Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danusiu czas płynie nieubłagalnie szybko, sama nie mogę uwierzyć że został tylko miesiąc
Miłego wieczorku![]()

Danusiu ja stosuję też kalendarzyk, ale mam różne dni owulacji i dwa razy się to nie sprawdziło![]()
ale myślę, ze kalendarzyk + przerywany stosunek = 100% zabezpieczenie
V_Jolka dobrze, ze się odezwałaś, wszyscy się tu już zamartwiali co z tobą
Majsii mam nadzieje, ze po waszej burzy wyjdzie słoneczko, nie denerwuj się tak dziecku się też wasz humor udzieli, a z tym wyjazdem wcześniejszym męża to beznadzieja, przykro mi:-(
Rudzia jak samopoczucie??
Madzia, Anetka, Iwonka, Gabi pozdrowionka
dziendoberek....
rety ja dopiero wstalam caly weekend przelzezalam bo cos mnie chyba lapie tak mnie gardlo boli ze inc nie moge przelykac wczoraj mialam goraczke.... nie fajnie sie czuje.... a dzis cala noc nie spalam bo malo ze gardlo bolalo to mielismy taka pelnie ze hoho jasno bylo jak diabli swiecil mi prosto w okno ja nigdy nie moge spac kiedy jest pelnia.... jestem padnieta ;(
a gdzie reszta sabatu???
Dzień dobry)) ale mamy forum...hoho

heheh troszke ciezko sie polapac ale zaczynam sie przyzwyczajacchyba nawet bardziej mi sie podoba od poprzedniego
oj tak Kacper akumulatory to ma dobre![]()

:-):-):-):-)Dzień dobry :-), ano mamy forum, że ho ho ho![]()

no ja jestem juz przyzwyczajona :-) działam na innym forum który własnie od niedawna ma taki sam skrypt wiec nie jest mi ciężko sie przestawic
:-):-):-):-)
czesc kochana :-):-):-):-) miło Cię widziec
Kawki??
No proszę Cię nie pytaj tylko daj wiesz, że co jak co ale tego nie odmawiam :-)
Opowiadaj co to za imprezki??

najpier zamurowywali nam dziurę w pokoju co byla jak nas z łazienki podlało
poniej plytki montowali na brodziku w łazience a na koniec wodomierz... i rozwalili rurę 

ale jakos im sie udało zrobi i na szczescie nie trza było kłuc calej sciany