reklama

Odskocznia;))))

Majsii gratuluję raz jeszcze!! Majusia jest przesłodka :)
Cieszę się, ze masz dobre wspomnienia z porodu, chociaż swoje przeszłaś, ale pomyśl jaka jesteś wielka bo to już za tobą i Majusia jest z wami :) Boziu jak ja ci zazdroszczę kobieto
Odpoczywajcie i cieszcie się sobą
pozdrowionka

reklama
Kochane, ja w dobrej intencji, jeśli możecie to kliknijcie na brzuszek pajacyka

Pajacyk dzięki temu możemy nakarmić głodne dzieci:-) Ja osobiście ustawiłam sobie ten lin w ,,ulubionych" i staram się raz dziennie klikać (ponieważ tylko raz dziennie można ) Zawsze to cieplej robi się na duszy:sorry: że można pomóc chociaż w taki sposób:sorry:

Witam kochane:-) dawno mnie nie było bo tyle u mnie się dzieje że sama nie jestem w stanie tego ogarnąć:szok::szok::szok: :-):-):-)
Ilonko, Iwonko a nie myślałyście o antykoncepcji hormonalnej??? ja zaczynam znowu brać od tego cyklu bo chce mieć pewność i się niepotrzebnie nie denerwować.
Anetko Danusiu Marto Ewelinko Moniko buuuuziam was gorąco:-)

Witam kochane:-) dawno mnie nie było bo tyle u mnie się dzieje że sama nie jestem w stanie tego ogarnąć:szok::szok::szok: :-):-):-)
Ilonko, Iwonko a nie myślałyście o antykoncepcji hormonalnej??? ja zaczynam znowu brać od tego cyklu bo chce mieć pewność i się niepotrzebnie nie denerwować.

wiesz myślę nad tym cały czas, aczkolwiek kiedyś stosowałam ją 4 lata i powiedziałam, ze nigdy więcej. Wiesz problem polega na tym, ze palę papierosy, a to jest pierwsze przeciwwskazanie, bo poprzednio musiałam rzucić przy antykoncepcji bo żyły mnie zaczynały boleć, a nie wiem czy chcę rzucić teraz palenie :rofl2:
ja porobię wszystkie badania łącznie z hormonami, to za pewne wrócę do plastrów anty aczkolwiek cały czas mam na uwadze swój wiek - 27 lat i nie wiem czy znów później nie będzie problemów z zajściem w ciążę, tak czy siak mam jak widzisz mnóstwo znaków zapytania :zawstydzona/y:

wiesz myślę nad tym cały czas, aczkolwiek kiedyś stosowałam ją 4 lata i powiedziałam, ze nigdy więcej. Wiesz problem polega na tym, ze palę papierosy, a to jest pierwsze przeciwwskazanie, bo poprzednio musiałam rzucić przy antykoncepcji bo żyły mnie zaczynały boleć, a nie wiem czy chcę rzucić teraz palenie :rofl2:
ja porobię wszystkie badania łącznie z hormonami, to za pewne wrócę do plastrów anty aczkolwiek cały czas mam na uwadze swój wiek - 27 lat i nie wiem czy znów później nie będzie problemów z zajściem w ciążę, tak czy siak mam jak widzisz mnóstwo znaków zapytania :zawstydzona/y:
Ilonko jesteś w kwiecie wieku, wiem bo sama jestem w tym samym:-) też się troszke boję hormonalnej antykoncepcji ale nie chcę znowu zajść w ciążę bez wszystkich badań i odpowiedniego nastawienia psychicznego, a papierosy rzucaj jak najszybciej:tak:

Własnie chodzi o to, że ja jestem przeciwana takiej antykoncepcji, wiem, może to się wydać dziwne....:eek: ja tak na prawdę to chcę mieć dziecko, nawet teraz, tylko mój P. twierdzi że nie jest jeszcze gotowy, z czym nie czuję się świetnie. Na początku myślałam, że to ja będę miała z tym problem, że nie będę chciała szybko mieć dziecka, ale jest inaczej, z dnia na dzień chcę coraz bardziej, a mój P. niekoniecznie. Mimo, że uprawiamy stosunek przerywany ja po cichutku liczę, że coś może zafasolkuje:sorry::sorry::sorry: On się po prostu boi..... rozmawiałam z nim wiele razy, daję mu do zrozumienia, że chcę mieć dziecko, czuję taką potrzebę, pragnę:tak: ale nic z tego.....:-( W tej kwestii czuję się bezradna. Jest mi cholernie przykro z tego powodu, ja nie mam zamiaru czekać nie wiadomo ile...a zmusić go przecież też nie mogę:confused2: Więc tak to wygląda.....

Ilonko jesteś w kwiecie wieku, wiem bo sama jestem w tym samym:-) też się troszke boję hormonalnej antykoncepcji ale nie chcę znowu zajść w ciążę bez wszystkich badań i odpowiedniego nastawienia psychicznego, a papierosy rzucaj jak najszybciej:tak:
według mnie to już jestem za stara na dziecko :-D żałuję, ze wcześniej nie zaczęłam, a każda tabletka anty mnie odciągnie od myśleniu o macierzyństwie, poza tym jak pomyślę znów, ze mój maż będzie zadowolony, bo będzie mógł szaleć na całego i nie myśleć że zaciążę, to mnie szlak trafia, bo on najchętniej to by w ogóle nie chciał dzieci, a teraz po poronieniach to jeszcze bardziej utwierdza się w tym, ze póki co nie ma o czym gadać i myśleć.
A jeśli chodzi o badania, to gin mi już ich tyle zalecił w przeciągu jednej wizyty, ze teoretycznie gdyby nie to, ze kariotyp chcę załatwić na nfz to miałabym większość badań za jednym zamachem, bo na za 3 tygodnie mam zrobić: attp, pt, tt, ca125, tsh, ft3, ft4, p/c antykardiolipinowe IgG i IgM, antykoagulant tocznia, morfologię, badanie moczu, czas krzepnięcia, czas krwawienia, białko c, białko s, d-dimer, fibrynogen, antytrombina III, CRP, płytki krwi. Badanka mnie nieźle szarpną, bo już liczyłam że koło 500zł, więc sama widzisz, ze niewiele mi zostanie do zrobienia :)

Hej dziewczynki!
Dziś Maciejka skonczył o godzinie 13 trzy miesiące:-D:-D:-D
A tak wygląda nasz solenizant:tak:
Buziam wszystkie z osobna, no i oczywiście Majeczkę i Bartusia:tak:

Załączniki

• 2010.02.20 (7).jpg
    2010.02.20 (7).jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama