reklama

Odskocznia;))))

Dokładnie:-( Z tego co zauważyłam już dłuższy czas jej nie ma na BB, mimo, że zagląda...
Na pewno się odezwie, miejmy taka nadzieję:tak:

no wlasnie... nawet jak nie ma ochoty z nami rozmawiac moglaby tylko dac znak ze zyje:no:

a z tego co Rudzia pisała juz jakis czas temu do niej eska wysłała

Ostatnia edycja:
reklama
cześć

Rudzia oczywiście fotkę poprosimy jak pokoik będzie gotowy :)

Iwonka ty tez palisz :)

Anetko mam nadzieje, ze psycholog pomoże, okaże się po paru sesjach, ale na razie staram się stosować do zaleceń :)
Jak tam twoje psiaczki ??

Gabi pewnie zapracowana więc jej nie ma

Ewelinka ja też pozdrawiam, mam nadzieje że wszystko ok

A co z Violką?? Mam nadzieje, ze ok

o proszę:-) ile palaczek tu mamy :-D:-):-):-) Ja miałam dwa dni temu próbę rzucenia, ssałam tabletkę niquitin, rzeczywiście, papieros nie smakował tak jak zawsze, skończyło się tak że myślałam, że mi brzuch rozsadzi:eek: bolał jak chol...:confused2: O wiele lepsze są plastry.

Dodam jeszcze, że najważniejsza jest jednak silna wola, a u mnie różnie z tym jest :/

o proszę:-) ile palaczek tu mamy :-D:-):-):-) Ja miałam dwa dni temu próbę rzucenia, ssałam tabletkę niquitin, rzeczywiście, papieros nie smakował tak jak zawsze, skończyło się tak że myślałam, że mi brzuch rozsadzi:eek: bolał jak chol...:confused2: O wiele lepsze są plastry.

Dodam jeszcze, że najważniejsza jest jednak silna wola, a u mnie różnie z tym jest :/

ech... silna wola...tylko gdzie ją znalezc :szok::szok:;-);-)

ja rzuciłam od razu jak zobaczylam dwie kreseczki :sorry: i mysalalm ze juz po ciazy do tego nie wróce... ale niestety stres zrobil swoje i po zabiegu zaczelam palic

ale wierze ze kiedys uda mi sie rzucic... zastanawialismy sie z M czy by jeszcze wiecej chyba :no:

zastanawiamy sie z M czy by sobie e-papierosa nie kupic :tak:

ech... silna wola...tylko gdzie ją znalezc :szok::szok:;-);-)

ja rzuciłam od razu jak zobaczylam dwie kreseczki :sorry: i mysalalm ze juz po ciazy do tego nie wróce... ale niestety stres zrobil swoje i po zabiegu zaczelam palic

ale wierze ze kiedys uda mi sie rzucic... zastanawialismy sie z M czy by jeszcze wiecej chyba :no:

zastanawiamy sie z M czy by sobie e-papierosa nie kupic :tak:

Jeśli chodzi o e-papierosa to nawet fajna rzecz, kiedyś mój P. przyniósł i musze powiedzieć, że bardzo przypomina zwykły papieros, ale oczywiście nie szkodzi zdrowiu, mówią, że e-papieros może być szkodliwy, ale wydaje mi się że to nie prawda, ponieważ to jest zwykły chwyt marketingowy, muszą tak mówić, bo inaczej nie schodziłyby zwykłe papierosy...:tak: Ostatnio podrożały papierosy, ja za swoje placę 9.70 !!! :szok: To jest na prawdę dużo pieniędzy, szok, a maja być jeszcze droższe, masakra :angry:

ja tez mialam okazje palic e-papierosa... i calkiem calkiem... napewno wychodzi taniej :tak: ja analogów (słyszałas ze tak teraz mówią na zwykłe papierosy ?? :szok::-D:-D) to palę tez mniej wiecej paczke dziennie :zawstydzona/y:
a co do tego ze e-pap sa niezdrwoe... napewno troche tak bo troche nikotyny niby w nich jest ale wydaje mi sie ze napewno szkodza mnie niz analogi (jak mi sie to okreslenie spodobalo :-p:-p:-p) a wiekszosc to tak jak mowisz akcja marketingowa przemyslu tytoniowego... nie chca zbankrutowac ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry