reklama

Odskocznia;))))

Nadrobić nie nadrobię.....z czystego lenistwa....:sorry2:
Pierwszy dzień w pracy i wpadka na maxa zaliczona, znaczy kawa na biurku szefa wylądowała i zalała stertę dokumentów(!) i klawiaturę..........:sorry2:ale szef zrozumiał, że po pierwsze primo: to mój pierwszy dzień....a po drugie primo: mąż w szpitalu.....mam nadzieję, że jutro będzie lepiej....choć dziś byłam tylko 3 h zaledwie w pracy, a pozostały czas spędziłam w szpitalu....
Pomijając calą bzdurną procedurę i biurokrację przed-zabiegową to......................jutro po obchodzie P będzie miał zabieg - dokładna godzina oczywiście nieznana!!!!W środę jak dobrze będzie się czuł (a zapowiedział że będzie czuł się znakomicie) to wyjdzie do domku....i oczywiście na L4....
Porobili mu serię dziwnych badań....:sorry2:
Mało tego na dwa dni przed pójściem do szpitala odebraliśmy wyniki "nasionka" - wyniki zdumiewające!!!!! Pani urolog nie chciała wierzyć, że parametry AŻ tak sie poprawiły...

A jeżeli chodzi o moje samopoczucie to......pomijamy ten temacik ;-) źle nie jest - dobrze wcale....

Tęskniłam za WAMI :sorry2:
A na marginesie - pamięta mnie ktoś??? :-D:-D:-D:-D

OLA, wiem, że Ty dziś też na zabiegu - ściskam Cię mocno - trzymaj się - buziaki!

Aaaaaaaaaaaa w ogóle to wyjarałam dzisiaj chyba z 4 fajki z tego wszystkiego i biję się w łeb....goopia.... ;-P

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka no jasne, ze cię pamiętamy :) super, ze się odezwałaś
jaki zabieg ma twój mąż??
poprawa nasionek, no to już pierwszy powód do tego, żeby się cieszyć słońce
smutki odganiamy :)
a szef spoko, na reszcie normalni ludzie, u mnie w pracy to zapomnij
znając życie jak wrócę do pracy to zostanę przeniesiona na inny oddział
ale na to już jestem przygotowana :)

Ola i ja trzymam kciuki za zabieg!!!

dzień dobry ;-)

Ewelinka...hmmm... no coś mi się kojarzy... chyba tu czasami zaglądałaś ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie
JAK MIŁO CIĘ WIDZIEC !!!!!!!!
a co do wpadki w pracy... no cóż znając Ciebie to było do przewidzenia :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Super że wyniki lepsze :-):-):-) i trzymam kciuki za Twojego ślubnego !!!! daj znac jak już będzie po :tak:

stęskniłam się Duszku :***
a... i przepraszam że nie odpisałam wczoraj na eska ale mieliśmy lekki kociołek ;-) a później było już za późno :zawstydzona/y:

btw... cały czas pamiętam o piórku ale skubaniec nie chce żadnego się pozbyc :szok::szok::-D:-D

Rudzia jak samopoczucie dzisiaj ? spacerek zaliczony?

Danusia mam nadzieje że u Ciebie coraz lepiej :tak:

Ilonka wstawaj na kawkę :-):-):-)

Wiola a Ty to bys w koncu do nas wróciła :tak::tak:

Iwonka, Gabrysia, Ola, Iza a Wy to co, hę???

Madzia Ty pewnie zapracowana jak zwykle:tak: jak tam adorator ?? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ewelinka no jasne, ze cię pamiętamy :) super, ze się odezwałaś
jaki zabieg ma twój mąż??
poprawa nasionek, no to już pierwszy powód do tego, żeby się cieszyć słońce
smutki odganiamy :)
a szef spoko, na reszcie normalni ludzie, u mnie w pracy to zapomnij
znając życie jak wrócę do pracy to zostanę przeniesiona na inny oddział
ale na to już jestem przygotowana :)

Ola i ja trzymam kciuki za zabieg!!!
Cześć Ilonko, i ja się cieszyć, że do WAS wrócić ha ha ha
Szef spoko, to prawda, ale znamy się nie od dziś, więc podejrzewam lekkie "fory" :|
P ma dziś laparoskopię żylaków powrózka nasiennego w znieczuleniu ogólnym, ale jak dowiedział się, że będzie miał rurę w tchawicy, bo "ktoś musi za pana oddychać" to dostał delikatnie mówią "rozstroju żołądka" :(

dzień dobry ;-)

Ewelinka...hmmm... no coś mi się kojarzy... chyba tu czasami zaglądałaś ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie
JAK MIŁO CIĘ WIDZIEC !!!!!!!!
a co do wpadki w pracy... no cóż znając Ciebie to było do przewidzenia :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Super że wyniki lepsze :-):-):-) i trzymam kciuki za Twojego ślubnego !!!! daj znac jak już będzie po :tak:

stęskniłam się Duszku :***
a... i przepraszam że nie odpisałam wczoraj na eska ale mieliśmy lekki kociołek ;-) a później było już za późno :zawstydzona/y:

btw... cały czas pamiętam o piórku ale skubaniec nie chce żadnego się pozbyc :szok::szok::-D:-D
Moja kochaniutka, nawet nie wiesz, jak tęskno mi było DUSZQ....nic się nie stało, że nie odpisałaś.....tak mnie wzięło tylko, żeby liznąć Ci eska ha ha ha
A wsio oki?
Nasionka się rozszalały, a po zabiegu to ja już nie wiem czego się spodziewać - czyżby zapowiadało sie ponad normę? Wsio o 360 st.

Moja kochaniutka, nawet nie wiesz, jak tęskno mi było DUSZQ....nic się nie stało, że nie odpisałaś.....tak mnie wzięło tylko, żeby liznąć Ci eska ha ha ha
A wsio oki?
Nasionka się rozszalały, a po zabiegu to ja już nie wiem czego się spodziewać - czyżby zapowiadało sie ponad normę? Wsio o 360 st.

czesc pracusiu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
fajni że jestes :-D:-D:-D
tak tak... wsio dobrze :-)
wczoraj byl kociol bo psa znalazłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

a nie mówiłam że bedzie git??!! :-):-):-)

Jak "stary" się dopatrzy, że ja w pracy, a na forum to......:-D:-D:-D pójdę szybciej z hukiem jak mi sie wydawało ;-) dobrze, że swój pokój.....
Ale wiecie co - z fajnymi ludźmi pracuję......tylko jedna "lalka" mnie nerwi....ale dam radę i z nią...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
czesc pracusiu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
fajni że jestes :-D:-D:-D
tak tak... wsio dobrze :-)
wczoraj byl kociol bo psa znalazłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

a nie mówiłam że bedzie git??!! :-):-):-)
Myli mnie się tu wsio....:-D:-D:-D:-D:-Dedycja z cytutj, cytuj z odp. ech....
Też się cieszę.....
Mówiłaś, a ja nie wierzyć?????????????????????:szok::szok:
Idziesz na fajka? :-D:-D:-D:-D:-D:-Dledwo siadła, a już mnie ciągną - mamy tu nawet "palarnię" ze stolikiem i fotelami i zaje****na środku popielniczką - lejeeeeeeeee:-D:-D:-D

reklama
Myli mnie się tu wsio....:-D:-D:-D:-D:-Dedycja z cytutj, cytuj z odp. ech....
Też się cieszę.....
Mówiłaś, a ja nie wierzyć?????????????????????:szok::szok:
Idziesz na fajka? :-D:-D:-D:-D:-D:-Dledwo siadła, a już mnie ciągną - mamy tu nawet "palarnię" ze stolikiem i fotelami i zaje****na środku popielniczką - lejeeeeeeeee:-D:-D:-D

hahaha... ja jetsem przyzwyczajona do tego skryptu ;-)
bo ja miec zawsze racja :-D:-D:-D
"mówię Ci nie pal nie pal nie pal papierosów" :-p:-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry