reklama

Odskocznia;))))

mam tylko nadzieje ze nie doczepia sie ze malo mowi... gada po swojemu to mu sie buzia nie zamyka zna slowa ale jeszcze nie mowi tak co by dwa na raz zlozyc jak np mama daj.... ja tam sie tym nie martwie bo kazde dziecko jest inne i jak przyjdzie czas to zacznie mowic jak trzeba ale wiem jak oni... ida wg schematu i jak cos nie tak to potem wpisuja w papierach ze dziecko nie mowi... :(

Kochana ja tez długo nie mówiłam.. zaczelam jak mialam cos kolo2,5-3 lat... i od tamtego czasu geba mi sie nie zamyka :szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
biore tabletki i to podwojna dawke... wcinam ryby, buraki mi juz nosem wychodza ... ale maly wyciaga ze mnie wsyztsko co tylko mozliwe cos mi sie wydaje ze bedzie wiekszy niz kacper... mam wrazenie ze teraz na koncowce brzuch rosnie mi coraz bardziej... pewnie tez stad te rozstepy... :(

To jak będzie większy to namęczysz się przy porodzie powiem Ci, że jak sobie pomyśle to już mnie wszystko boli ;-) dobrze, że to już tak blisko końca :tak:

Kochana ja tez długo nie mówiłam.. zaczelam jak mialam cos kolo2,5-3 lat... i od tamtego czasu geba mi sie nie zamyka :szok::szok::szok::-D:-D:-D

hahah no wlasnie daletgo tym sie nie martwie :):):) im dluzej mam spokoj tym lepiej :D:D:D
tylko najbardziej wkurza mnie takie prownywanie dzieci.... a bo moj to ma juz np 1.5 roku i mowi a twoj 2 latka i jeszcz nie???? albo ze sami lekarze jada wg schematu ktory mowi tak a nie inaczej i tak ma byc a wiadomo ze kazde dziecko jest inne... my za to mamy juz wszytskie zeby a moja kolezanka gdzie mati jest w kacpra wieku nie ma polowy....

Dobra kochane ja muszę uciekać mama w domu więc trzeba być grzecznym ;-) siedzenie teraz sprawia mi nie lada ból i jest sporym wyzwaniem niestety ;-) Ale już z dnia na dzień jest lepiej ;-)

Miłego dnia kochane życzę :-)

Buziam :****

[

hahah no wlasnie daletgo tym sie nie martwie :):):) im dluzej mam spokoj tym lepiej :D:D:D
tylko najbardziej wkurza mnie takie prownywanie dzieci.... a bo moj to ma juz np 1.5 roku i mowi a twoj 2 latka i jeszcz nie???? albo ze sami lekarze jada wg schematu ktory mowi tak a nie inaczej i tak ma byc a wiadomo ze kazde dziecko jest inne... my za to mamy juz wszytskie zeby a moja kolezanka gdzie mati jest w kacpra wieku nie ma polowy....
:-D:-D:-D:-D

ale to jest chyba tak zawsze.... trza sie chyba przyzwyczaic Martus :tak:

To jak będzie większy to namęczysz się przy porodzie powiem Ci, że jak sobie pomyśle to już mnie wszystko boli ;-) dobrze, że to już tak blisko końca :tak:

no wlasnie :) czasami sie zastanawiam czy ta cesarka to moze lepsze wyjscie :):) ale jak narazie z tego co czuje to na 90% maly jest glowa w dol :) w piatek mam USG juz sie nie moge doczekac jak go zobacze :):):)

Dobra kochane ja muszę uciekać mama w domu więc trzeba być grzecznym ;-) siedzenie teraz sprawia mi nie lada ból i jest sporym wyzwaniem niestety ;-) Ale już z dnia na dzień jest lepiej ;-)

Miłego dnia kochane życzę :-)

Buziam :****

Pa kochana:) dbrze że już coraz lepiej sie czujesz :tak::tak:
pozdrów serdecznie mamusię i życzę Wam miłego dnia :-)

reklama
ja z dosoku... trza cos w koncu w domku porobic

ja tez miedzy kuchnia a pokojem :):):) za chwile klade malego zrobie obiad a jak tom wroci to pojde z kacprem na spcerek sama chetnie sie dotlenie :) a tom zostanie z maja bo mam dzis do pilnowania jeszcze dziecko kolezanki :) w zasadzie to tak caly tydzien oprocz jutra bo jutro na 3 mamy ten bilans ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry