Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien dobry![]()
Martuś ojojoj aby Mały szybko do zdrówka wrócił :*
A ja miałam kosmiczną noc ^^ Maja prawie w ogóle nie spała chyba zaczyna mieć kolki ;/ Chciałam sie przespać ale ze zmęczenia zasnąć nie mogę ^^
Ł dzwonił, że jest już na statku i jest tragedia złom jak nie wiem co ehhh znów wróci z 20 kg lżejszy bo na takim złomie to się pracuje prawie 24 h na dobe ;/
A Wam jak mija poranek?
Ehhh Biedne MAleństwo Twoje miejmy nadzieję, że szybko Mu to minie :*hey Slonce.... ja latam ze scierkami wszytsko brudne dookola nie wiem co mu dzis jestnic nie jes zrobilam mu herbatke to wszytsko mu wylatuje
to takie zlomy jeszcze plywaja???
sprobuj dac malej herbatke koleprkowa jest dobra na kolki i uspokaja... i pomysl bo moze to ty cos zjadlas i malej zaszkodzilo ....
wiem ze ciezko jest sie przestawic na takie "ostrozne" jedzenie ale dojdziesz do wprawy...Ehhh Biedne MAleństwo Twoje miejmy nadzieję, że szybko Mu to minie :*
A no ten statek jest z 86 roku i rok ponad stał na kotwicy bo go naprawiali a już dawno powinien iść na złom -.-
A MArtuś ja już nie wiem co mam jeść niedługo będę jeść tylko marchewkę i żółty ser ;/
)
ja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie 

;-) trza go wygrzac porządnie 

;-)hej kochane :-)
ja tylko sie przyitam i zmykam na śniadanko (przed chwilką wstałam)
Moje kochanie w domku i jedziemy pozniej do lekarza bo złapał jakieś cholerne przeziębienieja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie
![]()
Więc pewnie będę się tylko sporadycznie pojawiac;-) trza go wygrzac porządnie
Martus zdrówka dla Kacperka
Majsi trzymaj się kochana :-)
Madzia pozdrawiam gorąco :-) połowę czekoladek??? ale zarłok;-)
miłego dnia dziewczynki:-)
Najgorsze jest to, że Maja jest cycowa terrorystka -.- Cyc to lek na cale zło i najchętniej by wisiała na nim całe dnie. Dlatego dostaję szału jak nie śpi i nie wiem co z nią robić jak nie dam cycka to beczy w niebogłosy nie pomaga noszenie bujanie mówienie itd dam cycka to może spokojnie sobie ciamkać cały czas kiedy nie śpi ;/ Niczym jej nie idzie zając ;/ A smoczka nie chce a kupiłam już chyba z 5 rodzajów i żaden jej nie pasuje więc się nawet nie trudzę...wiem ze ciezko jest sie przestawic na takie "ostrozne" jedzenie ale dojdziesz do wprawy...
Dieta karmiącej mamy poczytaj sobie i najwazniejsze to sie nie denerwowac :* bedzie dobrze :*
masz malego glodomorka... ona ma dopiero 3 tygodnie nie masz co sie denerwowac ... karmienie cyckiem to tzw karmienie na zadanie jezeli tego chce to jej dawaj z czasem sie uspokoi naje do syta i bedzie zadowolona... zawsze tak jest na poczatku... Kacper tez byl straszny glodomorek moje cycki wolaly o pomste do nieba... tylko u niego byl ten problem ze on bardzo czesto wymiotowal.... dajcie sobie obie czas i nauczcie sie ze soba wspoldzialacNajgorsze jest to, że Maja jest cycowa terrorystka -.- Cyc to lek na cale zło i najchętniej by wisiała na nim całe dnie. Dlatego dostaję szału jak nie śpi i nie wiem co z nią robić jak nie dam cycka to beczy w niebogłosy nie pomaga noszenie bujanie mówienie itd dam cycka to może spokojnie sobie ciamkać cały czas kiedy nie śpi ;/ Niczym jej nie idzie zając ;/ A smoczka nie chce a kupiłam już chyba z 5 rodzajów i żaden jej nie pasuje więc się nawet nie trudzę...