reklama

Odskocznia;))))

Witam moje Drogie Panie ;))))))

Ale mamy forum, fiu fiu :)))))

Życzę Wam Kochane miłego weekendu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

reklama
Witam niedzielnie
Wow co to się tu stało?? :szok::szok: ale zmiany :-)

Madzia to już tylko miesiąc został?? Jacie ale to przeleciało nie do wiary normalnie ;-)

Iwonka, Ilonka ja przerywanego nigdy nie stosowałam wole kalendarzyk i jak do tej pory sprawdza mi się znakomicie :tak:

Monia kochana jesteś wielka :tak: dzielna kobieta normalnie :-) O co się tak kłócicie kochana?? Nie denerwuj się potrzebny Ci teraz spokój mamusiu ;-)

Marti Maciejka wspaniała normalnie chłopak na schwał a i Ty pięknie wyglądasz...masz dopiero jak powiedziałaś o ciąży a tu już taki duży chłopak :-) Ucałuj go od e-cioci :-)

Martus jak tam pokoik małego?? Skończony czy jeszcze w trakcie remontu??

Sis buziam i przytulam kochana :***

Anecia Ty pewnie rozkoszujesz się weekendem ;-)

Iza, Wiola, Karola, Sówka pozdrawiam serdecznie.

Ostatnia edycja:
Danusiu ja stosuję też kalendarzyk, ale mam różne dni owulacji i dwa razy się to nie sprawdziło :)
ale myślę, ze kalendarzyk + przerywany stosunek = 100% zabezpieczenie :)

V_Jolka dobrze, ze się odezwałaś, wszyscy się tu już zamartwiali co z tobą :)

Majsii mam nadzieje, ze po waszej burzy wyjdzie słoneczko, nie denerwuj się tak dziecku się też wasz humor udzieli, a z tym wyjazdem wcześniejszym męża to beznadzieja, przykro mi:-(

Rudzia jak samopoczucie??

Madzia, Anetka, Iwonka, Gabi pozdrowionka

dziendoberek....

rety ja dopiero wstalam caly weekend przelzezalam bo cos mnie chyba lapie tak mnie gardlo boli ze inc nie moge przelykac wczoraj mialam goraczke.... nie fajnie sie czuje.... a dzis cala noc nie spalam bo malo ze gardlo bolalo to mielismy taka pelnie ze hoho jasno bylo jak diabli swiecil mi prosto w okno ja nigdy nie moge spac kiedy jest pelnia.... jestem padnieta ;(

a gdzie reszta sabatu???

czesc Anetko :*
jak tam po weekendzie???

oj nie chce narzekac ale ja juz chce byc po wszytskim :( powoli wymiekam z tym brzuchem ;( poza tym pojawily mi sie takie rozstepy ze nie moge na siebie patrzec ;( z kacperm nie wiedzialam co to bo nie mialam ani jednego ;( Franek za to juz od malego nadrabia zaleglosci ;( beczec mi sie chce normalnie... czuje sie jak SLON w doslownym tego slowa znaczeniu ;(

a dziiekuje... u mnie wszystko git :))) poimprezowalismy troszkę ;))) kochana narzekaj narzekaj... czasami pomaga :)) zaraz wracam tylko mykne z burakami bo juz mnie molestuja ;)))

reklama
czekam :)

uwazaj na siebie :)

a jak pogoda u was??? u nas dzis sliczne sloneczko wyszlabym na spacer z kacprem ale ja nawet nie mam sily wstac z kanapy moze pozniej sie troche rozbujam.... rety to jest jakas masakra ....

poza tym musze wrocic do normalnego trybu dnia bo jak tom teraz byl w domu caly dzien odwrocony dogory nogami ;)

dziekuje chociaz tu moge sobie troche ponarzekac bo tom to mnie juz sluchac nie chce... :( oooooo jak ja bym chciala zeby oni chociaz raz w zyciu byli w ciazy i zeby mieli takie rozstepy po niej ze by sie bali w lustro spojzec i zeby mieli takie bole co by sie kulali od tego..... brrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry