Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze przez miesiąc mam umowę w pracy i nic nie słychać, czy dostane kolejną czy nie
ciężko tak się żyje w strachu
Wolałabym wiedziec wcześniej, czy dostane tą umowę, a nie tak jak robią z dnia na dzień i do widzenia
Kurcze, normalnie nerwa łapię! Chyba piepsznę ta pracę i znajdę sobie coś normalnego na umowę o pracę, ale łatwo powiedzieć
Jednak zycie to nie tylko praca, także nie mam co się załamywać - też łatwo powiedzieć

Mojego P. przyjechał kuzyn z Niemiec i zabawy nie było końca....:-):-):-) Także było cudnie. Potańczyłam:-)Madzia ja też za Koterskim nie przepadam, wytańczyłaś się??
Madziu a mogę mieć do ciebie pytanko? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, oki??
Bo widzę u ciebie 3 aniołki
[*], znasz już przyczynę ?? Wiesz pytam bo w lutym straciłam 2 dzidzia![]()
pozdrowionka
z tego co wiem to jak troszeczke wody ci odchodzą to dzidzia sama je sobie uzupełnia więc nie masz się o co martwić, 5ty już niedługo więc dowiesz się wszystkiego:-)Madziu teraz mam wizyte 5go w szpitalu bo jade na USG a z polozna widze sie 11go....
nie wiem co sie dzieje i nie moge nawet porownac z Kacprem bo jak mi wody odeszly wtedy to zabolalo i poszlo raz dwa lalo sie ze mnie strasznie ale szybko woda zmienila sie w zielony sluz ktory potem okazal sie kupka malego z tego wzgledu ze mial pupe na dole... a teraz poprostu jakby mi sie bardzo pomalutku saczylo nie wiem czy to wogole mozliwe...
hihih dla mnie Misiek to tez niezly wariat![]()
oj Anecia bidulko Ty to masz przeboje... trzymam && za psiaki :*

Melduje, że żyje i mam nadzieje, żyć będe.
Anecia :*** Ty wiesz za co

Anetko mam więc nadzieje, ze Nuka szybko wyzdrowieje![]()