myc... Shirce tez tylko u niej tak nie widac bo czarna zołza jest :-p:-p:-p:-p

wiesz może co z Wiolą? bo sie martwie

hej:))
no widzę że u Ciebie juz 35 tyd:szok::-D:-D:-D ale ten czas leci :-)
super ze pokoik juz wymalowany :-):-):-)

smacznego:-)
ja tez wlasnie zrobilam sobie kawusię ;-)

a dobrze dobrze... tylko brudne takie z pola przychodzą że :szok::szok::szok: Nuka ma czarne łapy trza po kazdym spacerku myc... Shirce tez tylko u niej tak nie widac bo czarna zołza jest :-p:-p:-p:-p

wiesz może co z Wiolą? bo sie martwie

no wlasnie nie wiem co z Violcia :( nie odzywa sie nic :( myslalma ze moze tu zagladala ale jednak nie :(

no tak pogoda paskudna a na pole trzeba wyjsc :) u nas od 3 dni leje deszczi wieje okropny wiatr :( ja mam dosc tej diabelskiej ZIMY:wściekła/y::wściekła/y:

a nic mi sie mow - tak mi leca teraz te dni ojjjjj:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no wlasnie nie wiem co z Violcia :( nie odzywa sie nic :( myslalma ze moze tu zagladala ale jednak nie :(

no tak pogoda paskudna a na pole trzeba wyjsc :) u nas od 3 dni leje deszczi wieje okropny wiatr :( ja mam dosc tej diabelskiej ZIMY:wściekła/y::wściekła/y:

a nic mi sie mow - tak mi leca teraz te dni ojjjjj:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ech... a smska do niej wysylalas moze? bo ja chyba wysle dzisiaj

no u nas słoneczko od 3 dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no... a pamietam jak eska od Danusi dostała że Marta jest w ciąży :-):-):-)

ech... a smska do niej wysylalas moze? bo ja chyba wysle dzisiaj

no u nas słoneczko od 3 dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no... a pamietam jak eska od Danusi dostała że Marta jest w ciąży :-):-):-)

heheh ja pamietam jak mnie tom zmusil zebym zrobila test bo ja uwazalam ze to NIEMOZLIWE:-D:-D:-D:-D i jak wyszla tylko jedna kreska a potem jak wyciagalam test ze smici i widze DWIE KRECHY:szok::szok::szok::szok: o rety jakby to bylo wczoraj :):):)
ja nie moglam uwierzyc :laugh2::laugh2:

tak pisalam jej teraz tez wyslalam smsika moze odpicze narazie bez opowiedzi :(

heheh ja pamietam jak mnie tom zmusil zebym zrobila test bo ja uwazalam ze to NIEMOZLIWE:-D:-D:-D:-D i jak wyszla tylko jedna kreska a potem jak wyciagalam test ze smici i widze DWIE KRECHY:szok::szok::szok::szok: o rety jakby to bylo wczoraj :):):)
ja nie moglam uwierzyc :laugh2::laugh2:

tak pisalam jej teraz tez wyslalam smsika moze odpicze narazie bez opowiedzi :(

heh... jakby to było wczoraj... a tu już prawie na finiszu jestes :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez do niej zaraz skrobne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry