reklama

Odskocznia;))))

reklama
hahaha... ja jetsem przyzwyczajona do tego skryptu ;-)
bo ja miec zawsze racja :-D:-D:-D
"mówię Ci nie pal nie pal nie pal papierosów" :-p:-p:-p:-p
Od kogo "dzięki" ja dostać?????????????????
Prawie zawsze ha ha ha ha
Ha ha ha pindzia.....wczoraj 4 fajki zjarałam - nawet nic mi nie było po nich, no może lekki "młynek"....ale nie wrócę do nałogu (?) mam nadzieję.....głupota moja - wiem - ale co tam....

sie ustawiła :-p:-p:-p:-p:-p:-p
spacyfikowac ją, hę ???

Ta się ustawiła, bez przeady ha ha ha ha apartamentowiec to to nie jest ;)
Dam sobie z nią radę....tylko wiesz tak sie składa, że my się już wcześniej znałyśmy i nigdy za sobą nie przepadałyśmy, więc ciężko się zapowiada, tym bardziej, że będziemy miały często ze sobą do czynienia....................

Od kogo "dzięki" ja dostać?????????????????
Prawie zawsze ha ha ha ha
Ha ha ha pindzia.....wczoraj 4 fajki zjarałam - nawet nic mi nie było po nich, no może lekki "młynek"....ale nie wrócę do nałogu (?) mam nadzieję.....głupota moja - wiem - ale co tam....

a skąd ja wiedziec??? :sorry2::sorry2::-D
nie wrócisz :-)

Ta się ustawiła, bez przeady ha ha ha ha apartamentowiec to to nie jest ;)
Dam sobie z nią radę....tylko wiesz tak sie składa, że my się już wcześniej znałyśmy i nigdy za sobą nie przepadałyśmy, więc ciężko się zapowiada, tym bardziej, że będziemy miały często ze sobą do czynienia....................

pewnie składzik z miotłami Ci na biuro zaadoptowali :-D:-D:-D:-D nie spada Ci jakis mop na głowę ??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiem że sobie dasz rade :-)

a skąd ja wiedziec??? :sorry2::sorry2::-D
nie wrócisz :-)

pewnie składzik z miotłami Ci na biuro zaadoptowali :-D:-D:-D:-D nie spada Ci jakis mop na głowę ??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiem że sobie dasz rade :-)
Najpierw mi powiedz, czemu przy "cytuj" nie ma opcji tych co przy odp!!!!!!!!!! Ale narobili...........wnerwia mnie to, ja chcieć stare różowe babyboom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|
Ano raczej nie wrócę..........ale wiesz jak to jest.......
Mop na łeb nie spada, ale tynk czasem przy ścianie odleci, boi dopiero remont latem będzie ha ha ha ha
Kochana muszę sobie dać radę, ale wczoraj ze starych nawyków zabrałam teczkę z planami roślinności do domu, a wiesz co to oznacza nie?????????? Za dwa dni to się "zatracę"....zobaczysz....znam swoje pobudki pracoholiczne ha ha ha ha ha ha ha

Najpierw mi powiedz, czemu przy "cytuj" nie ma opcji tych co przy odp!!!!!!!!!! Ale narobili...........wnerwia mnie to, ja chcieć stare różowe babyboom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|
Ano raczej nie wrócę..........ale wiesz jak to jest.......
Mop na łeb nie spada, ale tynk czasem przy ścianie odleci, boi dopiero remont latem będzie ha ha ha ha
Kochana muszę sobie dać radę, ale wczoraj ze starych nawyków zabrałam teczkę z planami roślinności do domu, a wiesz co to oznacza nie?????????? Za dwa dni to się "zatracę"....zobaczysz....znam swoje pobudki pracoholiczne ha ha ha ha ha ha ha

tzn jakich opcji ?? :szok::szok:
hehe... pracoholizm mówisz... ech...

musze zmykac Ewelinko... mam troszkę rzeczy do załatwienia dzisiaj dlatego tez życzę Ci miłego dzionka i byc może jeszcze później wpadne tutaj:)
buziam :*** :-):-)

tzn jakich opcji ?? :szok::szok:
hehe... pracoholizm mówisz... ech...

musze zmykac Ewelinko... mam troszkę rzeczy do załatwienia dzisiaj dlatego tez życzę Ci miłego dzionka i byc może jeszcze później wpadne tutaj:)
buziam :*** :-):-)
No jak to jakich - uśmieszki i wszystkie te funkcje w górnym pasku.......
Ok kochana, ja też mykam, poważnie zabrać się do roboty - miłego dnia kochana, buziam****

Wszystkim życzę cudnego dnia :)))))))))

dziendoberek....
ja dopiero z lozka wyszlam.... marnie sie czuje gardlo mnie tak nawala ze uz nie daje rady a jaby tego bylo malo katar mi doszedl :(

Anecia nie bylam wczoraj na spacerku bo u nas tak wieje ze stwierdzilam ze sobie odpuszcze jak mam sie tak czuc pozniej.....

Ewelina??? hmmmmm ja to chyba slabo pamietam kogos takiego :D:D:D:D:D
CUDOWNIE ze wrocilas :* trzymam && za P Malenka :*

kupilam wczoraj wozek :) pram pushchair like bugaboo cameleon chameleon BNIB on eBay (end time 09-Mar-10 12:41:34 GMT) tylko ze caly czarny :)

ide po sniadanko bom glodna :(

reklama
Anetko jestem, kawusia już wypita, śniadanko zjedzone :)

Rudzia widzę, ze kupiłaś wózek, który i mnie najbardziej się spodobał, super!!
u siebie bym wybrała pewnie podobny, bo fajny jest i pewnie funkcjonalny również :)

Ewelinka
, widzę dobry humorek mamy i o to chodzi.
ach ci mężczyźni boją się rury w tchawicy, a nie operacji powrózka?? :)
rurę idzie przeżyć, przecież będzie spał, więc nawet nie odczuje różnicy :)
ja miałam i nawet po wyjęciu mnie gardło nie bolało :)
bywają gorsze rzeczy :)

za raz muszę zadzwonić do poradni genetycznej i umówić się na wizytę z mężem
miałam iść, ale nie chce mi się obecnie wychodzić z domu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry