reklama

Odskocznia;))))

powiedzcie mi do chol*** kidy mnie pech opusci? jak wogóle opusci :no::-(:-(

teraz Nuka mi sie pochorowała... nie wiem co sie dzieje... ma tak chore oczy... brzydkie, czerwone, zaropiale i jakby tak czyms zachodziły... po prostu fuj... musze jechac do weta... ech... albo dzisiaj albo jutro:-(:-(:-(

reklama
ucaluje ja :):):) teraz pewnie odpoczywa dwa dni sie bidulka meczyla ....

oj Anecia moze zalapala cos przez ta pogode czlowiek zle sie czuje wiec nie ma co sie dziwic psiakom :( jedz z nia do weterynarza to sie uspokoicie....

mi sie tez moj tom rozchorowal i siedzi w domku ze mna .....

cumolki Kochane :*

ucaluje ja :):):) teraz pewnie odpoczywa dwa dni sie bidulka meczyla ....

oj Anecia moze zalapala cos przez ta pogode czlowiek zle sie czuje wiec nie ma co sie dziwic psiakom :( jedz z nia do weterynarza to sie uspokoicie....

mi sie tez moj tom rozchorowal i siedzi w domku ze mna .....

cumolki Kochane :*

napewno wymeczona... ale zapewne przeszczęśliwa :-):-):-):-)

no mam nadzieje ze to nic poważnego... ale wygląda po prostu wstrętnie :-( mam wizyte o 18.20

to pozdrów Toma i wygrzewaj go :-):-)

ech... martwię się o nasza Danusie...

Majka witaj na świecie, gratulacje dla obojga rodziców :)

Ewelinko przytulam, wiesz że jestem z tobą, trzymaj się!!

Rudzia a jak twoje samopoczucie??

Anetko pozdrawiam mam nadzieje, ze oczka Nuki szybko wyleczycie

byłam dziś odebrać wyniki:
cytologia ok, papII, u mnie norma
wymazy z pochwy:
1. streptococcus spp - wzrost obfity
2. enterococcus spp - wzrost duży
3. candida albicans - wzrost obfity

no nic we wtorek idę do lekarza to pewnie mi i mężowi przepisze antybiotyki

jak tam Kochana weekend mija cos strasznie tutaj pusto... :) ja teraz przez caly tydzien bede miala toma w domu bo ma urlop ehehe :)
a ja to sie jakos tak dziwnie czuje normalnie jakbym miala za kilka dni rodzic nie wiem co mi jest a dzis caly dzien mam "mokro" co chwila latam do kibelka nie wiem czy to mozliwe zebym dostala jakiegos rozwarcia albo zeby mi sie tak wody zaczely saczyc... nie wiem ale cosik czuje ze maly bedzie z nami szybciej niz caly ten termin ;)

cumolki dla Was ;)

jak tam Kochana weekend mija cos strasznie tutaj pusto... :) ja teraz przez caly tydzien bede miala toma w domu bo ma urlop ehehe :)
a ja to sie jakos tak dziwnie czuje normalnie jakbym miala za kilka dni rodzic nie wiem co mi jest a dzis caly dzien mam "mokro" co chwila latam do kibelka nie wiem czy to mozliwe zebym dostala jakiegos rozwarcia albo zeby mi sie tak wody zaczely saczyc... nie wiem ale cosik czuje ze maly bedzie z nami szybciej niz caly ten termin ;)

cumolki dla Was ;)
hej;) a kiedy teraz masz wizytę?
ja dzisiaj odsypiam bo wczoraj byłam sobie potańczyć i wiecie kto byl? misiek koterski z dziewczyną, na żywo wyglada tak samo głupio jak w telewizji, ale to moje zdanie:szok::-D:-D:-D
pozdrawiam was gorąco:)

reklama
Rudzia mimo wszystko mam nadzieje, ze twój dzidź zostanie jeszcze do 38tc, 35tc już w trakcie więc może wytrwacie

Madzia ja też za Koterskim nie przepadam, wytańczyłaś się??
Madziu a mogę mieć do ciebie pytanko? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, oki??
Bo widzę u ciebie 3 aniołki
[*], znasz już przyczynę ?? Wiesz pytam bo w lutym straciłam 2 dzidzia :(

a u mnie nic nowego
mąż choruje, ten tydzień będzie w domu bo jutro idziemy do lekarza, więc pewnie dostanie L4 do końca tygodnia
ja na razie się trzymam dzielnie i liczę, że mnie nic nie dopadnie :)

pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry