reklama

Odskocznia;))))

Witajcie

Witam dziewczynki:-) nie mam dzisiaj humoru:zawstydzona/y:
Dostałam kinderka ale nie wiem od kogo bo jak weszłam do pracy to już był na biurku, a adorator zjadł mi połowę czekoladek które dostałam od moich chłopców:-p żarłok jeden. Dawno się tak nie wycałowałam jak wczoraj:-p
Miłego wieczorku:-)

Kochana co z Twoim humorkiem??
No masz co za żarłok jeden po łapach go Madzia po łapach ;-)

Dzien dobry :)
Martuś ojojoj aby Mały szybko do zdrówka wrócił :*
A ja miałam kosmiczną noc ^^ Maja prawie w ogóle nie spała chyba zaczyna mieć kolki ;/ Chciałam sie przespać ale ze zmęczenia zasnąć nie mogę ^^
Ł dzwonił, że jest już na statku i jest tragedia złom jak nie wiem co ehhh znów wróci z 20 kg lżejszy bo na takim złomie to się pracuje prawie 24 h na dobe ;/
A Wam jak mija poranek?

Ojj biedulo tu nie śpiące dziecko tam mąż na złomie...echh że też jeszcze takie statki dopuszczają na kursy... a jak Maja dzisiaj?? Grzeczna??

hey Slonce.... ja latam ze scierkami wszytsko brudne dookola nie wiem co mu dzis jest :( nic nie jes zrobilam mu herbatke to wszytsko mu wylatuje :(
to takie zlomy jeszcze plywaja???
sprobuj dac malej herbatke koleprkowa jest dobra na kolki i uspokaja... i pomysl bo moze to ty cos zjadlas i malej zaszkodzilo ....

Jak dzisiaj Kacperek kochana?? Jeszcze wymiotuje??

hej kochane :-)
ja tylko sie przyitam i zmykam na śniadanko (przed chwilką wstałam:-p)
Moje kochanie w domku i jedziemy pozniej do lekarza bo złapał jakieś cholerne przeziębienie :wściekła/y: ja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Więc pewnie będę się tylko sporadycznie pojawiac :zawstydzona/y:;-) trza go wygrzac porządnie :-D
Martus zdrówka dla Kacperka :tak:
Majsi trzymaj się kochana :-)
Madzia pozdrawiam gorąco :-) połowę czekoladek??? ale zarłok :szok:;-)
miłego dnia dziewczynki:-)

No prosze to już teraz wiem kto mnie zaraził ;-), kuruj i grzej koniecznie to nie zbędne przy chorobie ;-)

kurde... zaczelam plamic ;( czekam na Toma chyba bedziemy jechac do lekarza bo nie wiem co sie dzieje... ciotka mowi ze moge juz miec delikatne rozwarcie i lozysko moze sie odklejac ;( dam znac pozniej co i jak :( trzymajcie kciukasy ;(

Ja trzymam mocno kciuki &&& i czekam na jakieś wieści mam nadzieje, że szybko sie odezwiesz.

Sis Ty za tą nieobecność się nie wypłacisz dziewczyno :-)

Gabrysia, Iwonka, Ilonka, Iza, Wiola, pozdrawiam serdecznie

A ja uciekam leżeć czuje się okropnie męczy mnie i gorączka i katar...echhh pogoda.
Miłego dnia i buziam :***

reklama
Też się cieszę, że Cię widzę...ha ha ha
Buziak Sis*
Co tam nowego? Co się wydarzyło? Nie chce mi sie nadrabiać..........

A w sumie z tego co tu widzisz Marta zaczełą krwawić czekamy na jakieś wieśći, Mężul Aneci choruje, Madzia ma żarłoka adoratora, Wiola pojawia się i znika...no i to tyle :-)

A w sumie z tego co tu widzisz Marta zaczełą krwawić czekamy na jakieś wieśći, Mężul Aneci choruje, Madzia ma żarłoka adoratora, Wiola pojawia się i znika...no i to tyle :-)

Współczuję ANECI, facet chory to tragedia narodowa...:-D
Madzia nadal się męczy z adoratorem...no no no...to jakaś grubsza sprawa się zapowiada :-D:-D

Nie na razie nic nie wiemy przynajmniej ja nic nie wiem a reszta chyba też nie bo by coś napisały
Ech....ciekawe co tam u niej...:zawstydzona/y:

Współczuję ANECI, facet chory to tragedia narodowa...:-D
Madzia nadal się męczy z adoratorem...no no no...to jakaś grubsza sprawa się zapowiada :-D:-D
Ech....ciekawe co tam u niej...:zawstydzona/y:

Wiem coś o tym mój kilka razy chorował już prawie kazał trumnę sobie zamawiać :-D:-D
No poczekam jeszcze trochę i napiszę do niej może odpisze nie chce przeszkadzać nie wiadomo co jej robią ani gdzie jest poza tym u niej wcześnie jeszcze jest.

No grubsza jak będzie tak czekoladki jej podjadał :-D

reklama
A ja wczoraj miałam wolne i pozałatwiałam różne ważne sprawy....byłam u gina.....moja torbielka sie zmniejszyła o całe 0,5 cm :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
P już wrócił do pracy...w sobotę jedziemy na ściągnięcie szwów...:zawstydzona/y:
Ot wsio....w wielkim skrócie...:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry