reklama

Odskocznia;))))

witam :)

z rańca byłam krew oddać wampirom
ale teraz już mam wolne :)

Rudzia współczuję choróbki, może tantum verde na gardło?? Chociaż nie wiem, czy u ciebie można dostać, bo się nie znam :)
A synek pewnie zdrów jak rybka, więc myślę że do mówienia się nikt nie doczepi
w końcu każde dziecko rozkręca się w różnym czasie, a to nie powód do zmartwień.

Anetko dobrze, ze dojście do rury było i faktycznie nie trzeba było ściany kuć bo to już by był meksyk :)
W moim wieku :) też bym nie wysiedziała na imprezie do 4 :)
jak dziś miałam wstać o 7 na badania, to z góry dopadała mnie złość i niechęć :)

Danusiu chyba muszę spóbować twoją metodę kalendarzykową :) chociaż teraz po zabiegu to w ogóle ciągot nie mam
na nieszczęście mojego męża, ale jeszcze z resztą antybiotyki 3 biorę, wiec jedna wymówka :)

reklama
witaj Ilonka :)
no ich zdanie najmniej mnie obchodzi ale wiesz potem w papierach bedzie mial ze cos jest nie tak ale zobaczymy jutro co wymysla :):):)

ja teraz obiadek koncze i nadal rozgladam sie za wozkiem mam juz kilka ale nie moge sie na zaden zdecydowac :):):)

witam :)

Anetko dobrze, ze dojście do rury było i faktycznie nie trzeba było ściany kuć bo to już by był meksyk :)
W moim wieku :) też bym nie wysiedziała na imprezie do 4 :)
jak dziś miałam wstać o 7 na badania, to z góry dopadała mnie złość i niechęć :)

czesc Ilonko :-):-):-)

hah... ja mam kochana tez już swoje latka :-D:-D prawie 27 :szok::szok::szok: a czuje sie dalej na 18 :-p:-p:-p:-p

ja codziennie o 6 rano pobudka:-p:-p

Rudzia mi się podoba ten 2 wózek, wydaje się być najbardziej zwrotny :)
i ma fajny kolor, a który wózek ma największą gondolę, bo z doświadczenia wiem
że dzieci rodzą się co raz większe i szybko wyrastają z gondoli

reklama
JESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co tu się porobiło??????????
Nie potrafię się odnaleźć...........nie podoba mi się nowa oprawa.........

A w ogóle dzień dobry-wieczór?....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry