reklama

Odskocznia;))))

jestem :)) u nas piekne słonko i cieplutko... ale wieje tak że szok !!!!! masakra !!!! aj no narzekaj kochana :))) tak tak tez uwazam ze faceci chociaz raz powinni zajsc w ciaze zeby zdac sobie sprawe jak to jest !!!!

reklama
u nas tez sloneczko ale za to wieje jak diabli.... tym bardziej u mnie tu na koncu swiata gdzie wszytsko co zywe zawraca :):):) ale musze troche wywalic malego na pole co by sie wyszalal bo jeszcze troche i mi chate rozniesie :):):)

Cześć kochane :-) Wpadłam zobaczyć co tam u Was ;-)

Danusiu czas płynie nieubłagalnie szybko, sama nie mogę uwierzyć że został tylko miesiąc:)
Miłego wieczorku;)

No dokładnie echh aż się boje co się będzie dziać jak się do niego w końcu dorwiesz ;-):-D:-D:-D

Danusiu ja stosuję też kalendarzyk, ale mam różne dni owulacji i dwa razy się to nie sprawdziło :)
ale myślę, ze kalendarzyk + przerywany stosunek = 100% zabezpieczenie :)
V_Jolka dobrze, ze się odezwałaś, wszyscy się tu już zamartwiali co z tobą :)
Majsii mam nadzieje, ze po waszej burzy wyjdzie słoneczko, nie denerwuj się tak dziecku się też wasz humor udzieli, a z tym wyjazdem wcześniejszym męża to beznadzieja, przykro mi:-(
Rudzia jak samopoczucie??
Madzia, Anetka, Iwonka, Gabi pozdrowionka

Ja stosuje w sposób....od 10 dnia cyklu do 19 albo bez seksu albo z gumką reszta bezpieczna i jak na razie na 2 lata metoda mnie nie zawiodła :-)

dziendoberek....
rety ja dopiero wstalam caly weekend przelzezalam bo cos mnie chyba lapie tak mnie gardlo boli ze inc nie moge przelykac wczoraj mialam goraczke.... nie fajnie sie czuje.... a dzis cala noc nie spalam bo malo ze gardlo bolalo to mielismy taka pelnie ze hoho jasno bylo jak diabli swiecil mi prosto w okno ja nigdy nie moge spac kiedy jest pelnia.... jestem padnieta ;(
a gdzie reszta sabatu???

Kuruj się kochana koniecznie kuruj :-)

Dzień dobry :))) ale mamy forum...hoho

Dzień dobry :-), ano mamy forum, że ho ho ho :-D:-D:-D

heheh troszke ciezko sie polapac ale zaczynam sie przyzwyczajac :) chyba nawet bardziej mi sie podoba od poprzedniego :):):)

oj tak Kacper akumulatory to ma dobre :D

no ja jestem juz przyzwyczajona :-) działam na innym forum który własnie od niedawna ma taki sam skrypt wiec nie jest mi ciężko sie przestawic :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry :-), ano mamy forum, że ho ho ho :-D:-D:-D
:-):-):-):-)

czesc kochana :-):-):-):-) miło Cię widziec :-D
Kawki??

no ja jestem juz przyzwyczajona :-) działam na innym forum który własnie od niedawna ma taki sam skrypt wiec nie jest mi ciężko sie przestawic :tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-):-):-):-)
czesc kochana :-):-):-):-) miło Cię widziec :-D
Kawki??

No proszę Cię nie pytaj tylko daj wiesz, że co jak co ale tego nie odmawiam :-)
Opowiadaj co to za imprezki??

reklama
No proszę Cię nie pytaj tylko daj wiesz, że co jak co ale tego nie odmawiam :-)
Opowiadaj co to za imprezki??

o lecem zrobic :-D:-D:-D:-D:-D

w sobotę mielismy taki kocioł że :szok::szok::szok::szok::szok: najpier zamurowywali nam dziurę w pokoju co byla jak nas z łazienki podlało:sorry2: poniej plytki montowali na brodziku w łazience a na koniec wodomierz... i rozwalili rurę :baffled::baffled::baffled: ale jakos im sie udało zrobi i na szczescie nie trza było kłuc calej sciany :tak:
a wieczorkiem wpadli znajomi... i siedzielismy do 4 :szok::szok::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry