reklama

Odskocznia;))))

reklama
U mnie?eh...dużo by opowiadać - nawet nie wiem od czego zacząć a na czym skończyć..

W każdym razie nie jest tak jak być powinno ale mam nadzieję, że wychodzimy powoli na prostą..

Witam kochane

Danusia cumolki :* czekam niecierpiliwie :*

Kochana jesteś :**

no wiec Shira złapała prawdopodobnie zapalenie spojówek... miala ropke i czerwone oczko... kupiłam jej kropelki ze świetlikiem i po 2 dniach przeszło... ale na Nukę... Shira juz ok a Nuka w piątek rano obudziła się z tak zaropiałymi oczkami że szok... pozniej jakby ta błona spod powiek jej spuchła i zrobiła się czerwona... i chyba ją to bolało ale na pewno swędziało bo cały czas łapka drapała... i była jakaś taka nijaka... czekałam tylko na Tz-ta jak wróci z pracy co by szoguna nie zostawic samego zeby domu nie rozniosła i pędem do weta (specjalista okulista
icon_redface.gif
) matko jak on ja wybadał
new_Eyecrazy.gif
new_Eyecrazy.gif
zbadał czy jej cos do oczków nie wpdało, czy ma zdrową trzecią powiekę, czy jej włoski nie wrastają a pod światłem ultrafioletowym czy rogówki nie ma uszkodzonej
new_Eyecrazy.gif
normalnie lepsza "obsługa" niż u ludzkiego okulisty
new_Eyecrazy.gif
no i zdiagnozował jakies zapalenie wirusowe... najprawdopodobniej wlasnie Shira ja zarazila tylko Niuńka przechodziła to ostrzej... mówię Wam miala takie oczy że ja byłam przerażona...
icon_frown.gif
ale w na nastepny dzien miala już ładniejsze oczęta... wiec oddychnęłam z ulgą... zakrapiamy i maściujemy jej jeszcze do konca tygodnia oczka 4 razy dziennie a w piątek kontrola... ech... te moje małe bidy
icon_wink.gif

a co do badanek... nie robiłam zednych specjalistycznych.... wszystkie które robiłam poza toxo wyszły książkowo... pozniej przestalismy sie starac o dzidziusia... i na razie nie mam zamiaru robic zadnych badan... będzie co ma byc :tak:

Ojj i jak się maja psiaki?? Nie wiedziałam, że też mogą mieć takie problemy z oczami jak człowiek..biedaki to się wymęczą. Lepiej się już mają???

Ja sie tylko witam z Wami;-) Czasami Was podczytuję, ale niestety mam coraz mniej czasu dla Was, za duzo obowiązków:confused2: Jeszcze przez miesiąc mam umowę w pracy i nic nie słychać, czy dostane kolejną czy nie:eek: ciężko tak się żyje w strachu:szok: Wolałabym wiedziec wcześniej, czy dostane tą umowę, a nie tak jak robią z dnia na dzień i do widzenia:crazy: Kurcze, normalnie nerwa łapię! Chyba piepsznę ta pracę i znajdę sobie coś normalnego na umowę o pracę, ale łatwo powiedzieć:confused2: Jednak zycie to nie tylko praca, także nie mam co się załamywać - też łatwo powiedzieć:confused2:

No dobrze, juz tu nie bede siała smutków. Ale za to miałam imprezowy weekend :-D:rofl2: Mojego P. przyjechał kuzyn z Niemiec i zabawy nie było końca....:-):-):-) Także było cudnie.
Przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, poprostu wysyłam mnóstwo buziaków i mocno ściskam:-)

Tak to jest z pracą niestety nigdy nie wiesz co będzie dalej. Ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i dostaniesz kolejną umowę albo znajdziesz coś ciekawszego. I nie denerwuj się co ma być to będzie nie wielki masz na to wpływ ;-)

Potańczyłam:-)
Ilonko nie znam przyczyny, muszę zrobić genetykę bo nie robiłam, lekarz podejrzewa zespół antyfosfolidowy ale też nie robiłam badań czekam ze wszystkim na M i wtedy się za wszystko biorę. Nawet jak badania wyjdą dobrze to poczekam minimum rok aby odpocząć psychicznie i nabrać dystansu.
z tego co wiem to jak troszeczke wody ci odchodzą to dzidzia sama je sobie uzupełnia więc nie masz się o co martwić, 5ty już niedługo więc dowiesz się wszystkiego:-)
jutro wzięłam sobie dzień urlopu bo muszę pozałatwiać swoje sprawy więc zajrzę do was:-) miłego popołudnia kochane:-)

No to kochana wpadaj kawka czeka na Ciebie ;-) albo herbatka jak wolisz :-)Trochę się dowiem co u Ciebie bo jakoś mało informacji mam ostatnio ;-):-)

cześć
podczytuję was ale mam zastój myśleniowy, więc nie piszę za często
Gabi witaj, badania hormonów najlepiej robić w jednym cyklu, usg faktycznie najlepiej robić koło połowy cyklu, ale nie koniecznie, niektóre dziewczyny robią w rożnych dniach cyklu, zależy czego chcesz się dowiedzieć, czy tylko że wszystko jest ok i na miejscu, czy chcesz sprawdzisz czy jesteś przed owulką :)
Madziu my też chyba zaczekamy ze staraniami przynajmniej na rok, bo w sumie teraz co prawda mamy zacząć badania wszystkie, zeby znaleźć przyczynę poronień, ale póki co moja psychika mówi staraniom nie i nie będę się zmuszać. Wszystko musi przyjść w swoim czasie
Anetko mam więc nadzieje, ze Nuka szybko wyzdrowieje :)
Danusiu, Iwonka, Rudzia pozdrawiam :)

No i dobrze nie ma się co zmuszać bo wtedy nic z tego nie wychodzi będzie czas sama będziesz wiedzieć ;-)
Też pozdrawiam :-)

ech... jak nie urok to sraczka :-D:-D:-D:-D
złego diabli nie biorą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
czesc kochana :-)
zawsze do usług :tak::tak::tak::tak:
dziekuje :tak::tak:
Iwonka no nareszcie :-):-)
Madzia no to czekam na Ciebie dzisiaj :-):-):-)
Majsi mamusiu kochana czekamy tu na Ciebie :-)

No ponoć złego diabli nie biorą to mam szanse na długie życie ;-)

Heh hej'mam momencik
Ilonka -
no właśnie wiem ,że te hormony to z jednego cyklu...może za miesiąc powtórzę? A usg - mam sprawdzić czy wszystko po zabiegach wygląda "jakoś" bo dobrze już nie będzie. Moje odpuszczenie sobie w sumie spowodowane jest świadomością,że na normalną ciążę nie mam już szans.
i tyle.
Dziewczyny - wiosna normalnie idzie!!!! Słońce wyszlo i śniegi topnieją!!! :rofl2::rofl2::rofl2:
Anetka -Jak psiunie?
Heloł:Madzia, Danusia, Rudzia--jak się czujesz????

Gabrysia ja hormony robiłam w 3 dniu cyklu z tego co pamiętam.
Tak u mnie też wiosna dziś mam okna pootwierane tak jest przyjemnie na dworze cieplutko i śniegu coraz mnie echhh już się nie mogę doczekać ciepła i słoneczka ;-)

dziendoberek :)
my dopiero z lozka wyszlismy :)
czas na kawusie i sniadanko :)

Ja też dopiero teraz na nogach ale już po śniadanku za to z kawką

U mnie?eh...dużo by opowiadać - nawet nie wiem od czego zacząć a na czym skończyć..
W każdym razie nie jest tak jak być powinno ale mam nadzieję, że wychodzimy powoli na prostą..

Cześć Ola trzymam kciuki za wychodzenie na prosto &&&

a dzis zaczynamy malowanko pokoju malego :) wczoraj tom kupil panele i farbe ;) w srode powinien byc koniec teraz musze lozko zamowic bo sie maly juz doczekac nie moze :-D
kolor bedzie wkoncu taki :)
Dulux Polska - Kolory

No to jesteś bliżej końca remontu jak dalej :tak:a kolor bardzo ładny :tak:

Cześć kochana :**
Ja rozpuszczalna od jakiegoś czasu bo żołądek nie toleruje już takiej kawki.
Jak się czujesz??

caly czas dziwnie ;) jakby godzina zero wybila lada dzien nie wiem ;) wczoraj mnie tak na sprzatanie wzielo ogarnelam cala chatke zrobilam 3 prania... wszytsko juz poszykowalam Franiowi.. zupelnie jakbym sie juz przygotowywala na to ze za chwile bedzie po drugiej stronie brzuszka :) a dzis mam ochote na okna :):):)

widzialas Majeczke??? ;)

reklama
caly czas dziwnie ;) jakby godzina zero wybila lada dzien nie wiem ;) wczoraj mnie tak na sprzatanie wzielo ogarnelam cala chatke zrobilam 3 prania... wszytsko juz poszykowalam Franiowi.. zupelnie jakbym sie juz przygotowywala na to ze za chwile bedzie po drugiej stronie brzuszka :) a dzis mam ochote na okna :):):)

widzialas Majeczke??? ;)

No to szalejesz ale może już jakieś przeczucie masz ;-)to przyjdz i moje okna umyj ;-)

Nie nie widziałam a jest gdzieś jej zdjęcie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry