reklama

Odskocznia;))))

dziendoberek :)

witaj Violcia :* milo Cie widziec od rana...

ja od 7 rano biegam z malym bo mi wymiotuje strasznie :( chyba mi zalapal jakas grype zoladkowa nie wiem ale wszytsko co zje to oddaje ;( bedzie dzis troche roboty ;( bidulek moj maly ;(

reklama
Madziu kochana Ty mi sie nie przepracuj :*

Anetka, Danusiu , SHIRA psiaku moj kochany :) zapraszam na kawusie i PILECZKE :)

a ja zrobilam sobie sniadanko i herbatke... maly nie chce jesc ale nie zmuszam go widac ze jest zmeczony juz tymi wymiotami :(

Załączniki

• 3d_pilka_tenisow&#97.jpg
    3d_pilka_tenisow&#97.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 23
Dzien dobry :)
Martuś ojojoj aby Mały szybko do zdrówka wrócił :*
A ja miałam kosmiczną noc ^^ Maja prawie w ogóle nie spała chyba zaczyna mieć kolki ;/ Chciałam sie przespać ale ze zmęczenia zasnąć nie mogę ^^
Ł dzwonił, że jest już na statku i jest tragedia złom jak nie wiem co ehhh znów wróci z 20 kg lżejszy bo na takim złomie to się pracuje prawie 24 h na dobe ;/
A Wam jak mija poranek?

Dzien dobry :)
Martuś ojojoj aby Mały szybko do zdrówka wrócił :*
A ja miałam kosmiczną noc ^^ Maja prawie w ogóle nie spała chyba zaczyna mieć kolki ;/ Chciałam sie przespać ale ze zmęczenia zasnąć nie mogę ^^
Ł dzwonił, że jest już na statku i jest tragedia złom jak nie wiem co ehhh znów wróci z 20 kg lżejszy bo na takim złomie to się pracuje prawie 24 h na dobe ;/
A Wam jak mija poranek?

hey Slonce.... ja latam ze scierkami wszytsko brudne dookola nie wiem co mu dzis jest :( nic nie jes zrobilam mu herbatke to wszytsko mu wylatuje :(
to takie zlomy jeszcze plywaja???
sprobuj dac malej herbatke koleprkowa jest dobra na kolki i uspokaja... i pomysl bo moze to ty cos zjadlas i malej zaszkodzilo ....

hey Slonce.... ja latam ze scierkami wszytsko brudne dookola nie wiem co mu dzis jest :( nic nie jes zrobilam mu herbatke to wszytsko mu wylatuje :(
to takie zlomy jeszcze plywaja???
sprobuj dac malej herbatke koleprkowa jest dobra na kolki i uspokaja... i pomysl bo moze to ty cos zjadlas i malej zaszkodzilo ....
Ehhh Biedne MAleństwo Twoje miejmy nadzieję, że szybko Mu to minie :*
A no ten statek jest z 86 roku i rok ponad stał na kotwicy bo go naprawiali a już dawno powinien iść na złom -.-
A MArtuś ja już nie wiem co mam jeść niedługo będę jeść tylko marchewkę i żółty ser ;/

Ehhh Biedne MAleństwo Twoje miejmy nadzieję, że szybko Mu to minie :*
A no ten statek jest z 86 roku i rok ponad stał na kotwicy bo go naprawiali a już dawno powinien iść na złom -.-
A MArtuś ja już nie wiem co mam jeść niedługo będę jeść tylko marchewkę i żółty ser ;/
wiem ze ciezko jest sie przestawic na takie "ostrozne" jedzenie ale dojdziesz do wprawy...
Dieta karmiącej mamy poczytaj sobie i najwazniejsze to sie nie denerwowac :* bedzie dobrze :*

hej kochane :-)
ja tylko sie przyitam i zmykam na śniadanko (przed chwilką wstałam:-p)
Moje kochanie w domku i jedziemy pozniej do lekarza bo złapał jakieś cholerne przeziębienie :wściekła/y: ja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Więc pewnie będę się tylko sporadycznie pojawiac :zawstydzona/y:;-) trza go wygrzac porządnie :-D

Martus zdrówka dla Kacperka :tak:

Majsi trzymaj się kochana :-)

Madzia pozdrawiam gorąco :-) połowę czekoladek??? ale zarłok :szok:;-)

miłego dnia dziewczynki:-)

hej kochane :-)
ja tylko sie przyitam i zmykam na śniadanko (przed chwilką wstałam:-p)
Moje kochanie w domku i jedziemy pozniej do lekarza bo złapał jakieś cholerne przeziębienie :wściekła/y: ja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Więc pewnie będę się tylko sporadycznie pojawiac :zawstydzona/y:;-) trza go wygrzac porządnie :-D

Martus zdrówka dla Kacperka :tak:

Majsi trzymaj się kochana :-)

Madzia pozdrawiam gorąco :-) połowę czekoladek??? ale zarłok :szok:;-)

miłego dnia dziewczynki:-)

no masz ci los zewszad jakies choroby sie zjawiaja :( zdrowka dla slubnego :) cumolki malenka :)

wiem ze ciezko jest sie przestawic na takie "ostrozne" jedzenie ale dojdziesz do wprawy...
Dieta karmiącej mamy poczytaj sobie i najwazniejsze to sie nie denerwowac :* bedzie dobrze :*
Najgorsze jest to, że Maja jest cycowa terrorystka -.- Cyc to lek na cale zło i najchętniej by wisiała na nim całe dnie. Dlatego dostaję szału jak nie śpi i nie wiem co z nią robić jak nie dam cycka to beczy w niebogłosy nie pomaga noszenie bujanie mówienie itd dam cycka to może spokojnie sobie ciamkać cały czas kiedy nie śpi ;/ Niczym jej nie idzie zając ;/ A smoczka nie chce a kupiłam już chyba z 5 rodzajów i żaden jej nie pasuje więc się nawet nie trudzę...

reklama
Najgorsze jest to, że Maja jest cycowa terrorystka -.- Cyc to lek na cale zło i najchętniej by wisiała na nim całe dnie. Dlatego dostaję szału jak nie śpi i nie wiem co z nią robić jak nie dam cycka to beczy w niebogłosy nie pomaga noszenie bujanie mówienie itd dam cycka to może spokojnie sobie ciamkać cały czas kiedy nie śpi ;/ Niczym jej nie idzie zając ;/ A smoczka nie chce a kupiłam już chyba z 5 rodzajów i żaden jej nie pasuje więc się nawet nie trudzę...
masz malego glodomorka... ona ma dopiero 3 tygodnie nie masz co sie denerwowac ... karmienie cyckiem to tzw karmienie na zadanie jezeli tego chce to jej dawaj z czasem sie uspokoi naje do syta i bedzie zadowolona... zawsze tak jest na poczatku... Kacper tez byl straszny glodomorek moje cycki wolaly o pomste do nieba... tylko u niego byl ten problem ze on bardzo czesto wymiotowal.... dajcie sobie obie czas i nauczcie sie ze soba wspoldzialac :)
ona tez cuzje ze z toba dzieje sie cos nie tak ze jestes smutna i ze nie ma taty obok niej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry