Anetka83
zbyt wiele...
24 dni ehhhhh
a znajac zycie okaze sie ze malemu jest TAK dobrze ze kurcze jeszcze bede PO terminie![]()
eee... ja obstawiam ze jednak nie bedzie to po terminie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
24 dni ehhhhh
a znajac zycie okaze sie ze malemu jest TAK dobrze ze kurcze jeszcze bede PO terminie![]()
mleko???? ja na sam jego widok i zapach uciekam do kibelkajuz nawet mojego anatola przestalam pic bo bez mleka nie wypije kawy a z mlekiem to ojjjjj juz nawet nie mysle
:
ale by miała dobrze :-) ostatnio kupilismy jej 4 pileczki tenisowe... i lata z jedna w pysku za trzema pozostałymi i kombinuje jak je wszystkie na raz w pysku zmiescica jedna wlasnie przed chwilką zepsula
![]()
24 dni ehhhhh

eee... ja obstawiam ze jednak nie bedzie to po terminie![]()
Ojjj biedulko moja przytulam
Taka z niej psuja?? To może moją jedną podrzucę?? ;-)
Urodzisz o czasie już nasz w tym głowa albo nawet wcześniej już my tu poród wywołamy nie Anecia??????????![]()
psuja mala.....
ale by miała dobrze :-) ostatnio kupilismy jej 4 pileczki tenisowe... i lata z jedna w pysku za trzema pozostałymi i kombinuje jak je wszystkie na raz w pysku zmiescica jedna wlasnie przed chwilką zepsula
![]()
hehehe dobra przyjmujemy zakladykto jaki temin obstawia
:
heheh zaczynam sie BAC:
Ja stawiam na koniec marca tak koło 27-30 :-)
Siem nie bój wywołamy to i odbierzemy ;-)
Taka z niej psuja?? To może moją jedną podrzucę?? ;-)
Urodzisz o czasie już nasz w tym głowa albo nawet wcześniej już my tu poród wywołamy nie Anecia??????????![]()

hehehe dobra przyjmujemy zakladykto jaki temin obstawia
:
psuja mala.....ale w tym caa radosc
pancia kupi nowa :
D
:
pancia nie badz takataaa...jasne)))
ja z doskoku... sprzątam