reklama

Odskocznia;))))

reklama
o lecem zrobic :-D:-D:-D:-D:-D

w sobotę mielismy taki kocioł że :szok::szok::szok::szok::szok: najpier zamurowywali nam dziurę w pokoju co byla jak nas z łazienki podlało:sorry2: poniej plytki montowali na brodziku w łazience a na koniec wodomierz... i rozwalili rurę :baffled::baffled::baffled: ale jakos im sie udało zrobi i na szczescie nie trza było kłuc calej sciany :tak:
a wieczorkiem wpadli znajomi... i siedzielismy do 4 :szok::szok::-D:-D

No to czekam na kawusie :-)

To niezły kocioł był nie powiem, ale dobrze, że macie już zrobione to co najważniejsze i teraz będzie już dobrze :tak: Ale macie kondycje do 4 rano?? Ja kiedyś nocki robiłam teraz nie wiem jak bym sobie dała na nockach radę tak mnie spanie męczy :-D:-D:-D

No to czekam na kawusie :-)

To niezły kocioł był nie powiem, ale dobrze, że macie już zrobione to co najważniejsze i teraz będzie już dobrze :tak: Ale macie kondycje do 4 rano?? Ja kiedyś nocki robiłam teraz nie wiem jak bym sobie dała na nockach radę tak mnie spanie męczy :-D:-D:-D

images

ale wczorajszy dzien był po tym okropny :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok: czułam się koszmarnie...nie te lata juz ;-);-);-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D żebys wiedziala ;-);-);-)
kuzwa jacys gówniarze postawili na srodu mojej ulicy słupek... se jaja będa robic i samochodzy zatrzymuja sie i objeżdżaja bo myślą kierowcy ze pewnie jaka dziura albo cos... nie zdążyłam tałatajstwa dorwac żeby delikatnie opierniczyc :no:

Dla nich to pewnie dobrze, że ich nie dorwałaś marny byłby ich los :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry