Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Ty się z domu nigdzie nie ruszaj......no chyba oczadziałaś....siedź na dupsku w domku....i nic sie nie bojaj, toż zbliża się cud narodzin :-):-):-)no nic zjadlam sniadanko zrobilam sie na bostwo jeszcze tylko fryz
boje sie wiecie.... tak nie chce jechac na to iastotroche daleko od domu a mnie maly tak cisnie ze hey
rety zaczyna do mnie dochodzic ze ja za chwile moge zaczac rodzic
![]()
Teeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Ty się z domu nigdzie nie ruszaj......no chyba oczadziałaś....siedź na dupsku w domku....i nic sie nie bojaj, toż zbliża się cud narodzin :-):-):-)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......ale ja mam dzis wizyte u poloznej musze jechacnajwyzej gdzies po drodze bede paszcze darla
![]()
To super...trzeba wierzyć, że będzie dobrze...Ja z całych sił trzymam za Ciebie, za Was &&&
A powiedz, jak tam sytuacja z D ? Sklep? Idzie coś w tym kierunku?
witaj Violciu :* wcozraj pozno wrocilam wiec juz nic nie pisalam bylam padnieta :* nie zapomne napewno telefonu teraz to nawet do kibelka z nim chodzedowiecie sie pierwsze nie martwcie sie
:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
I idziesz sama???? Nie mów....a Tom????
To my usłyszymy...na pewno ha ha
A pewnie....lepszy rydz niż nic !!!!D dziś poszedł do takiej tymczasowej pracy - sadzenie drzewek ozdobnych....
Zawsze to coś...
Jeśli chodzi o sklep, to czekam na pieniądze, bo PUP-owi się skończyły te na teraz i czekają na nową transzę, która ma nastąpić po 15 marca, no i wtedy zrobią mi przelew i DO BOJU!!! Już się nie mogę doczekać...
Słońce moje! :*
Pierwsza to dowiesz się TY, potem lekarze, potem TOM, potem pielęgniarki, no i może potem dopiero MY!!!

D dziś poszedł do takiej tymczasowej pracy - sadzenie drzewek ozdobnych....
Zawsze to coś...
Jeśli chodzi o sklep, to czekam na pieniądze, bo PUP-owi się skończyły te na teraz i czekają na nową transzę, która ma nastąpić po 15 marca, no i wtedy zrobią mi przelew i DO BOJU!!! Już się nie mogę doczekać...
Słońce moje! :*
Pierwsza to dowiesz się TY, potem lekarze, potem TOM, potem pielęgniarki, no i może potem dopiero MY!!!
O boshee.....ja to P będę ciągać na każdą wizytę....na każde pierdnięcietom zostaje z malym w domuspoko ja se rade dam wczoraj tez bylam sama w szpitalu... nie bylo z kim malego zostawic to raz a dwa poki sie nie zacznie porod to po co tom ma siedziec ze mna i sie denerwowac i mna i tym co z malym...

zresztą wiem, że ciągać nie będę musiała, sam będzie łazić... ogonek jeden