rudzia789
szczęściara
Jejku Rudzia, ale Ci suwaczek rośnie - a jeszcze tak niedawno dopiero stestowałaś...Eh..Życie..
witaj Kochana
oj to prawda sama nie wiem kiedy to zlecialo ostatnie 38 dni i moze bedzie po wszystkim
co tam u Ciebie??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku Rudzia, ale Ci suwaczek rośnie - a jeszcze tak niedawno dopiero stestowałaś...Eh..Życie..

U mnie?eh...dużo by opowiadać - nawet nie wiem od czego zacząć a na czym skończyć..
W każdym razie nie jest tak jak być powinno ale mam nadzieję, że wychodzimy powoli na prostą..
Danusia cumolki :* czekam niecierpiliwie :*
no wiec Shira złapała prawdopodobnie zapalenie spojówek... miala ropke i czerwone oczko... kupiłam jej kropelki ze świetlikiem i po 2 dniach przeszło... ale na Nukę... Shira juz ok a Nuka w piątek rano obudziła się z tak zaropiałymi oczkami że szok... pozniej jakby ta błona spod powiek jej spuchła i zrobiła się czerwona... i chyba ją to bolało ale na pewno swędziało bo cały czas łapka drapała... i była jakaś taka nijaka... czekałam tylko na Tz-ta jak wróci z pracy co by szoguna nie zostawic samego zeby domu nie rozniosła i pędem do weta (specjalista okulista) matko jak on ja wybadał![]()
zbadał czy jej cos do oczków nie wpdało, czy ma zdrową trzecią powiekę, czy jej włoski nie wrastają a pod światłem ultrafioletowym czy rogówki nie ma uszkodzonej
normalnie lepsza "obsługa" niż u ludzkiego okulisty
no i zdiagnozował jakies zapalenie wirusowe... najprawdopodobniej wlasnie Shira ja zarazila tylko Niuńka przechodziła to ostrzej... mówię Wam miala takie oczy że ja byłam przerażona...
ale w na nastepny dzien miala już ładniejsze oczęta... wiec oddychnęłam z ulgą... zakrapiamy i maściujemy jej jeszcze do konca tygodnia oczka 4 razy dziennie a w piątek kontrola... ech... te moje małe bidy![]()
![]()
a co do badanek... nie robiłam zednych specjalistycznych.... wszystkie które robiłam poza toxo wyszły książkowo... pozniej przestalismy sie starac o dzidziusia... i na razie nie mam zamiaru robic zadnych badan... będzie co ma byc![]()
Ja sie tylko witam z Wami;-) Czasami Was podczytuję, ale niestety mam coraz mniej czasu dla Was, za duzo obowiązkówJeszcze przez miesiąc mam umowę w pracy i nic nie słychać, czy dostane kolejną czy nie
ciężko tak się żyje w strachu
Wolałabym wiedziec wcześniej, czy dostane tą umowę, a nie tak jak robią z dnia na dzień i do widzenia
Kurcze, normalnie nerwa łapię! Chyba piepsznę ta pracę i znajdę sobie coś normalnego na umowę o pracę, ale łatwo powiedzieć
Jednak zycie to nie tylko praca, także nie mam co się załamywać - też łatwo powiedzieć
![]()
No dobrze, juz tu nie bede siała smutków. Ale za to miałam imprezowy weekendMojego P. przyjechał kuzyn z Niemiec i zabawy nie było końca....:-):-):-) Także było cudnie.
Przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, poprostu wysyłam mnóstwo buziaków i mocno ściskam:-)
Potańczyłam:-)
Ilonko nie znam przyczyny, muszę zrobić genetykę bo nie robiłam, lekarz podejrzewa zespół antyfosfolidowy ale też nie robiłam badań czekam ze wszystkim na M i wtedy się za wszystko biorę. Nawet jak badania wyjdą dobrze to poczekam minimum rok aby odpocząć psychicznie i nabrać dystansu.
z tego co wiem to jak troszeczke wody ci odchodzą to dzidzia sama je sobie uzupełnia więc nie masz się o co martwić, 5ty już niedługo więc dowiesz się wszystkiego:-)
jutro wzięłam sobie dzień urlopu bo muszę pozałatwiać swoje sprawy więc zajrzę do was:-) miłego popołudnia kochane:-)
cześć
podczytuję was ale mam zastój myśleniowy, więc nie piszę za często
Gabi witaj, badania hormonów najlepiej robić w jednym cyklu, usg faktycznie najlepiej robić koło połowy cyklu, ale nie koniecznie, niektóre dziewczyny robią w rożnych dniach cyklu, zależy czego chcesz się dowiedzieć, czy tylko że wszystko jest ok i na miejscu, czy chcesz sprawdzisz czy jesteś przed owulką
Madziu my też chyba zaczekamy ze staraniami przynajmniej na rok, bo w sumie teraz co prawda mamy zacząć badania wszystkie, zeby znaleźć przyczynę poronień, ale póki co moja psychika mówi staraniom nie i nie będę się zmuszać. Wszystko musi przyjść w swoim czasie
Anetko mam więc nadzieje, ze Nuka szybko wyzdrowieje
Danusiu, Iwonka, Rudzia pozdrawiam![]()
ech... jak nie urok to sraczka
złego diabli nie biorą
czesc kochana :-)
zawsze do usług
dziekuje
Iwonka no nareszcie :-):-)
Madzia no to czekam na Ciebie dzisiaj :-):-):-)
Majsi mamusiu kochana czekamy tu na Ciebie :-)
Heh hej'mam momencik
Ilonka -
no właśnie wiem ,że te hormony to z jednego cyklu...może za miesiąc powtórzę? A usg - mam sprawdzić czy wszystko po zabiegach wygląda "jakoś" bo dobrze już nie będzie. Moje odpuszczenie sobie w sumie spowodowane jest świadomością,że na normalną ciążę nie mam już szans.
i tyle.
Dziewczyny - wiosna normalnie idzie!!!! Słońce wyszlo i śniegi topnieją!!!
Anetka -Jak psiunie?
Heloł:Madzia, Danusia, Rudzia--jak się czujesz????
dziendoberek
my dopiero z lozka wyszlismy
czas na kawusie i sniadanko![]()
U mnie?eh...dużo by opowiadać - nawet nie wiem od czego zacząć a na czym skończyć..
W każdym razie nie jest tak jak być powinno ale mam nadzieję, że wychodzimy powoli na prostą..
a dzis zaczynamy malowanko pokoju malegowczoraj tom kupil panele i farbe
w srode powinien byc koniec teraz musze lozko zamowic bo sie maly juz doczekac nie moze
kolor bedzie wkoncu taki
Dulux Polska - Kolory
a kolor bardzo ładny 
witaj Daniusiu :*
no to siup kawusiaja co prawda tylko Anatolek ale innej nie moge
![]()
Cześć kochana :**
Ja rozpuszczalna od jakiegoś czasu bo żołądek nie toleruje już takiej kawki.
Jak się czujesz??
caly czas dziwniejakby godzina zero wybila lada dzien nie wiem
wczoraj mnie tak na sprzatanie wzielo ogarnelam cala chatke zrobilam 3 prania... wszytsko juz poszykowalam Franiowi.. zupelnie jakbym sie juz przygotowywala na to ze za chwile bedzie po drugiej stronie brzuszka
a dzis mam ochote na okna
widzialas Majeczke???![]()