reklama

Odskocznia;))))

reklama
a szlak by trafil tych wszytskich urzedasow i to cale polskie prawo..... no tego jeszcze w tym kinie nie grali....

wlasnie czytam o paszportach dla dzieciakow.... do tej pory bylo tak ze ierwszy byl na 12 miesiecy z czego trzeba bylo w tym czasie jechac do PL zameldowac dziecko zlozyc wniosek o pesel itd zeby po 12 miesiacach wyrobic paszport na 5 lat a teraz zmienili i paszport TRZEBA wyrabiac co ROKU no jaja jakies....

a jednak.... mnie tez sie wierzyc nie chce... no ale fakty mówią same za siebie :-D:-D:-D
no !!! paskuda okropna :-D

Już powiedz lepiej co sama ją do tego namówiłaś :-D

a szlak by trafil tych wszytskich urzedasow i to cale polskie prawo..... no tego jeszcze w tym kinie nie grali....

Czyli norma w państwie polskim :-D ale utrudni to życie na pewno sporej grupie ludzi

Już powiedz lepiej co sama ją do tego namówiłaś :-D

Czyli norma w państwie polskim :-D ale utrudni to życie na pewno sporej grupie ludzi
no glownie tym co mieszkaja daleko od konsulatu czyli np MY.... co roku jezdzic do Glasgow zeby zlozyc wniosek o paszport plus oczywiscie co roku za to placic... pogielo chyba.....
my jeszcze nie mamy dla kacpra paszportu bo nie wybieralismy sie nigdzie poza tym ta cala sprawa z zameldowaniem dziecka w PL mnie wkurza bo jak dla mnie to tylko problem... maly tam nie mieszka nie ma nic narazie do Pl a musi byc zameldowany tam gdzie ja jestem zameldowana i to moj tata bedzie placic podatek za kolejnego clzonka rodziny i cala ta dokumentacja no nonsens dla mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry