rudzia789
szczęściara
Cześć mamunia widzę, że chorujesz kochana...to nie dobrze![]()
ano dopadl mnie jakis wirus
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć mamunia widzę, że chorujesz kochana...to nie dobrze![]()
o lecem zrobic
w sobotę mielismy taki kocioł żenajpier zamurowywali nam dziurę w pokoju co byla jak nas z łazienki podlało
poniej plytki montowali na brodziku w łazience a na koniec wodomierz... i rozwalili rurę
ale jakos im sie udało zrobi i na szczescie nie trza było kłuc calej sciany
a wieczorkiem wpadli znajomi... i siedzielismy do 4![]()
Ale macie kondycje do 4 rano?? Ja kiedyś nocki robiłam teraz nie wiem jak bym sobie dała na nockach radę tak mnie spanie męczy 

ano dopadl mnie jakis wirusto tak pogoda niby pieknie sloneczko ale teraz lapie sie najgorsze paskudztwa ehhhh
![]()
No to czekam na kawusie :-)
To niezły kocioł był nie powiem, ale dobrze, że macie już zrobione to co najważniejsze i teraz będzie już dobrzeAle macie kondycje do 4 rano?? Ja kiedyś nocki robiłam teraz nie wiem jak bym sobie dała na nockach radę tak mnie spanie męczy
![]()

czułam się koszmarnie...nie te lata juz ;-);-);-)![]()
ale wczorajszy dzien był po tym okropnyczułam się koszmarnie...nie te lata juz ;-);-);-)
Ale leczysz się jakoś?? Żeby Cię bardziej nie rozłożyło
![]()
ale wczorajszy dzien był po tym okropnyczułam się koszmarnie...nie te lata juz ;-);-);-)

ja nawet nie próbuje ani pić ani siedzieć czy imprezować bo jeszcze na zawał zejdę 

witaminka C soczek malinowy i mam nadzieje ze szybko minie nie chce nic brac mocniejszego narazie jakos daje rade![]()
hahah tak tak kochana starosc nie radosc![]()

żebys wiedziala ;-);-);-)
żebys wiedziala ;-);-);-)
kuzwa jacys gówniarze postawili na srodu mojej ulicy słupek... se jaja będa robic i samochodzy zatrzymuja sie i objeżdżaja bo myślą kierowcy ze pewnie jaka dziura albo cos... nie zdążyłam tałatajstwa dorwac żeby delikatnie opierniczyc![]()