reklama

Odskocznia;))))

Nadrobiłam:-)
Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)
Sówka Gratuluję, pamiętam jak jechaliście w podróż poślubną, a teraz Bartuś jest już z Wami, dla takich chwil warto żyć:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Cześć dziewczynki:*​

SÓWKA OGROMNE GRATULACJE KOCHANA!

Co tam kochane u Was?
Anetko dziękuję za pozdrowienia słoneczko:* my również Cię ściskamy!
Ciotki jak chcecie zobaczyć jak Maciejka rośnie zapraszam na Maciuś - galeria zdjęć
Wczoraj byliśmy na kontroli,Synek rośnie nam zdrowo,rozwija się książkowo:-D:-D
Ściskam Was mocno!​
Martuś Maciuś to mały przystojniaczek:-D jest słodki:-):-):-):-)

a.... macie dziewczynki pozdrowienia od Ewelinki :-):-)
dziękować:-D uściskaj ją ode mnie:tak:

Melduję się że żyję, jutro nie ma szefa w pracy więc postaram się do was zajrzeć i zobaczyć co u Moniki:-) Marta daj znać jak tylko będziesz miała nowe wieści:-)
Buziam was gorąco:-)
Miłego wieczoru:-)

reklama
Madziu niestety nic narazie nie wiem ale wieczorkiem bede do niej pisac mysle ze Majka jeszcze siedzi w brzuszku skoro nic nie pisze :( nie chce jej za wiele denerwowac wiec jak wieczorkiem bede cos wiedziala to zaraz wam dam znac :* cumolki i do juterka na kawusi :)

Dzień Dobry....
Weszłam na moment poinformować WAS, że nadal żyję, ale co to za życie.....
Jakoś dyszę, ale łatwo nie jest....
Dziś kolejne konsultacje lekarskie...nie mam siły już na to wszystko....na walkę.....po co walczyć tyle lat, jak efektów nie ma?....a najgorsze za nami i przed nami, jak się okazuje.....
Wdzięczna byłabym Najwyższemu jakby pozwolił mi przespać ten trudny "czas".....

Pozdrawiam WAS wszystkie bardzo serdecznie.......myślę o WAS.....i tęskno bez WAS, Moje Krejzolki.....
Pa....

wiesci od Monisi ;)

Majki wciaz nie ma z nami twarda baba jak sie okazuje .... wczoraj od poludnia zaczely jej sie saczyc wody ale bez zadnego rozwarcia nic z tym nie robia podaja jej jedynie kroplowki... moze dzis cos sie zacznie dziac....

SIS tesknie bardzo Malenka :*

Danusia!!!!!!!!! POBUDKA gdzie Ty sie podziewasz mam nadzieje ze masz dobre usprawiedliwienie za wczoraj ;)

Anecia dziendoberek :) lodoweczka kupiona???

Anecia dziendoberek :) lodoweczka kupiona???

czesc Martus :-)
kupiona... dzisiaj przywiozą :-)
ucałuj i pogratuluj Moniczce jak będziesz miała okazje :-)

Ewelinko
:****** Ty wiesz... Duszku :***

Moniczko ogromne ogromne gratulacje dla Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Witamy na swiecie Majeczkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
trzeci "odskoczniowy" brzdąc już jest po tej stronie brzusia :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry