reklama

Odskocznia;))))

witaj Violciu :* wcozraj pozno wrocilam wiec juz nic nie pisalam bylam padnieta :* nie zapomne napewno telefonu teraz to nawet do kibelka z nim chodze :D:D:D:D dowiecie sie pierwsze nie martwcie sie :D:D:

reklama
no nic zjadlam sniadanko zrobilam sie na bostwo jeszcze tylko fryz :D:D:D

boje sie wiecie.... tak nie chce jechac na to iasto :( troche daleko od domu a mnie maly tak cisnie ze hey :( rety zaczyna do mnie dochodzic ze ja za chwile moge zaczac rodzic :D:D:D
Teeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Ty się z domu nigdzie nie ruszaj......no chyba oczadziałaś....siedź na dupsku w domku....i nic sie nie bojaj, toż zbliża się cud narodzin :-):-):-)

To super...trzeba wierzyć, że będzie dobrze...:tak::tak: Ja z całych sił trzymam za Ciebie, za Was &&&
A powiedz, jak tam sytuacja z D ? Sklep? Idzie coś w tym kierunku?

D dziś poszedł do takiej tymczasowej pracy - sadzenie drzewek ozdobnych....
Zawsze to coś...
Jeśli chodzi o sklep, to czekam na pieniądze, bo PUP-owi się skończyły te na teraz i czekają na nową transzę, która ma nastąpić po 15 marca, no i wtedy zrobią mi przelew i DO BOJU!!! Już się nie mogę doczekać..
.

witaj Violciu :* wcozraj pozno wrocilam wiec juz nic nie pisalam bylam padnieta :* nie zapomne napewno telefonu teraz to nawet do kibelka z nim chodze :D:D:D:D dowiecie sie pierwsze nie martwcie sie :D:D:

Słońce moje! :*
Pierwsza to dowiesz się TY, potem lekarze, potem TOM, potem pielęgniarki, no i może potem dopiero MY!!!

Zawsze to coś...
Jeśli chodzi o sklep, to czekam na pieniądze, bo PUP-owi się skończyły te na teraz i czekają na nową transzę, która ma nastąpić po 15 marca, no i wtedy zrobią mi przelew i DO BOJU!!! Już się nie mogę doczekać..
.

Pierwsza to dowiesz się TY, potem lekarze, potem TOM, potem pielęgniarki, no i może potem dopiero MY!!!
A pewnie....lepszy rydz niż nic !!!!
Ooooo to ruszysz pełną parą?!!!! I dobrze........będziesz miała zajęcie i mniej czasu na myślenie ;-)
No coś Ty!!! Kolejnośc Ci sie pomyliła....najpierw MY potem cała reszta :-D:-D:-D

Zawsze to coś...
.

oj no juz mi tu nie wyliczac prosze bo wogole nic nie pofffiem :D:D:D:D

reklama
tom zostaje z malym w domu :):):) spoko ja se rade dam wczoraj tez bylam sama w szpitalu... nie bylo z kim malego zostawic to raz a dwa poki sie nie zacznie porod to po co tom ma siedziec ze mna i sie denerwowac i mna i tym co z malym...
O boshee.....ja to P będę ciągać na każdą wizytę....na każde pierdnięcie :-D:-Dzresztą wiem, że ciągać nie będę musiała, sam będzie łazić... ogonek jeden :-D:-D:-D
To daj znac po wizycie ok????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry