Danula
czekam ciągle czekam.....
Witajcie
Kochana co z Twoim humorkiem??
No masz co za żarłok jeden po łapach go Madzia po łapach ;-)
Ojj biedulo tu nie śpiące dziecko tam mąż na złomie...echh że też jeszcze takie statki dopuszczają na kursy... a jak Maja dzisiaj?? Grzeczna??
Jak dzisiaj Kacperek kochana?? Jeszcze wymiotuje??
No prosze to już teraz wiem kto mnie zaraził ;-), kuruj i grzej koniecznie to nie zbędne przy chorobie ;-)
Ja trzymam mocno kciuki &&& i czekam na jakieś wieści mam nadzieje, że szybko sie odezwiesz.
Sis Ty za tą nieobecność się nie wypłacisz dziewczyno :-)
Gabrysia, Iwonka, Ilonka, Iza, Wiola, pozdrawiam serdecznie
A ja uciekam leżeć czuje się okropnie męczy mnie i gorączka i katar...echhh pogoda.
Miłego dnia i buziam :***
Witam dziewczynki:-) nie mam dzisiaj humoru
Dostałam kinderka ale nie wiem od kogo bo jak weszłam do pracy to już był na biurku, a adorator zjadł mi połowę czekoladek które dostałam od moich chłopcówżarłok jeden. Dawno się tak nie wycałowałam jak wczoraj
![]()
Miłego wieczorku:-)
Kochana co z Twoim humorkiem??
No masz co za żarłok jeden po łapach go Madzia po łapach ;-)
Dzien dobry![]()
Martuś ojojoj aby Mały szybko do zdrówka wrócił :*
A ja miałam kosmiczną noc ^^ Maja prawie w ogóle nie spała chyba zaczyna mieć kolki ;/ Chciałam sie przespać ale ze zmęczenia zasnąć nie mogę ^^
Ł dzwonił, że jest już na statku i jest tragedia złom jak nie wiem co ehhh znów wróci z 20 kg lżejszy bo na takim złomie to się pracuje prawie 24 h na dobe ;/
A Wam jak mija poranek?
Ojj biedulo tu nie śpiące dziecko tam mąż na złomie...echh że też jeszcze takie statki dopuszczają na kursy... a jak Maja dzisiaj?? Grzeczna??
hey Slonce.... ja latam ze scierkami wszytsko brudne dookola nie wiem co mu dzis jestnic nie jes zrobilam mu herbatke to wszytsko mu wylatuje
to takie zlomy jeszcze plywaja???
sprobuj dac malej herbatke koleprkowa jest dobra na kolki i uspokaja... i pomysl bo moze to ty cos zjadlas i malej zaszkodzilo ....
Jak dzisiaj Kacperek kochana?? Jeszcze wymiotuje??
hej kochane :-)
ja tylko sie przyitam i zmykam na śniadanko (przed chwilką wstałam)
Moje kochanie w domku i jedziemy pozniej do lekarza bo złapał jakieś cholerne przeziębienieja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie
![]()
Więc pewnie będę się tylko sporadycznie pojawiac;-) trza go wygrzac porządnie
Martus zdrówka dla Kacperka
Majsi trzymaj się kochana :-)
Madzia pozdrawiam gorąco :-) połowę czekoladek??? ale zarłok;-)
miłego dnia dziewczynki:-)
No prosze to już teraz wiem kto mnie zaraził ;-), kuruj i grzej koniecznie to nie zbędne przy chorobie ;-)
kurde... zaczelam plamic ;( czekam na Toma chyba bedziemy jechac do lekarza bo nie wiem co sie dzieje... ciotka mowi ze moge juz miec delikatne rozwarcie i lozysko moze sie odklejac ;( dam znac pozniej co i jaktrzymajcie kciukasy ;(
Ja trzymam mocno kciuki &&& i czekam na jakieś wieści mam nadzieje, że szybko sie odezwiesz.
Sis Ty za tą nieobecność się nie wypłacisz dziewczyno :-)
Gabrysia, Iwonka, Ilonka, Iza, Wiola, pozdrawiam serdecznie
A ja uciekam leżeć czuje się okropnie męczy mnie i gorączka i katar...echhh pogoda.
Miłego dnia i buziam :***

żarłok jeden. Dawno się tak nie wycałowałam jak wczoraj
ja sie cieszę bo przynajmniej troszkę ze mną pobędzie

;-)