I
Iwonka25
Gość
Marti83 jaki fajny chłopaczek :-):-):-) A ten uśmiech
Słodki !!!!
ilonka26 Ilonka, jaka "za stara"
ja też jestem w podobnym wieku i myślę, że jeszcze z trójeczkę będe miała, mam taką nadzieję
Ale rzeczywiście, czuję, że czas ucieka
leci jak szalony. A co do Twojej wypowiedzi : ,,poza tym jak pomyślę znów, ze mój maż będzie zadowolony, bo będzie mógł szaleć na całego i nie myśleć że zaciążę, to mnie szlak trafia, bo on najchętniej to by w ogóle nie chciał dzieci, a teraz po poronieniach to jeszcze bardziej utwierdza się w tym, ze póki co nie ma o czym gadać i myśleć" zgadzam się w 100% 

mam to samo!

Słodki !!!!ilonka26 Ilonka, jaka "za stara"
ja też jestem w podobnym wieku i myślę, że jeszcze z trójeczkę będe miała, mam taką nadzieję
Ale rzeczywiście, czuję, że czas ucieka
leci jak szalony. A co do Twojej wypowiedzi : ,,poza tym jak pomyślę znów, ze mój maż będzie zadowolony, bo będzie mógł szaleć na całego i nie myśleć że zaciążę, to mnie szlak trafia, bo on najchętniej to by w ogóle nie chciał dzieci, a teraz po poronieniach to jeszcze bardziej utwierdza się w tym, ze póki co nie ma o czym gadać i myśleć" zgadzam się w 100% 

mam to samo!
z tej k***** aż usiąść mogłam
do tego dzwonili z jego kompani, że wyjazd jest 6 a nie 15. Poza tym mamy swoją rocznicę dziś a o 15 Ł musi jechać do Sopotu pozałatwiać papiery przynajmniej nie będe musiała na niego patrzeć i się w końcu uspokoje ;] 
jak mawia moja koleżanka z pracy złość piękności szkodzi