reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiem kochana!
Ja to wszystko wiem...
Ale to wcale nie umniejsza faktu, że było i wciąż jest mi bardzo trudno to wszystko pojąć, zrozumieć...
Dziękuję:*:*

Nie staraj się rozumieć wszystkiego zła, które Cię spotyka, tylko naucz się z tym żyć...zaakceptuj to co daje Nam Najwyższy...i doceniaj wszystkie dobra, które doświadczasz....

Staram się...
Naprawdę...
Ale nie jest to proste, łatwe i przyjemne...

Tym bardziej, że odeszły osoby bardzo młode, 22, 27 i 32 lata

Staram się...
Naprawdę...
Ale nie jest to proste, łatwe i przyjemne...

Tym bardziej, że odeszły osoby bardzo młode, 22, 27 i 32 lata
Nikt nie powiedział, że będzie to proste, łatwe i przyjemne....Twój smutek jest zrozumiały...nie powiem Ci, że czas leczy rany...bo czas tylko przyzwyczaja Nas do bólu....dasz sobie radę...wierzę w Ciebie i Twoją siłę....w końcu nie jesteś sama....masz komu dawać uśmiech....radość....smutek wtedy też szybciej ewoluuje do bardziej znośnego stanu...
Człowiek jest bezsilny i na wiele rzeczy nie ma wpływu, a jego mózg zbyt mały, żeby pomieścić całą tajemną wiedzę o życiu. Wiem, że jest ciężko, ale trzymaj się...przetrwaj ten "czas"...

Nikt nie powiedział, że będzie to proste, łatwe i przyjemne....Twój smutek jest zrozumiały...nie powiem Ci, że czas leczy rany...bo czas tylko przyzwyczaja Nas do bólu....dasz sobie radę...wierzę w Ciebie i Twoją siłę....w końcu nie jesteś sama....masz komu dawać uśmiech....radość....smutek wtedy też szybciej ewoluuje do bardziej znośnego stanu...
Człowiek jest bezsilny i na wiele rzeczy nie ma wpływu, a jego mózg zbyt mały, żeby pomieścić całą tajemną wiedzę o życiu. Wiem, że jest ciężko, ale trzymaj się...przetrwaj ten "czas"...

Staram się...
Uwierz mi...
Od nowa uczę się śmiać, żartować...
I nawet mi to wychodzi...

no nic zjadlam sniadanko zrobilam sie na bostwo jeszcze tylko fryz :D:D:D

boje sie wiecie.... tak nie chce jechac na to iasto :( troche daleko od domu a mnie maly tak cisnie ze hey :( rety zaczyna do mnie dochodzic ze ja za chwile moge zaczac rodzic :D:D:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry