reklama

Odskocznia;))))

Danusia ja ja namówiłam??? no wiesz !!! :szok::-D ja to sie z Wami nigdy nie nudzę :-):-)

Rudzia, Danusia Shira stwierdziła że nic w trawie nie piszczy bo wąchała i nasłuchiwała ale trawa jak była zamarznięta tak jest dalej :-D:-D:-D ale kazała Was liznac w noski i powiedziec że gdybyscie miały piłeczke to napewno z Wami by się nie nudziła :-p:-p:-p:-D:-D:-D
no ja tez lizam w nosek :D:D:D i obiecuje sie poprawic jutro bedzie pileczka :D:D:

reklama
Danusia ja ja namówiłam??? no wiesz !!! :szok::-D ja to sie z Wami nigdy nie nudzę :-):-)

Rudzia, Danusia Shira stwierdziła że nic w trawie nie piszczy bo wąchała i nasłuchiwała ale trawa jak była zamarznięta tak jest dalej :-D:-D:-D ale kazała Was liznac w noski i powiedziec że gdybyscie miały piłeczke to napewno z Wami by się nie nudziła :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Dobra dobra już Ty się nie tłumacz :-p

Ja mam kilka piłeczek w domu tak więc wpadaj mała i wybierz sobie jaką chcesz...cmok w nochalek ;-)

2 lata :) wtedy sklada sie wniosek o dzieci i tez dostaja brytyjskie paszporty... ale jeszcze pytanie czy egzaminy zdamy :) kiedys bylo bez egzaminow teraz trzeba znac cala historie UK i perfekt angielski :D :):):):):)

:szok::szok::szok::szok: egazminy??????????? Ale jajca jak w szkole :-D:-D:-D:-D:-D no to nie zazdroszcze :-D:-D:-D

Dobra dobra już Ty się nie tłumacz :-p

Ja mam kilka piłeczek w domu tak więc wpadaj mała i wybierz sobie jaką chcesz...cmok w nochalek ;-)
:-D:-D:-D

ale by miała dobrze :-) ostatnio kupilismy jej 4 pileczki tenisowe... i lata z jedna w pysku za trzema pozostałymi i kombinuje jak je wszystkie na raz w pysku zmiescic :szok::szok::-D a jedna wlasnie przed chwilką zepsula :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry