reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja sie tylko witam z Wami;-) Czasami Was podczytuję, ale niestety mam coraz mniej czasu dla Was, za duzo obowiązków:confused2: Jeszcze przez miesiąc mam umowę w pracy i nic nie słychać, czy dostane kolejną czy nie:eek: ciężko tak się żyje w strachu:szok: Wolałabym wiedziec wcześniej, czy dostane tą umowę, a nie tak jak robią z dnia na dzień i do widzenia:crazy: Kurcze, normalnie nerwa łapię! Chyba piepsznę ta pracę i znajdę sobie coś normalnego na umowę o pracę, ale łatwo powiedzieć:confused2: Jednak zycie to nie tylko praca, także nie mam co się załamywać - też łatwo powiedzieć:confused2:

No dobrze, juz tu nie bede siała smutków. Ale za to miałam imprezowy weekend :-D:rofl2: Mojego P. przyjechał kuzyn z Niemiec i zabawy nie było końca....:-):-):-) Także było cudnie.
Przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, poprostu wysyłam mnóstwo buziaków i mocno ściskam:-)

Madzia ja też za Koterskim nie przepadam, wytańczyłaś się??
Madziu a mogę mieć do ciebie pytanko? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, oki??
Bo widzę u ciebie 3 aniołki
[*], znasz już przyczynę ?? Wiesz pytam bo w lutym straciłam 2 dzidzia :(

pozdrowionka
Potańczyłam:-)
Ilonko nie znam przyczyny, muszę zrobić genetykę bo nie robiłam, lekarz podejrzewa zespół antyfosfolidowy ale też nie robiłam badań czekam ze wszystkim na M i wtedy się za wszystko biorę. Nawet jak badania wyjdą dobrze to poczekam minimum rok aby odpocząć psychicznie i nabrać dystansu.

Madziu teraz mam wizyte 5go w szpitalu bo jade na USG a z polozna widze sie 11go....
nie wiem co sie dzieje i nie moge nawet porownac z Kacprem bo jak mi wody odeszly wtedy to zabolalo i poszlo raz dwa lalo sie ze mnie strasznie ale szybko woda zmienila sie w zielony sluz ktory potem okazal sie kupka malego z tego wzgledu ze mial pupe na dole... a teraz poprostu jakby mi sie bardzo pomalutku saczylo nie wiem czy to wogole mozliwe...
hihih dla mnie Misiek to tez niezly wariat :):):):)
z tego co wiem to jak troszeczke wody ci odchodzą to dzidzia sama je sobie uzupełnia więc nie masz się o co martwić, 5ty już niedługo więc dowiesz się wszystkiego:-)

jutro wzięłam sobie dzień urlopu bo muszę pozałatwiać swoje sprawy więc zajrzę do was:-) miłego popołudnia kochane:-)

Madziu czytalam troche o tym ostatnio bo sie wystrachalam :) i z tego co wyczytalam to mam najwyrazniej tzw nie trzymanie moczu.... do kibelka latam co chwila czuje jak maly siedzi mi na pecherzu tak wiec przypuszczam ze to jest wlasnie to...

Iwonka trzymam && co by sie szybko wszytsko wyjasnilo a moze znajdzie sie DUZO lepsza praca... :* wpadaj do nas czesciej ;)

cześć

podczytuję was ale mam zastój myśleniowy, więc nie piszę za często

Gabi witaj, badania hormonów najlepiej robić w jednym cyklu, usg faktycznie najlepiej robić koło połowy cyklu, ale nie koniecznie, niektóre dziewczyny robią w rożnych dniach cyklu, zależy czego chcesz się dowiedzieć, czy tylko że wszystko jest ok i na miejscu, czy chcesz sprawdzisz czy jesteś przed owulką :)

Madziu my też chyba zaczekamy ze staraniami przynajmniej na rok, bo w sumie teraz co prawda mamy zacząć badania wszystkie, zeby znaleźć przyczynę poronień, ale póki co moja psychika mówi staraniom nie i nie będę się zmuszać. Wszystko musi przyjść w swoim czasie

Anetko mam więc nadzieje, ze Nuka szybko wyzdrowieje :)

Danusiu, Iwonka, Rudzia pozdrawiam :)

oj Anecia bidulko Ty to masz przeboje... trzymam && za psiaki :*

ech... jak nie urok to sraczka :-D:-D:-D:-D

Melduje, że żyje i mam nadzieje, żyć będe.

Anecia :*** Ty wiesz za co

złego diabli nie biorą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
czesc kochana :-)
zawsze do usług :tak::tak::tak::tak:

Anetko mam więc nadzieje, ze Nuka szybko wyzdrowieje :)

dziekuje :tak::tak:

Iwonka no nareszcie :-):-)

Madzia no to czekam na Ciebie dzisiaj :-):-):-)

Majsi mamusiu kochana czekamy tu na Ciebie :-)

Heh hej'mam momencik
Ilonka -
no właśnie wiem ,że te hormony to z jednego cyklu...może za miesiąc powtórzę? A usg - mam sprawdzić czy wszystko po zabiegach wygląda "jakoś" bo dobrze już nie będzie. Moje odpuszczenie sobie w sumie spowodowane jest świadomością,że na normalną ciążę nie mam już szans.
i tyle.
Dziewczyny - wiosna normalnie idzie!!!! Słońce wyszlo i śniegi topnieją!!! :rofl2::rofl2::rofl2:
Anetka -Jak psiunie?
Heloł:Madzia, Danusia, Rudzia--jak się czujesz????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry